Battlefield 4 در کدام پلتفرم برتر خواهد بود؟

Breaking Down

کاربر سایت

Battlefield 4 که با موتور قدرتمند Frostbite 3 پردازش می شود در یک کامپیوتر قدرتمند توانایی چک کردن مقدار گرد و غبار محیط و تخریب پذیری فوق العاده را دارا می باشد.

Battlefield-4-5.jpg

موتور Frostbite براحتی انعطاف پذیر است بطوریکه دیگر نسخه ها نیز جلوه های گرافیکی خوبی خواهند داشت اما دو کنسول PlayStation 3 و Xbox 360 مطمینن نخواهند توانست تا بطور همزمان بسیاری از عوامل محیطی را تشخیص داده و جلوه هایی در حد PC داشته باشند.

با توجه به اینکه در سال آینده شاهد حضور کنسول های نسل بعد خواهیم بود و اینکه PC قدرت بسیار بالایی در به تصویر کشیدن جزییات بالا را دارد مطمینن رقابت بین کنسول های نسل بعد و PC جذاب خواهد بود.

VG247

بر عکس روز های بد PC در راه معمولا اواخر نسل و اوایل نسل جدید وضعیت PC خوب میشه اواسط نسل فاجعه میشه چیزی که این نسل تجریه کردیم امیدوارم این نسل دیگه اینطوری نشه
خب این بستگی به Developer ها داره. سال 2007 هم شاهد عرضه Crysis 1 بودیم.
LeadPlatform بازی BF4 هم PC هستش و بالاترین کیفیت رو پلتفرم PC خواهد داشت. از اونجایی هم که 60 فریم و رزولوشن FULL HD برای نسخه کنسول های نسل بعد تایید شده احتمالا تنظیمات High خواهد و نه ULTRA.
نظر سنجی Battelog رو هم دنبال کرده باشین، حدودا 70 درصد فقط پلتفرم PC برای بازی کردن BF4 انتخاب کرده بودند.

این واسه ی زمانیه که اسم ه X1 هنوز معلوم نبود, نمیشه بهش زیاد بهش استناد کرد.

قدرت پردازشی (Floating Point) کنسول های نسل بعد و معماری GK110 شرکت Nvidia:
Nvidia GTX Titan~ 4.5 Teraflops
AMD HD 7970 GHZ~ 4.2 Teraflops
Nvidia GTX 780~ 4 Teraflops
------------------------------
PS4~1.7 Teraflops
XboxOne~1.3 TeraFlops

GTX Titan از PS4 حدودا 2.6 برابر سریعتر هستش.
البته این ها قدرت پردازشی خام هستش. لزوما 100درصدش مورد استفاده قرار نمی گیره.

کلا آدم باید کنسول بگیره که بتونه بازیهای خارق العاده ای مثله bf4 رو انلاین یا توی لایو یا پی اس ان بزنه که حالشو ببره

زنده باد X1:d:d:d
منم میرم رو سیستمم origin نصب میکنم{که خیلی وقته کردم} به مبلغ 88 هزار تومن سی دی کی رو میخرم و گیم دیتا رو هم روی چند تا دی وی دی میخرم 5 تومن بعدش انلاین میشم با نهایت جزئیات گرافیکی و 60 فریم فوول میشنم هر وقت دلم خواست با دسته هر وقتم نخواست با موس کیبرد انلاین بازی میکنم.
شما هم با 220 هزار تومن برین دیسک اورجینال برای کنسول بخرین.
باشد که هر دو رستگار شویم.

بابا بی خیال ِ جنگ کنسول و PC بشید :d
PC مزیت های زیادی داره ( رزلویشن بالاتر فریم بیشتر) ولی خوب سخت افزار گرونه بخصوص اینجا، همه امکان لذت بردن از یه PC قوی رو ندارن
جدا از بحث قیمت و این حرفا
همین الان اگه یه مانیتور 27 اینچی داشته باشید بازی هارو به جای 1080 روی 2560 ببینید واقعا تفاوت زیاده
کنسول ها دارای محدودیت مشخصی هستن ولی pc مرتب بروز میشه، واقعا نباید مقایسه کنیم

