Battlefield 4 در يكي از كنسول هاي نسل بعدي بسيار بهتر است !

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

battlefield-4-angry-sea-single-player-screens_7-wm-670x376.jpg

Jack Frags يوتيوبـره معروف قول يك Direct Feed ـه 1080p از بازي Battlefield 4 بر روي كنسول هاي نسل بعدي را در تاريخ 29 اكتبر داده است . طبق گفته هاي او در يكي از نسخه هاي نسل بعد گرافيك بسيار بهتر است .
" ويدئو گيم پلي از Xbox One و PS4 را در تاريخ 29 اكتبر پخش خواهم كرد ; ساعت ها گيم پلي از مالتي پلير PS4 و سينگل پلير Xbox One را دارم . تا آن موقع نمي توانم چيز بيشتري بگويم اما با ديدن اين ويدئو شگفت زده خواهيد شد زيرا Battlefield 4در يكي از نسخه هاي نسل بعد بسيار بهتر به نظر مي رسد . "

منبع

اصولا درصد خیلی زیادی از فنهای PS بخاطر همین انحصاریها طرفدارش شدن و این موضوع هیچوقت تغییر نمیکنه .

دقیقا! کسی عاشق چشم و ابروی سونی که نیستیم! فقط بازی هاش رو ترجیح میده! مثلا یه دلیلی که من الان با PS4 خیلی حال میکنم حمایت ایندی ها و بازی های مستقل خوبی هست که براش میاد.

منتها این فرخ بود که هی به من میگفت ملاک برای قیاس قدرت کنسول ها بازی های مالتی هست نه انحصاری چون خوب بودن بازی های انحصاری به برنامه نویسی مربوطه!!!! منتها الان که در زمینه بازی های مولتی آب به شدت قطه دوباره برگشتن سر انحصاری اما غافل از اینکه دو روز دیگه iF و Order و ... هم میان و ایضا اینجا هم داستان به قطی آب منجر میشه.

دقیقا! کسی عاشق چشم و ابروی سونی که نیستیم! فقط بازی هاش رو ترجیح میده! مثلا یه دلیلی که من الان با PS4 خیلی حال میکنم حمایت ایندی ها و بازی های مستقل خوبی هست که براش میاد.

منتها این فرخ بود که هی به من میگفت ملاک برای قیاس قدرت کنسول ها بازی های مالتی هست نه انحصاری چون خوب بودن بازی های انحصاری به برنامه نویسی مربوطه!!!! منتها الان که در زمینه بازی های مولتی آب به شدت قطه دوباره برگشتن سر انحصاری اما غافل از اینکه دو روز دیگه iF و Order و ... هم میان و ایضا اینجا هم داستان به قطی آب منجر میشه.
یکی از دلایلی که نسل قبل رو لایو یه چیز مسخره بود واسه یه سری :laughing:

من نمیدونم چه جوری میگید ps4 بهتره .این ویدیو رو ببینید , تو همه ی قسمت های xb1 کنتراست و رنگ بندی خیلی بهتری داره.
772_battlefield_4__xbox_one_vs._playstation_4_frame-rate_tests_hd
رنگ بندی و کنتراست دلیلی بر بهتر بود یک نسخه نیست :)

یه چیزی به نظره من این کنتراست نسخه one بیش از حد اندازه هست . به نظرم رنگ بندیش توی ذوق میزنه - اما خب شفافتر هست و بعضی texture ها بهتر هست اما از نظر روزلیشن و فریم ریت و افکتها نسخه Ps4 جلوتره و همچنین AA خیلی خیلی بهتری داره که به نظرم خیلی برای همچین بازی مهمه :)
در نهایت نسخه Ps4 رو بهتر میدونم.

مطمئن باش هیچ فن سونی انحصاریهای این شرکت ول نمیکنه و دلش رو به مالتی پلتفرم خوش کنه ، اصولا درصد خیلی زیادی از فنهای PS بخاطر همین انحصاریها طرفدارش شدن و این موضوع هیچوقت تغییر نمیکنه . ایراد از فنهای MS هست که حالا که دیدن اوضاع اینطوریه حرفهای خودشون رو فراموش کردن و حالا میخوان با انحصاریها جبران کنن !!
این نسل هم انحصاری و هم مولتی پلتفرمه بهتر , رو یه کنسول جمع میشن که اونم دوست قدیمیه خودمونه:>:d

یکی از دلایلی که نسل قبل رو لایو یه چیز مسخره بود واسه یه سری

یکی از دلایل اصلی موفقیت X360 همین حمایت مستقل ها بود. اصلا ربطی به نظر اشخاص نداره! Live به لطف بازی های آرکید و مستقلی که چپ و راست براش میومد عملا تبدیل به یه پلتفرم برای آرکید شده بود! حالا ممکنه چهار نفر بیان بگن ایندی و مستقل چرت و پرته اما چیزی از تاثیر انها روی فروش کنسول ها و بازارشون کم نمیشه.

فکر کنم تا الان اینجا پست نداده بودم ماشالله همه هم کارشناس هستند
به هر حال من به شخصه نسخه های ps3و pcرا تست کردم کنسول نسل قبل که واقعا تعطیل بود شاید بالای نصف موارد اصلا نمی دیدی توش !
عکس های کنسول های الان هم دیدیم والله با نسخه pcکه دارم می رم مقایسه می کنم فرقشون خیلی زیاد هست !در کل خیلی ناامید شدم حداقل انتظار داشتم 1080 بازی را اجرا کنند بقیه موارد بماند !
تنها چیز یکه می تونم بگم برا من جالب هست تا اینجا انحصاری های 2 کنسول جدید هست که بی شک روشون خوب کار شده !
این هم ی چند تا عکس از نسخه خودم !

اصولا درصد خیلی زیادی از فنهای PS بخاطر همین انحصاریها طرفدارش شدن و این موضوع هیچوقت تغییر نمیکنه

کاملا حق با شماست...به شخصه من از سال 2006 تا اواسط 2013 رو 360 بازی می کردم...و خیلی هم طرفدارش بودم و دوست داشتم بهتر از رقیبش باشه..حتی 1 کنسولم سوخت رفتم یکی دیگه خریدم...ولی از وقتی ps3 خریدم و بازی های انحصاریش رو بازی کردم تازه فهمیدم ای دل غافل واقعا وقتم رو الکی صرف 360 کردم..چون واقعا سطح کلاس بازی های انحصاری سونی یک سرو گردن بالاتر از مایکروسافت بود...فکر کنم 6 ماهی هست 360 رو اصلا روشن نکردم.

این اول نسلی هم مشخص شد کی چند مرده حلاجه..حالا هی بعضی ها میخوان به خودشون دلداری الکی بدن.

تو نئوگاف یکی نوشته خیلی تعجب آوره که آلبرت پنلو ناپدید شده باید عذر خواهی کنه !

و جوابهای پنلو!:

Pretty good, I’d say.
You asked what the chances were.
I’ll be back. You’re right, I should talk about it. But right now, still lots of info to come out. Once the dust settles, and all the information is out there, I’ll address my comments.
Don’t read into that. It wasn’t meant to be a tease. I just mean we’re so close to launch, with reviews, games, etc. there is still a lot of information coming out. I was not intending to lead to anything more that that.

Albert Penello Promises Comments on Xbox One and PS4 Resolution Differences “Once the Dust Settles” | DualShockers

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or