Battlefield 4 در يكي از كنسول هاي نسل بعدي بسيار بهتر است !

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

battlefield-4-angry-sea-single-player-screens_7-wm-670x376.jpg

Jack Frags يوتيوبـره معروف قول يك Direct Feed ـه 1080p از بازي Battlefield 4 بر روي كنسول هاي نسل بعدي را در تاريخ 29 اكتبر داده است . طبق گفته هاي او در يكي از نسخه هاي نسل بعد گرافيك بسيار بهتر است .
" ويدئو گيم پلي از Xbox One و PS4 را در تاريخ 29 اكتبر پخش خواهم كرد ; ساعت ها گيم پلي از مالتي پلير PS4 و سينگل پلير Xbox One را دارم . تا آن موقع نمي توانم چيز بيشتري بگويم اما با ديدن اين ويدئو شگفت زده خواهيد شد زيرا Battlefield 4در يكي از نسخه هاي نسل بعد بسيار بهتر به نظر مي رسد . "

منبع

دوستان دقیقا به چه دلیلی میگن از رو عکس ها نظر ندید برید ویدیو رو ببنید! چون من هیچ فرقی بین ویدیو و عکس ها نمیبینم. اینم یه دو عکس که واقعا ازشون میشه بسیار بهتر بودن PS4 رو تشخیص داد.:bighug:
ym3fyj9q5l3wm88do9hc.png

bbp378f9uw8323a5qbit.png

نکته جالب تو ویدئو مقایسه اینه که نسخه PS4 با رزولوشن به مراتب بالاتر از وان فریم ریت بهتر و بالاتری رو هم میده!
ولی این به خاطر ضعف وان نیستا این نشون میده که DICE الاغ نتونسته از 600 درصد و کلود بهره ببره وگرنه اینجوری نمیشد:d

ويديو رو ديدم خب واقعا ps4 بهتر بود.
مثلا يه جاهايي كه انفجار ميشد اسلحه كه تو دست سرباز بود كلا تيره و حتي كلا سياه ميشد تو xone:|
بعد كلا رنگ ها تو xone خيلي پررنگ هستن و رنگ سياه رو هم اگر دقت كنيد تو xone خيلي بد و مصنوعي در اوردن بودن بدتر از همه دندونه ها هستن كه تو ويديو مشخص هست كه براي xone خيلي تو ذوق ميزنن :|
تازه نميدونم دقت كردين يا نه ولي ويديو هم كه گذاشته شده 720p هست كه در واقع اون بهتر بودن رزولوشن كه در ps4 هست رو نميتونيم ببينيم براي همين يكي از دوستان بايد لطف كنه ويديو 1080p رو بزاره كه بتونيم اختلاف رزولوشن رو هم بسنجيم.

دوستان دقیقا به چه دلیلی میگن از رو عکس ها نظر ندید برید ویدیو رو ببنید! چون من هیچ فرقی بین ویدیو و عکس ها نمیبینم. اینم یه دو عکس که واقعا ازشون میشه بسیار بهتر بودن PS4 رو تشخیص داد.:bighug:
ym3fyj9q5l3wm88do9hc.png

bbp378f9uw8323a5qbit.png

تو عکس اول به تکسچر زمین دقت کن! وان بهتره!
عکس دوم هم تکسچر هلکپتر کاملا گویا ـه
اشکالی نداره این تو ذات ایرانیه که هرگز حرف اشتباه خودت رو قبول نکنی:دی

رزولوشن نسخه PS4 برابر 900*1600 هست و نسخه X1 برابر 720*1280
فریم ریت نسخه PS4 بهتره
AA توی نسخه PS4 بهتره و Image Quality خیلی بهتری داره

DF هم توی مقاله ـش این رو گفته :
On the merits of what we've seen so far, Battlefield 4 is already set to be a formidable launch window effort from DICE. Our observations so far reveal a clear gap in fidelity between PC and PS4, and again to Xbox One, but sub-pixel break-up aside, based on what we've seen so far, the Microsoft console manages to hold up despite the undeniable, quantifiably worse metrics in terms of both resolution and frame-rate
اگه دو تا نسخه PS4 و X1 در یه حد بودن ، نمی اومد اول نسخه PC رو کنار PS4 بذاره و بعدش بگه and again to Xbox One. :دی
در ادامه هم که میگه X1 با وجود ضعف واضح در زمینه رزولوشن و فریم ریت ، تونسته خودش رو خوب نگه داره. اگه از PS4 بهتر بود که میگفت با وجود این ضعف ها از PS4 خوشگل تره !! :دی
الآن هم JackFrags که دیگه میتونه راحت نظرش رو بده ، گفته نسخه PS4 بهتره ، اونم توی مولتی پلیر نسبت به بخش تک نفره X1 ! :دی (البته من هنوز شک دارم ، چون همچین چیزی خیلی عجیبه !)
در مجموع وقتی نسخه PS4 هم رزولوشن بالاتری داره ، هم فریم ریت بهتری ، مطمئناً نسخه برتر محسوب میشه چون اگه تفاوت خاصی بین دو نسخه بود ، میتونستن راحت از رزولوشن کم کنن و کیفیتش رو به X1 برسونن. نسخه X1 کنتراست بیشتری داره و چون تیره تر هست ، ممکنه باحال تر به نظر برسه که اون هم با 10 ثانیه تنظیمات کنتراست تلویزیون حله ! :دی فقط توی یکی دو تا از عکس ها مثل کله اون یارو و کف زمین چرا نسخه X1 بهتر به نظر میرسه ، ولی توی اکثر جاها IQ خیلی پایین تری نسبت به PS4 داره و توی عکس ها هم مشخصه. البته اون کله طرف رو حدس میزنم شاید موشن بلوری چیزی باشه ، ولی یکی دو قسمت توی زمین ها هم نسخه X1 به نظرم بهتر هست.

