Battlefield 4 در کدام پلتفرم برتر خواهد بود؟

Breaking Down

کاربر سایت

Battlefield 4 که با موتور قدرتمند Frostbite 3 پردازش می شود در یک کامپیوتر قدرتمند توانایی چک کردن مقدار گرد و غبار محیط و تخریب پذیری فوق العاده را دارا می باشد.

Battlefield-4-5.jpg

موتور Frostbite براحتی انعطاف پذیر است بطوریکه دیگر نسخه ها نیز جلوه های گرافیکی خوبی خواهند داشت اما دو کنسول PlayStation 3 و Xbox 360 مطمینن نخواهند توانست تا بطور همزمان بسیاری از عوامل محیطی را تشخیص داده و جلوه هایی در حد PC داشته باشند.

با توجه به اینکه در سال آینده شاهد حضور کنسول های نسل بعد خواهیم بود و اینکه PC قدرت بسیار بالایی در به تصویر کشیدن جزییات بالا را دارد مطمینن رقابت بین کنسول های نسل بعد و PC جذاب خواهد بود.

VG247

چه مقایسه خنده داریb-)pc با ps4o:-)
کلا کنسول باید با کنسول مقایسه بشه چون pc در حدی نیست که با بازار کنسول مقایسه بشه.
pc فقط به درد همین آمار و ارقام میخوره که یه عده دلشون رو با این اعداد خوش کنن.
شما یه مزیت کنسول رو بگو منم یه مزیت PCرو می گم:
1-کنترل
2-گرافیک
3-قدرت اینکه در حین بازی می تونی کار های دیگه بکنی که console تازه داره بهش میرسه
4-شبکه ی قدرتمند که xboxlive سگ کی باشه به استیم برسه
.
.
.

کاری ندارم یکی پول داره 18 تومن میده پای سیستم، البته حق پز دادن به هیچ وجه نداره و اگر یکی خطاب به من پز سیستمش رو بده چند تا تیکه ملس که تو فروم نمیشه گفت بهش میگم که حالش جا بیاد.
ولی در کل برای ما گداگوله ها:دی PC انتخاب بدی نیست انصافاً. بازیهای کپی که رو کنسول گرون تره:دی هزینه اشتراک آنلاین هم میدی اومدیم دستگاتم بن شد. باید یکی دیگه بخری. ولی رو PC یا بازی ها کرک شده مولتیشون ، یا پول اشتراکی که برای گلد یا پلاس میدی میدی پای چند تا بازی و آنلاین راحت می زنی. بدون بن، بدون مزاحمت. بازی هاشم که ارزون ترن همون کپی ، تازه بازی های اوریجشم ارزون ترن.:دی استیم بازم که باشی اوریج میخوای بخری صبر می کنی تا تخفیف بخوره سر فصل بعد می خری با 75%آف.
در مورد بازی هاشم من یکی همین BF4 خدا بده برکت قراره رو PC بزنم، موس و کیبرد + Command هایی که نمیشه پای کنسول داد + Community عظیم BF رو PC.

جالبه تعداد زیادی از افرادی که از PC حمایت میکنن تمام شرایط حمایت رو ندارن!
1-خیلی ها ابر سیستم ندارن و توان مالی هر سال هزینه زیاد برای خرید سیستم های خفن گیمینگ رو ندارن!
2-کنترلر بهتر!خداییش شما چند نفر رو میشناسید برای PC خودش یه موس و کیبرد و گیم پد خفن بخره!خیلی کم!فقط موقع حرف که میاد همه میگن کنترلر بهتر!
همه با صفحه کلید معمولی و موس معمولی بازی میکنن بعد موقع حرف زدن میشه میگن بازی با موس یه چیز دیگه هست اگه واقعا یه چیز دیگه هست چند نفر شما یه موس تخصصی گیم دارین!
3-استیم!خداییش توی ایران چند نفر داریم که تو استیم یا اورجین هست خیلی در مقایسه با کنسول ها کمترن!
4-چند نفر دوتا بازی میکنن یا WOW که همه میگن خیلی خوب هست!
در مجموع تعداد افرادی که تمام شرایط بالا رو دارن بسیار کم هستند و کسانی که ندارن زیاد!
اگه تمامی شرایط بالا رو داری حرفت حقه و واقعا برای تو PC گیمینگ خیلی بهتر از کنسول گیمینگ هست!
ولی اگه نداری حقیقت بین باش و بدون برای شخص تو کنسول بهتره و تو توهم برتری PC برای خودت نباش!
شاید رستگار شوید!

