Battlefield 4 | PC

خوب ignهم اولین تصاویر به همراه ویدیو کوتاهی از باز ی را به نمایش در اورد تاریخ عرضه بازی هم فعلا 2014 اعلام شده
پست اول ابدیت خواهد شد

Published by: Electronic Arts
Genre: First-Person Shooter​
Release Date:
United States: TBA 2014​
UK: TBA 2014​
Australia: TBA 2014​
Japan: TBA​

Battlefield 4 Reveal Trailer

برای مشاهده تصویر اصلی (938x528) روی این نوار کلیک کنید.
vbjr04gl3y2xg2uyfntb.jpg

18 مورد دانستنی که از نمایش BF4 مشخص شد:

1-بیشتر قسمت Singlepalyer در چین جریان داره اما Demo که با عنوان
Fishing in baku نمایش داده شد در باکو، پایتخت اذربایجان جریان داشت. تیم US در باکو به دنبال یک قطعه ارزشمند Intel است که با ممانعت روس ها مواجه می شوند.

2- هدف دوم تیم US در بازی نجات دادن چند شخص مهم در شانگهای است. در داستان بازی ظاهرا تنش های بین روسیه،امریکا و چین شدت می گیرد، بطوریه که باعث کشمکش های جهانی می شود.

3-DICE می داند که مردم از کاراکتر های BF3 راضی نبودند، بنابر این یکی از اهداف اولیه انها توسعه شخصیت های بازی است. باوجود کشمکش های سیاسی که در داستان بازی وجود دارد، داستان بازی در واقع ارتباط شخصیت ها با یکدیگر است که گرفتار وضعیت اشفته ای شده اند.

4-بازیکنان نقش سربازی به نام Recker را به عهده دارند. دیگر سرباز ها در Sqaud به نام های sgt.dunn،Irish،Pac و Ruger هستند. صداپیشه Irish را
Michael K Williams به عهده دارد. بازیگری که نقش Omar Little را در The Wire بازی کرده است.

5-در پایان Demo، یک شخصیت زن چینی نشان داده می شود.( نام این زن ظاهرا Hanna است.) هنوز مشخص نیست که این زن با تیم US همکاری می کند یا در دیگر جبهه کشمش ها قرار دارد.

6- برای اینکه کاراکتر ها واقعی تر به نظر برسن، DICE از انیمیشن های صورت و بدن کاملا در بازی بهره زیادی برده است.

7-از بررسی Demo متوجه می شوید که DICE از عناصر قسمت Multiplayerدر قسمت Singleplayer استفاده کرده است.مانند Leaderboard و Stat Tracking

8- مانند Autolog در Need For Speed، رقابت هایی بین افراد در قسمت Campaign وجود خواهد داشت. این مورد می تواند بصورت بیشترین Dog Tag که در یک مرحله می توان بدست اورد یا سریعتر تمام کردن یک سکانس یا مرحله نسبت به دیگر دوستانتون و افراد دنیا باشد. این موضوع می تواند به ارزش تکرار مراحل بازی کمک کند.

9- قسمت داستانی BF3 بخاطر خطی بودن مورد انتقاد قرار گرفته بود و DICE هم به یکی از نقاط قوتشان تکیه می کند و به معرفی یک
Open Micro Sandbox که وسایل نقلیه در ان نقش دارد می پردازد که به بازیکنان اجازه می دهد که دشمنان را با روش های مختلف نابود کنند. شما می توانید با یک Jeep به منطقه تعیین شده بروید یا با احتیاط از یک سنگر به سنگر دیگر حرکت کنید. همچنین می توانید دشمنان را خودتان از بین ببرید یا از پشتیبانی هوایی( هلی کوپتر) کمک بگیرید. همچنین می توانید دشمنان را با Sniper از بین ببرید و یا به انها نزدیک شوید و از Shotgun استفاده کنید. این لحظات اکشن اغلب با یک صحنه سینمایی به پایان می رسد.

10- شما کنترل کاملی بر روی اعضای Squad خود ندارید اما می توانید به انها دستور بدهید که دشمنان را از بین ببرند و یا به انها فرمان
suppressing fire بدهید که به شما اجازه می دهد که از کنار به دشمنان حمله کنید.

11- ظاهرا DICE برای BF4 قسمت CO-OP نمی سازد و فقط بر روی قسمت داستانی و Multiplayer تمرکز دارد.

12- BF4 با نسل سوم موتور گرافیکی Frostbite در حال ساخت می باشد و بازی با 60 فریم بر ثانیه اجرا می شود.(حداقل روی PC). از دیگر ویژگی های Frostbite 3 می توان به افکت ذرات،صحنه های سینمایی، سطح های بازتابنده و تکنولوژی موثر اب که به سازنده اجازه می دهد که امواج خروشان دریای های ازاد را به تصویر بکشد.

