Battlefield 4 و 60fps برای کنسول های نسل بعد

.:Metallica:.

Loyal Member
battlefield-4-paracel-storm.jpg

امروز بصورت رسمی تایید شد که Battlefield 4 بر روی کنسول های نسل بعد 60 فریم بر ثانیه اجرا خواهد شد.
بهبود فریم ریت تفاوت بسیاری در میدان های جنگ ایجاد خواهد کرد. زیرا در BF4 مپ های دینامیک و پویای زیادی وجود دارد و تخریب پذیری، محیط بازی را به شدت تغییر میدهد.
بتلفیلد 4 بر روی کنسول های نسل بعد بر روی 60fps اجرا خواهد. و احتمالا نسخه های PS3 و X360 آن فریم ریت پایین تری خواهند داشت. و قطعا برروی PC هم بتلفیلد 4 بینظیر خواهد بود.

نظر شما در این باره چیست !؟

منبع

آخرین ویرایش:
Holy shit :d
دوستان ! دوستان ! حالا من یه چیزی گفتم چرا می زنید؟:d من منظورم فقط و فقط گرافیک نبود بلکه کلی گفتم!
واسه نسل فعلی آره خب BF3 قطعا تو PC خیلی خیلی بهتر از کنسولهای X360 و PS3 بود اینو قبول دارم اما واسه نسل بعد حداقل تا 3 سال اول از لحاظ گرافیکی کنسول ها اگر برتری نسبت به PC نداشته باشند کاستی هم ندارند مطمئن باشید.هر چندکه بعد از 3 سال به مرور تفاوت ها ظاهر می شود.

اما به صورت کلی

اون عشق و حالی که بازی کردن رو کنسول وجود داره روی PC نیست و البته این نظر شخصی منه . کلا بهترین آپشن واسه بازی فقط و فقط کنسوله نه PC ;)
به بازیش بستگی داره ، مثلا اول شخص شوتر و استراتژی و mmorpg به علت وجود موس و کیبورد روی pc تجربه ی متفاوتیه . ولی بازیای سوم شخص اکشن یا ادونچرا یا ریسینگ و ... روی کنسول بیشتر می چسبن

ضمنا تو منبع گفته شده:

And, of course, it’ll look fantastic on PC too.

به معنی:

و قطعا برروی PC هم( به مانند نسخه های X1 و PS4 ) بتلفیلد 4 بینظیر خواهد بود.عبارت too آخر به معنی همچنین است که شامل نسخه های کنسولی هم می شود.به عبارت دیگر،خط آخر متن منبع متمیاز کردن نسخه PC نبوده است.

اشتباه نشه هدف گرفتن ایراد از ترجمه شما نبود چون بهترین ترجمه رو انجام دادی فقط این یه نکته از قلم افتاده بود:)

ضمنا تو منبع گفته شده:

به معنی:

و قطعا برروی PC هم( به مانند نسخه های X1 و PS4 ) بتلفیلد 4 بینظیر خواهد بود.عبارت too آخر به معنی همچنین است که شامل نسخه های کنسولی هم می شود.به عبارت دیگر،خط آخر متن منبع متمیاز کردن نسخه PC نبوده است.

اشتباه نشه هدف گرفتن ایراد از ترجمه شما نبود چون بهترین ترجمه رو انجام دادی فقط این یه نکته از قلم افتاده بود:)
خوشم میاد شما از واقعیت هم فرار میکنید PC همیشه گرافیک برتره

کنسول های نسل بعد در بدو ورودشون تو بازی اصلا اختلافی با بازیهای pc ندارن و حداقل تا یکی دو سال به وضوح قابل مشاهدست و درست نیست کیفیتشون با مقایسه یه

بازی pc با ps3 و x360 انجام بشه همون طوری که همین کنسول ها 7 سال پیش تازه و نو بودن دلیلشم روشنه تکنولوژی به کار رفته توشون (همونطور که واضحا میدونید) نو و

حتی جلوتر از زمان الانه خودشونه..... اینکه بگیم خب فلان pc دو تا تایتان داره و فلان cpu خب کنسول های نسل بعد هم در بدو ورودشون بدلیل معماری به روز و فضای رم

زیاد و .... دست سازنده رو برای کارایی زیاد باز میذاره (بازم میگم حداقل برای یکی دو سال )

دلیلشم روشنه تکنولوژی به کار رفته توشون (همونطور که واضحا میدونید) نو و
حتی جلوتر از زمان الانه خودشونه.....
نه خیر عقب تر از زمان خودشونه:d
واضحا Core i5 و Core i7 از سری جگوار AMD که برای لپتاپ و دستگاه های قابل حمل ساخته شده قویترن
Gpu کنسول ها که از 7990 یا Titan که هیچی از 7970 غیره هم ضعیفتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or