کاری ندارم یکی پول داره 18 تومن میده پای سیستم، البته حق پز دادن به هیچ وجه نداره و اگر یکی خطاب به من پز سیستمش رو بده چند تا تیکه ملس که تو فروم نمیشه گفت بهش میگم که حالش جا بیاد.
به جای اینکار بهت لیست سیاه رو توصیه میکنم:d
ولی در کل برای ما گداگوله ها:biggrin1: PC انتخاب بدی نیست انصافاً. بازیهای کپی که رو کنسول گرون تره:biggrin1: هزینه اشتراک آنلاین هم میدی اومدیم دستگاتم بن شد. باید یکی دیگه بخری. ولی رو PC یا بازی ها کرک شده مولتیشون ، یا پول اشتراکی که برای گلد یا پلاس میدی میدی پای چند تا بازی و آنلاین راحت می زنی. بدون بن، بدون مزاحمت. بازی هاشم که ارزون ترن همون کپی ، تازه بازی های اوریجشم ارزون ترن.:biggrin1: استیم بازم که باشی اوریج میخوای بخری صبر می کنی تا تخفیف بخوره سر فصل بعد می خری با 75%آف.
در مورد بازی هاشم من یکی همین BF4 خدا بده برکت قراره رو PC بزنم، موس و کیبرد + Command هایی که نمیشه پای کنسول داد + Community عظیم BF.
تمام اینایی که گفتی منم رو 360 دارم تجربه میکنم.تازه دردسر نصب و کرک و این چیزا هم نداره:dقیمت بازیهاش هم یکیه.فرق خاصی نداره که.اون اشتراک سالانه هم خدایی دیگه چیزی نیست.من 112 تومن دادم برای یک سال.خیلی زیاده:-/میشه ماهی 10 تومن.

اگر نکات ایمنی هم رعایت کنی هیچ خطری برای بن نیست.همونطور که من 2 ساله دارم بازی میکنم و بن نشدم و خیلیای دیگه.سه سوت دیسک رو شوت میکنم تو درایو:dبعدشم میرم تو Black Ops II.به همین راحتی و آسودگی:dموقع بازی هم میرم تو Party با دوستام چت میکنم و میگیم و میخندیم.

تـازه به عناوین انحصاری کنسولها کاری ندارم.کاری به این ندارم که عناوین سیمولیشن ریسینگی مثل فورتزا داره که پی سی ازش کاملا بی بهره هست.یا عناوین H&S مثل نینجا گایدن و GOW.

جالبه تعداد زیادی از افرادی که از PC حمایت میکنن تمام شرایط حمایت رو ندارن!
1-خیلی ها ابر سیستم ندارن و توان مالی هر سال هزینه زیاد برای خرید سیستم های خفن گیمینگ رو ندارن!
2-کنترلر بهتر!خداییش شما چند نفر رو میشناسید برای PC خودش یه موس و کیبرد و گیم پد خفن بخره!خیلی کم!فقط موقع حرف که میاد همه میگن کنترلر بهتر!
همه با صفحه کلید معمولی و موس معمولی بازی میکنن بعد موقع حرف زدن میشه میگن بازی با موس یه چیز دیگه هست اگه واقعا یه چیز دیگه هست چند نفر شما یه موس تخصصی گیم دارین!
3-استیم!خداییش توی ایران چند نفر داریم که تو استیم یا اورجین هست خیلی در مقایسه با کنسول ها کمترن!
4-چند نفر دوتا بازی میکنن یا WOW که همه میگن خیلی خوب هست!
در مجموع تعداد افرادی که تمام شرایط بالا رو دارن بسیار کم هستند و کسانی که ندارن زیاد!
اگه تمامی شرایط بالا رو داری حرفت حقه و واقعا برای تو PC گیمینگ خیلی بهتر از کنسول گیمینگ هست!
ولی اگه نداری حقیقت بین باش و بدون برای شخص تو کنسول بهتره و تو توهم برتری PC برای خودت نباش!
شاید رستگار شوید!
شما مگه اینترنت 3 مگابایت بر ثانیه داری ؟ مگه همه ی کنسول دارا بازی ها رو ارجینال میگیرن . مگه همه عضویت پلاس یا live دارن ؟
در رابطه با گیم پد هم همون معمولش هم به نظر من خیلی بهتره از دسته کنسول ( مخصوصا تو شوتر )
بازی هم فقط dota و wow برای PC نیست . شاید یکی عشق GENERAL هست یا COH . مگه شما همه ی بازی های کنسول رو بازی میکنید ؟

