Battlefield 4 را با باندل کارت گرافیک AMD تجربه خواهید کرد

Aliɾeza

کاربر سایت
BF4-031913-280x80.jpg

اگر به دنبال خرید یک کارت گرافیک خوب هستید، لطفا کمی صبر کنید، زیرا شرکت AMD قصد دارد، باندل کارت گرافیک جدید خود بروی بازی Battlefield 4 قرار دهد و این کارت گرافیک را همراه با این بازی به بازار عرضه کند، طبق شایعاتی این محصول اواخر امسال عرضه خواهد شد .

طبق گزارشاتی از CVP هفته پیش بازی Battlefield 4 در نمایشگاه GDC 2013 روی یک PC با کارت گرافیک Radeon HD 7990 اجرا شد وتا کنون 5700 نسخه از این محصول به بازار عرضه شده است.

BF4 پاییز سال جاری برای PC و کنسول های این نسل ونسل بعد عرضه خواهد شد، شایعاتی نیز درمورد عرضه BF4 در 29 اکتبر وجود دارد | منبع

آخرین ویرایش:
گفته بودن 2 تا کارت گرافیک 7990 بوده که ! چقدر تناقض خبری زیاد شده.

بله حق با شماست طبق تریلر های که این اواخر منتشر شده بود گفته بودن روی دو 7990 بازی اجرا شده لطفا خبر رو درست ترجمه کنید
راستی عجب غولی بودا bf4رو میگم

بله حق با شماست طبق تریلر های که این اواخر منتشر شده بود گفته بودن روی دو 7990 بازی اجرا شده لطفا خبر رو درست ترجمه کنید

الان رنج قیمت کارت گرافیک 7990 در بازار ایران چنده؟رنج قیمت جهانیش(دلار)چنده؟

با این حساب یه PS4 با اون قدرت و لوازم جانبی ای که داره خیلی با صرفست!

اره معلومه که به صرفست عزیز اصلا برای بازی فقط باید یه کنسول بخری الان بیا توی پروفایلم مشخصات pc منو ببین روی این PC نمیتونم بازی ها امروزی رو روی ultra اجرا کنم حالا فک کن برای نسل بعد هم بخوای روی pc گیمر باشی یا حضرت پلنگ:|:d

---------- نوشته در 08:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:15 PM ارسال شده بود ----------

نظر شخصی من اینه که برای بازی xbox یا ps3 بهتره البته فعلا

آخرین ویرایش:
راستش من به یه علت از کنسول خوشم نمیاد اونم به خاطر نبود موس و کیبرد هستش،حالا کیبوردش زیاد مهم نیست ولی اگه سازندگان کنسول و بازهای کنسول قابلیت استفاده از موس و کیبورد با کنسول را اضافه کنند دیگه فوق العاده میشه!:)o:-)میدونید تو بازیهای شوتر هدفگیری و چرخوندن دوربین با هیچ چیزی به اندازه موس راحت نیست!

راستش من به یه علت از کنسول خوشم نمیاد اونم به خاطر نبود موس و کیبرد هستش،حالا کیبوردش زیاد مهم نیست ولی اگه سازندگان کنسول و بازهای کنسول قابلیت استفاده از موس و کیبورد با کنسول را اضافه کنند دیگه فوق العاده میشه!:)o:-)میدونید تو بازیهای شوتر هدفگیری و چرخوندن دوربین با هیچ چیزی به اندازه موس راحت نیست!

درسته عزیز منم تا قبل از بازی با کنتورل xbox فکر میکردم هیچی جایی pc رو برام نمیگیره ولی باور کن بعد از دو ماه با خودم میگفتم بهترین کنترولی که تا حالا دستم گرفتم دسته ی xbox بود ولی کلا با
کنترول ps حال نمیکنم درسته ps3 ندارم ولی ps2 که داشتم (نخوردیم نون گندم دیدیم که دست مردم):d بخاطر همین میگم اصلا باهاش حال نمیکنم چون کنترول ps3 مثل ps2 هست ولی به نظرم بین موس و کیبرد و دسته ی xbox من به شخصه دسته ی xbox رو انتخواب میکنم

غول؟! چی داشت واقعا؟ همون نسخه ی 3 با یکم تخریب پذیری و گرافیک بهتر

غول؟! چی داشت واقعا؟ همون نسخه ی 3 با یکم تخریب پذیری و گرافیک بهتر
اهان یعنی بنظرت با نسخه 3 فرق زیادی نداشت ؟ نمیدونم والا چی بگم ؟ باشه احتمالا چشمای من اشتباه دیده:d

ولی حالا جدی باشیم
افکتاش که خدا بود تکسچرش که پیامبر بود:d صدا گذاریش تو حلقم مثل فرشته بود:d بعدشم مگه BF3 همون طوری که نمایشش دادن بود؟ نه والا نصف اونم نبود بعدشم BF4 رو با چی میخوای مقایسه کنی؟ از هر بازیی که بگی گرافیکش بالاتر بود بعدشم یادت باشه تازه اول نسله صبر کن یکی دو سال بگزره اون وقت میبینمت:d;)
ببخشید اگه با حرفام ناراحتت کردم فقط قستم شوخی بود (اخه چیزی نگفتم که گفتم؟ گفتم یا نه گفتم گفتم یا نگفتم؟):d

آخرین ویرایش:
قبلا همه ی بازی ها ابتداش تبلیغ انویدیا بود اما الان خیلیش AMD شده البته یه جورایی به قدری جا افته که دیگه نیازی به تبلیغ نداره مثل: IPHONE که که خیلی نیازی به تبلیغ نداره اما گوشی S3 یا دیگران مدام تبلیغ می کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or