در مورد کنتراست هم الآن مثلاً ویدئوی JackFrags از نظر کنتراست با ویدئوی DF فرق میکنه.

هر دو هم دقیقاً از یه صحنه هستن ، ولی برای DF پررنگ تر و خوشگل تر هست ، چون کنتراستش بالاتره ! :دی یعنی یه تنظیم ساده کنتراست میتونه کلی به خوشگل تر شدن تصویر کمک کنه و ربطی به قدرت سخت افزاری نداره.
مثل اینکه ویدئوی مقایسه IGN هم اومده و ملت میگن تفاوت توی این ویدئو مشخصه. البته خودم هنوز هیچ ویدئویی از بحث های امروز ندیدم ! :دی

احتمالا سوني به دايس پول داده كه رزولوشن و كيفيت بالاتري واسه ps4 بسازه
اخه خودتونو قاضي كنيد يعني هنوز نسل شروع نشده يه كنسول اينجوري از اون يكي بزنه بالاتر:-o

ای بابا پس Esram و بی نهایت ابرهای باران زا کجا رفتن .( 3000 میلیارد چی شد پس ؟!):d
خوبه تو مقاله DF به برتری نسخه PS4 به وضوح اشاره شده ، بعد دوستان نتیجه می گیرن نسخه X1 بهتره :d
تو ویدئو ها که برتریهای مشخصه . با عکس گذاشتن هم دردی دوا نمیشه .

[SPOILE[/SPOILER]

میری ویدیو رو میبینی تا خودت قشنگ ببینی تفاوتها چقدره.
به این عکس دقت کن
وضع رزلوشن و aa اینقدر رو ایکسباکس وان خرابه که تیرهای چراغ برق اخر جاده چهار تا خط بنظر میاد ولی مال ps4 قشنگ معلومه بخاطر رزلوشن بالاتر و aa بهتر:
54943878729652032296.jpg

برتری کامل با PS4 هستش ... این رزولوشن پایین تر روی X1 خیلی وحشتناک تاثیر گذاشته و همه لبه ها دندونه ای و بد فرم شدن ... چهره ها هم تاریک تر و شکسته شکسته تر ...

از اون مهمتر اینه که به طور واضح افکت هایی که توی PS4 میبینید خیلی بیشتر و شکیل تر از X1 هستن ... و نکته دیگه اینه که لبه ها و منحنی ها خیلی خیلی بهتر تو PS4 کار شده .... به همراه جزییات بیشتر

تنها برتری X1 رنگ بندیه ... دقیقا همون ویژگی که تو X360 هم وجود داشت ... و رنگ های داغ تر و روشن تری نسبت به PS4 داشت ...

این 500 دلار رو کجا خرج کردید ... ؟؟؟

ولی جدا از مقایسه دو کنسول عجب بازی ساختن ... فکر کنم بعد از COD 3 و KZ 2 از یه شوتر خوشم اومده باشه

اين تار شدن روي تكسچر ها كه در نسخه ps4 ميبينيد به خاطر AA هست - توي PC وقتي FXAA رو فعال ميكني يه همچين حالتي ايجاد ميشه.

نسخه x1 دقيقا حالت بدون AA اش مشخصه براي همين در عكس هايي كه دوستان گذاشتن شما روي چهره هارو به صورت واضح ميبينيد

متاسفانه ويدئو هارو ديدم و يك مقدار نا اميد شدم از نسل بعد كنسول ها - اخه چرا xbox one. بايد بدون AA باشه و رزولوشن اش اينقدر كم مثل نسل قبل 720p.

اميدوارم در ادامه نسل بتونن بهتر با سخت افزار كنسول ها كار كنن.

ببين توي مرخصي چه ضد حالي خورديم :-|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or