ببخشید اطلاعات ندارید پس نظر ندید:
1-بیش از 400نفر mw3 در استیم میزنن و بیش از 200 نفر بتل 3
2-بیش از 2هزار نفر دوتا2 میزنن
3-یکی از دوستام 20تا موس Razer cooperhead آورده بود که تو 2روز همشو فروخت و ایران 4تا نمایندگی razer داره که وضع همشون خوبه
4-اونایی که ابر سیستم ندارن چجوری bf3 و crysis بازی می کنن که فقط mpاین بازی این همه ایرانی داره :)
به قول یکی از دوستان می خوای چیزی بگی تو google سرچ کن بعد نظر بده
الان یعنی 400 نفر زیاده!حداقل 10 هزار نفر ایرانی تو لایو هست حداقل اون هم!
دوتا افراد زیادی بازی میکنن این رو قبول دارم .
خیلی ها تو عمرشون نه کرایسیس بازی کردن یا حداقل با اون حداکثر گرافیک بازی نکردن نه BF3!ولی موقع حرف این رو تو سر بقیه میزنن!
موس Razer خیلی گرونه من خودم این موس رو خریدم ولی نه برای گیم!
http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/arc-mouse
حیف که بدرد بازی نمیخوره وگرنه سروری برای خودش!
من حرفم این بود که اگه تمام شرایط رو داری ایول و برای تو PC بهتره اگه نداری حمایت کورکورانه نکن!
شما مگه اینترنت 3 مگابایت بر ثانیه داری ؟ مگه همه ی کنسول دارا بازی ها رو ارجینال میگیرن . مگه همه عضویت پلاس یا live دارن ؟
در رابطه با گیم پد هم همون معمولش هم به نظر من خیلی بهتره از دسته کنسول ( مخصوصا تو شوتر )
بازی هم فقط dota و wow برای PC نیست . شاید یکی عشق GENERAL هست یا COH . مگه شما همه ی بازی های کنسول رو بازی میکنید ؟
من عضو لایو هستم استیم هم هستم اورجین هم هستم!بازی BF3 رو روی PC و کنسول هم بازی کردم WOW و GENERAL , TOTAL WAR رو هم آنلاین و مولتی بازی کردم!
من حرفم رو عمومیت ندادم گفتم برای همه PC بهتر نیست!

آخرین ویرایش:
من زیاد بحث نمیکنم فرق منو و شما میدونی در چیه در اینه که من هم ps3 و xbox دارم همه بازیایی رو که میگی رو هم بازی کردم ولی در کنار کنسول ها پی سی هم دارم و پی سی رو بهتر از اونا میدونم چرا چون همیشه هر سه پلیتفرم جلوم بوده و مقایسه کردم اینم بگم هیچ جایی نگفتم کنسول دارم چون به نظر من کنسول یعنی عقب موندگی یعنی کنسول بعد 3 سه سال سطل اسغال یعنی وقتی bf3 اومد رو کنسول با 30f و اونم با تنضیمات یک سوم پی سی ولی تو اون زمان با پی سی اخرین کیفیت بازی رو من چشیدم گرافیکی که من دو سال پیش دیدم رو شما بعد اومدن کنسول های نسل بعد خواهید دید پس خودتو با من مقایسه نکن و کنسول ها رو با pc مقایسه نکن اینم بدون ps4 و xbox one رو هم میگیرم ولی بازم خواهم گفت پی سی برتره حالا بزا bf4 بیاد تا چند تا عکس بزارم و فرق بین نسخه پی سی و کنسول رو بگم راستی همیشه از این بحث ها بدم میومد چرا چون هیچ وقت کنسولیا قانع نمیشن الانم نمیشین تا قیامت هم نخواهید شد ولی من به عنوان یک هموطن اومدم اطلاعاتتو اپ کنم که نشدی حالام می خوام برم شاید یه روز بیام اورکلاکت کنم هسته هات به کار بیفتنو حرفامو درک کنی.

به عنوان دارنده هر سه پلتفرم PC رو انتخاب اول و آخر میدونم . یه مولتی BF3 رو PS3 و PC مقایسه کنین , اصلا قابله مقایسه نیست که بخوایم مقایسه کنیم !!! :d

و سوال تاپیک هم که جوابش معلومه BF4 لید پلتفرمش PC هست و به جای این بحث ها منتظر بمونید و مقایسه گرافیک PC و کنسول رو در روز عرضه ببینید.

الان میان میگن PC غول میتونه گرافیک کنسول رو ببره ولی تو همین PC هم دیدیم که گرافیک BF3 رو یه PC نسبتا قوی با قیمت مناسب هم گرافیک کنسول رو جر میده

به عنوان دارنده هر سه پلتفرم PC رو انتخاب اول و آخر میدونم . یه مولتی BF3 رو PS3 و PC مقایسه کنین , اصلا قابله مقایسه نیست که بخوایم مقایسه کنیم !!! :d

و سوال تاپیک هم که جوابش معلومه BF4 لید پلتفرمش PC هست و به جای این بحث ها منتظر بمونید و مقایسه گرافیک PC و کنسول رو در روز عرضه ببینید.

