Battlefield 4 و 60fps برای کنسول های نسل بعد

.:Metallica:.

Loyal Member
battlefield-4-paracel-storm.jpg

امروز بصورت رسمی تایید شد که Battlefield 4 بر روی کنسول های نسل بعد 60 فریم بر ثانیه اجرا خواهد شد.
بهبود فریم ریت تفاوت بسیاری در میدان های جنگ ایجاد خواهد کرد. زیرا در BF4 مپ های دینامیک و پویای زیادی وجود دارد و تخریب پذیری، محیط بازی را به شدت تغییر میدهد.
بتلفیلد 4 بر روی کنسول های نسل بعد بر روی 60fps اجرا خواهد. و احتمالا نسخه های PS3 و X360 آن فریم ریت پایین تری خواهند داشت. و قطعا برروی PC هم بتلفیلد 4 بینظیر خواهد بود.

نظر شما در این باره چیست !؟

منبع

آخرین ویرایش:
میدونید مشکل کجاست ؟ مشکل اینجاست که همه مستقیم میاید کنسول رو با سخت افزار PCمیکنید کنسول بهینه شده برای بازی فرق داره باPC+ اینکه سازنده ها چندین برابر بازی رو برای کنسول بهینه تر از PCمیدن بیرون

نه خیر عقب تر از زمان خودشونه:d
واضحا Core i5 و Core i7 از سری جگوار AMD که برای لپتاپ و دستگاه های قابل حمل ساخته شده قویترن
Gpu کنسول ها که از 7990 یا Titan که هیچی از 7970 غیره هم ضعیفتره

دوست عزیز من تخصصی تو رشته سخت افزار ندارم ولی دوستانی که تو این زمینه واردن بارها گفتن که اینجور مقایسه کاملا غلطه (حداقل چیزی که از نوشتهاشون دستگیرم شد...)

اگه فرضا اینطور باشه تو بحث رم خب xone که از 8 گیگ ddr3 استفاده میکنه رو نباید اصلا کنسول نسل بعد بدونیم در صورتی که خوب میدونیم اینطور نیست و بیرون اوردن تک تک قطعه ها و مقایسه اونها با قطعه های pc غلطه....

^اول اشاره کنم که شما گفتی کنسول جلوتر از زمان خودشه منم گفتم واضحا" عقبتره
دوست عزیز من تخصصی تو رشته سخت افزار ندارم ولی دوستانی که تو این زمینه واردن بارها گفتن که اینجور مقایسه کاملا غلطه (حداقل چیزی که از نوشتهاشون دستگیرم شد...)
قبلا اینجور مقایسه ها اشتباه بود چون کنسول ها قطعاتی گرونی مثل dRAM و cpu متفاوت با pc داشتن
اگه فرضا اینطور باشه تو بحث رم خب xone که از 8 گیگ ddr3 استفاده میکنه رو نباید اصلا کنسول نسل بعد بدونیم در صورتی که خوب میدونیم اینطور نیست و بیرون اوردن تک تک قطعه ها و مقایسه اونها با قطعه های pc غلطه....
!

نه خیر عقب تر از زمان خودشونه:d
واضحا Core i5 و Core i7 از سری جگوار AMD که برای لپتاپ و دستگاه های قابل حمل ساخته شده قویترن
Gpu کنسول ها که از 7990 یا Titan که هیچی از 7970 غیره هم ضعیفتره
باو 7970 کیلو چنده اینا خودشون رو کشتن با PS4 که قدرتش اندازه 7870 است :-$

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or