13-پلتفرم های BF4 در حال حاضر PS3،XBOX360 و PC است اما با قدرتی که Frostbite 3 دارد به نظر می رسد که بازی برای PS4 و کنسول نسل بعد مایکروسافت عرضه شود. هر چند EA هنوز انتشار BF4 بر روی کنسول های نسل بعد را تایید نکرده است.

14- نسخه جدید Battelog تعامل بهتری با کنسول ها دارد. DICE می گوید که Battelog باید در کنسول ها هم مانند PC خوب باشد.

15- اشتراک Premium هم برای BF4 وجود دارد. EA می گوید که بعدا جزئیات بیشتری درباره Premium منتشر خواهد کرد. برای افرادی که بازی را پیش خرید می کنن یک بسته الحاقی Premium مانند Back to karkand تعلق می گیرد.

16- تخریب پذیری بازی به حالت اصلی خود بر می گردد. Micro-destruction که در بسته الحاقی Close Quarter بازی BF3 معرفی شد، در BF4 هم وجود خواهد داشت. تخریب پذیری در مقیاس های بزرگتر مانند فروپاشی درونی یک ساختمان در بازی وجود خواهد داشت. در طی Demo، شخصیت Recker از Shotgun برای شکستن دیوار چوبی استفاده می کند. همچنین از نارنجک انداز استفاده می کند برای ریختن دیوار بتونی به منظور نفوذ به دشمنان از کنار. در یک سکانس تعقیب و گریز، یک هلی کوپتر دیوار های بتونی و پنجره ها را نابود می کند.

17-برخلاف نسخه های پیشین BF، محیط دارای پویایی و تعامل بیشتری است. اگر شما به یک ماشین پارک شده نزدیک شوید، ممکن است دزدگیر ماشین به کار بیفتد و دشمنان از حضور شما اگاه شوند یا اگر در جنگل به سرعت حرکت کنید، دسته ای از پرنده ها فرار می کنند و دشمنان وادار به بررسی محیط می شوند.

18- در اخر Demo، صحنه ای نشان داده می شود که به نظر می رسد BF4 دارای نبرد های دریایی همراه با کشتی های بزرگ و قایق های کوچکتر PT خواهد بود.

DICE اطلاعات بخش Multiplayer را برای تاریخ دیگری نگه داشته است. در E3 امسال باید شاهد انتشار اطلاعات جدید باشیم.

06835383682417405798.png

HD H.264 MP4: 352.3MB Download
Hi-Res H.264 MP4: 372.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP: 95.4MB Download

آخرین ویرایش:
من از یه فردی اشنا که بازی کرده ، گفته داستان چرتی داره . ( به گفته خودش گرافیکش بالاس ولی داستانش مزخرفه )

اینم بگم طرفدار BF هستم حالا نیاین سراغم ... .

داستان اصلا مهم نیست
چون شوترها همیشه داستان آبکی داشتن بعضا
گرافیک مهمه که داره ازش میزنه بیرون
بعد تا خودت تستش نکردی قضاوت نکن .
من که تا چند ساعت دیگه به بازی مشرف نمیشم :d

دوستمون راست میگه داستان بازی بیخوده
گیم پلی هم با بتلفیلد 3 مو نمیزند ، انصافا هیجان بخش تک نفره فقط COD
کلا این بازی ساخته شده برای بخش چند نفره هر سال یک ورژن انلاین بسازه موفق تر خواهد بود!

من از یه فردی اشنا که بازی کرده ، گفته داستان چرتی داره . ( به گفته خودش گرافیکش بالاس ولی داستانش مزخرفه )

اینم بگم طرفدار BF هستم حالا نیاین سراغم ... .
اخه کی از همچین بازیی داستان میخواد ؟ مگه ماجراجوییه که داستان داشته باشه ؟ فرض کنیم داستانش درجه یک باشه .چند بار میتونی بخش داستانیشو تحمل کنی؟

بتلفیلد باید گرافیک داشته باشه تخریب بالا داشته باشه واسه بخش مولتی امکانات جدید داشته باشه نه که بیاره داستان بسازه .

البته این نظره منه :d
من که از این بازی به شدت راضیم مخصوصا که رو PC بدونه هیچ ایرادی اجرا میشه

اوکی ، بلاخره قسمت شد دست ما هم به بازی خورد .
یک کلام شاهکار گرافیک .
زنده باد DICE . :x

گیم پلی برگشته به BFBC2 و عالی شده الان دیگه وقتی شلیک میکنی واقعا اسلحه رو تو دستات حس میکنی ی جورایی وزن اسلحه رو حس می کنی :d
مثل بتل 3 نیست همه رو بکشی بری جلو فعلا روی MEDIUM دارم میرم ولی باز با چندتا تیر مُردی
فعلا با کرک RELOADED ( داخل پست اول ) همه چی مرتبه . البته بازی افت فریم داره اما باز باید منتظر خیل عظیم پچ های DICE باشیم .
اما خبری از لگ نیست .