الان میان میگن PC غول میتونه گرافیک کنسول رو ببره ولی تو همین PC هم دیدیم که گرافیک BF3 رو یه PC نسبتا قوی با قیمت مناسب هم گرافیک کنسول رو جر میده
DICE گفته بود لید پلتفرم BF3، کنسولان! :دی
میگه به خاطر این که منو و ایناش کامله! هم multiplayer داره، هم my soldier!
اونم گویا قراره مثله MOH WF، بذارن تو bf4 هم از battlelog و هم از منوی بازی join شد! تو عکسایی که از بازی بود، من منوی multiplayer دیدم!

دیدم بحث داغه منم نظرمو بگم...:d
در اینکه کنسولها یه سری خوبی دارن و PC یه سری محاسن دیگه هیچکس شکی نداره...داره؟!:d
به نظر من کنسولها واسه 3 الی 4 سال برای بازی مناسبن که باز اونم سلیقه ای هستش ولی واسه کسایی که مثل من که فریکه گرافیک دارن بیشتر از 3 سال نمیشه با کنسول سر کرد بعد از اون باید رو آورد به PC های Highend...
از نظر انحصاری هم از قدیم گفتن هر گلی بوی خودشو داره یعنی هر کسی را بهر کاری ساختنو از این گلشعرها...یعنی آقا جون همون طوری که DOTA رو نمیشه رو کنسول بازی کرد(در حالت عادی)....TLOFU رو هم نمیشه رو PC بازی کرد(در حالت عادی)...خلاص
---------------------------
بقیش هم ربط داره به جیب خودتون و پدر عزیزتون و علایق شخصیتون.:d
ولی خوب کسی که میخواد بازی جدید بگیره باتید بدونه چی براش بگیره!
منظورم اینه که مثلا برای bf4 باید بدونه ارزش داره 1000 دلار بده برای 5 سالش کافی باشه، اگرم کم اورد بازم بتونه آپگریدش کنه!
یا این که 400-500 دلار بده برا3 سال بیشتر کفایت نکنه و دیگه هم نشه آپگریدش کرد!

ولی خوب کسی که میخواد بازی جدید بگیره باتید بدونه چی براش بگیره!
منظورم اینه که مثلا برای bf4 باید بدونه ارزش داره 1000 دلار بده برای 5 سالش کافی باشه، اگرم کم اورد بازم بتونه آپگریدش کنه!
یا این که 400-500 دلار بده برا3 سال بیشتر کفایت نکنه و دیگه هم نشه آپگریدش کرد!
خوب اینم باز سلیقه ایه دیگه مثلا خیلیا حوصله اینو ندارن که بازی رو برن واسه PC بخرن بعدش بیارن خونه حالا آیا بازی روی PC اجرا بشه آیا نشه و هزارتا مشکل دیگه..منظورم ایران و پایرت خوریه ها....اما کنسولها زمانی که هک بشن گزینه های خوبین واسه کوچولوها یا کسایی که اطلاعات کمی از pC دارن یا مثل من سرشون شلوغه:d در ضمن گارانتی وجود نداره که با 1000 دلار هزینه کردن واسه PC تا 5 سال بشه بازیهارو در تنضیمات آخر بازی کرد در واقع دور از واقعیته حداکثر این سیستم برای 2 سال مناسبه...سرعت تکنولوژی بیش از این حرفاست:d

خوب اینم باز سلیقه ایه دیگه مثلا خیلیا حوصله اینو ندارن که بازی رو برن واسه PC بخرن بعدش بیارن خونه حالا آیا بازی روی PC اجرا بشه آیا نشه و هزارتا مشکل دیگه..منظورم ایران و پایرت خوریه ها....اما کنسولها زمانی که هک بشن گزینه های خوبین واسه کوچولوها یا کسایی که اطلاعات کمی از pC دارن یا مثل من سرشون شلوغه:d در ضمن گارانتی وجود نداره که با 1000 دلار هزینه کردن واسه PC تا 5 سال بشه بازیهارو در تنضیمات آخر بازی کرد در واقع دور از واقعیته حداکثر این سیستم برای 2 سال مناسبه...سرعت تکنولوژی بیش از این حرفاست:d
نهاین یه کارت گرفیک دیگه میخری با 300 دلار sli/xfire میکنی تمام! تا 2 سال دیگه گارانتی تمدید میشه! :دی

سلام
الان Dota و سبک استراتژی و ریسینگ و ... چه ربطی به عنوان تاپیک دارن ؟!!!
درست پست بدید . ادب رو رعایت کنین . به هم و علایق هم توهین نکنین .
کاربری که به جای مفید بودن برای سایت مضر باشه و ایجاد تنش کنه کوچکترین ارزشی نداره .
لازم بشه تک تکتون رو بدونه اینکه ککم بگزه بن میکنم .
پس بازم خواهش میکنم که رعایت کنید .
ممنونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or