بابا بی خیال ِ جنگ کنسول و PC بشید :d
PC مزیت های زیادی داره ( رزلویشن بالاتر فریم بیشتر) ولی خوب سخت افزار گرونه بخصوص اینجا، همه امکان لذت بردن از یه PC قوی رو ندارن
جدا از بحث قیمت و این حرفا
همین الان اگه یه مانیتور 27 اینچی داشته باشید بازی هارو به جای 1080 روی 2560 ببینید واقعا تفاوت زیاده
کنسول ها دارای محدودیت مشخصی هستن ولی pc مرتب بروز میشه، واقعا نباید مقایسه کنیم

واقعا درست گفتی ولی روps4 با موس کیبرد هم بدجوری میچسبه لانچ هم که هست

خب قطعا بر روی پی سی با کیفیت به مراتب بهتری روبرو خواهیم بود سیستمی که 3 قطعه ی اصلی اون اینها یا بلاتر باشه! :
سی پی یو : core i5 3570 به بالاتر اگه از سری core i7 باشه که دیگه فوق العاده تر هم میشه!
رم : 12 الی 16 گیگ با فرکانس 1600 یا بالاتر!
گرافیک هم از رادئون 7970 و بالاتر و از سری انویدیا از 680 و بالاتر! که اگه 7990 یا تایتان یا 690 یا 780 داشته باشید که عالی میشه!
بر فرض اگه سیستمی با مشخصات core i7 3770 و 16 گیگ رم و کارت گرافیک 690 داشته باشید قدرت دو تا کنسول نسل بعدی رو هم روی هم بزارید باز در برابر این پی سی توانی ندارن!
----
در کنسول ها به نظر شخصی خودم پلی 4 می تونه نمایش بهتری داشته باشه ولی خب تفاوت خاصی هم در اون سال های اولیه نخواهند داشت!
آقا این تصویر از داخل خود بازی هست ؟! :-o
اگه آره که فقط باید گفت : woooooooooooooooooooow

البته کنسول های اینده هم حرفی برای گفتن جلوی همین پی سی های کنونی ندارن .
اما خبری از 7990 و تایتان نخواهد بود . نهایتا ی 560 هم برای سینگل روی 1080 کفایت می کنه .
اما برای مولتی احتیاج به ی پردازنده قوی هستش .
و اگر از موتور فیزیک havok استفاده کرده باشن که چه بهتر .
و نهایتا 8 گیگ مموری کافی باشه

منم میرم رو سیستمم origin نصب میکنم{که خیلی وقته کردم} به مبلغ 88 هزار تومن سی دی کی رو میخرم و گیم دیتا رو هم روی چند تا دی وی دی میخرم 5 تومن بعدش انلاین میشم با نهایت جزئیات گرافیکی و 60 فریم فوول میشنم هر وقت دلم خواست با دسته هر وقتم نخواست با موس کیبرد انلاین بازی میکنم.
شما هم با 220 هزار تومن برین دیسک اورجینال برای کنسول بخرین.
باشد که هر دو رستگار شویم.

دقیقا ! کاری که برای بتل 3 انجام دادم . البته یکی از بچه ها سورس اصلیش رو دانلود کرد و روی دی وی دی زد .
Mohamad Gh:x
بعدش 77 تومن دادم سی دی کی و تمام .:d
این یکی هم همینه .:))

داداش خودمم طرافدار pc هستم اما یکی از دلایلی که باعث میشه برم طرف کنسول بازیهای انحصاری هست که وسوسه میکنه :d:d:((
جنگ بین کنسول و PC نیست!
Battlefield 4 در کدام پلتفورم برتر خواهد بود؟؟؟
وقتی مشخصه رو PC بهتر اجرا میشه دیگه جنگ که نداریم! هر کسی پول داره میتونه بره Titan بگیره و روی 60 فریم و بالاترین جزئیات بازی کنه هر کیم میخواد میره کنسول میگیره!
البته فقط همین بازی نیست که روی PC قوی تر ظاهر میشه! 90 درصد بازی های مولتی پلتفورم روی PC گرافیک قوی تری دارن!

جنگ بین کنسول و PC نیست!

وقتی مشخصه رو PC بهتر اجرا میشه دیگه جنگ که نداریم! هر کسی پول داره میتونه بره Titan بگیره و روی 60 فریم و بالاترین جزئیات بازی کنه هر کیم میخواد میره کنسول میگیره!
البته فقط همین بازی نیست که روی PC قوی تر ظاهر میشه! 90 درصد بازی های مولتی پلتفورم روی PC گرافیک قوی تری دارن!

90 درصد چیه بابا صد درصد :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or