در طول بازی هرچی بیشتر HEADSHUT کنید بیشتر POINT می گیرید و اسلحه های بیشتری رو آنلاک می کنید :d
تقریبا تمام اسلحه هایی که داخل مولتی بتل 3 بودن اینجا هم هستن و میشه آنلاکشون کرد
ولی معلوم نیست که اجازه استفاده شون رو داخل مولتی بازی هم میده یا نه
مثلا این مراحل SP رو مثل CO-OP درنظر گرفته !

اما چیزی که هست ی ذره بازی از نظر رنگ بندی ایراد داره
نمیدونم شاید مانیتور من زیادی شفافه به هرحال بهتره BRIGHTNESS رو از 50 روی 40 تنظیم کنید .
اینطوری کنتراست بالاتر میره و زیباتر میشه .

بی طبرانه منتظر تجربه بخش MP بازی ام .
فکر کنم این عکس ها به خوبی نشون میدن نسخه PC بازی از هر کنسولی سرتره .
همونطور که داخل عکس ها میبینید با استفاده از MSI AFTERBURNER میزان استفاده از VRAM کارت مشخصه که اصلا به 2 گیگ نرسیده .
این هم چندتا شات از بیشتر نقاط بازی . ( خطر اسپویل ) :))
Uploading in progress ....

آخرین ویرایش:
مثل اینکه گرافیک رو استاد کرده همین که گرافیک بالا داشته باشه خطی نباشه تخریب زیاد داشته باشه و محیط جنگی باشه کافیه چیز دیگه نمیخایم از بازی صداگذاری هم که همیشه خوب بوده

داستان اصلا مهم نیست
چون شوترها همیشه داستان آبکی داشتن بعضا
گرافیک مهمه که داره ازش میزنه بیرون
بعد تا خودت تستش نکردی قضاوت نکن .
من که تا چند ساعت دیگه به بازی مشرف نمیشم :d
رقیبش که فعلا یک نسخه با داستان بد نداده بیرون :دی
یعنی گرافیک از داستان مهم تره؟ :دی

من هنوز بازی رو دانلود نکردم دوستانی که بازی کردن بگن سینگل بازی مثل BF3 بیخوده یا دوباره مثل BFBC2 لذت بخش شده؟ چون من کلا اهل مولتی BF نیستم! زیاد خوشم نمیاد و تنها دلخوشیم به سینگلشه که اگه اونم بیخود باشه هیچ ارزشی واسم نداره :دی

بهترین بخش بازی اینه که دایس اومده بیشتر مپ های mp رو داخل سینگل گنجانده همینجور که دارید جلو میرید بیشتر مپ های مولتی رو هم دوره می کنید:-*
از جمله siege of shanghi چه تانک و تانک بازی میشه انگار وسط مولتی هستید :d

آخرین ویرایش:
من بازیو تقریبا تا آخراش رفتم اما توی اون مرحله که باید سد رو منفجر کنی گیر کردم! :دی یه جایی هست که باید یه پرش انجام بدی روی داربست های کنار سد اونجا باید چیکار کرد؟ :دی

واقعا من تو این عکسها که آقا رضا jet گذاشتن میبینم خیلی از نظر گرافیک پیشرفت داشته نورپردازی دود بافتها دریا و...واقعا گرافیک بینظیری داره دستشون درد نکنه

از نظره گرافیکی خیلی پیشترفت داشته انصافا . الان این شده Next Gen کامل :)
یکی اینکه نوپردازیا توش واقعا عالی هست و دوم اینکه شخصیتها و animation ها واقعا next gen هست. افکتهای ذرات و انفجارها اینا هم که واقعا عالی هست D:
بخش Single که از نظره داستانی چنگی به دل نمیزه اما gampelay خوده بازی واقعا عالی هست.

اصله bt کلا همین multi هست که باید منتظر موند D:
به نظرم گرافیک BT هنوزم جای کار داره ! اما برای اوله نسل این همه عظمت و تخریب پذیری و گرافیک زیبا و 60 فریم خیلی عالی هست

لذتش رو ببرید :)

واقعا من تو این عکسها که آقا رضا jet گذاشتن میبینم خیلی از نظر گرافیک پیشرفت داشته نورپردازی دود بافتها دریا و...واقعا گرافیک بینظیری داره دستشون درد نکنه

خواهش می کنم قابلی نداشت
این از اون دسته از بازی هاست که باید با هر درایور و آپدیت و پچی ی بار تمومش کرد :d
ای کاش مثل بتل 3 جت سواری داشت من زیاد با قایق سواریش حال نکردم راستش .
ولی مرحله عرشه کشتی واقعا محشر بود :praying::praying::praying::praying::praying::praying:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or