من واقعا درک نمیکنم چرا هر بار که یکی حرف مخالف نظر یکی میزنه تو این تاپیک یکی باید سریع بیاد بگه اگر ناراحتی نیا نظر بده؟
والا اگر کسی خیلی از بازی راضی هست میتونه بره بازیشو بکنه! من تاحالا 3 یا 4 بار تو این تاپیک دیدم این حرفو زدین کسی چیزی نگفت مثکه خوشتون اومده! اینجا فروم هست هرکس حق نظر دادن داره. تاپیک هم بالاش نوشته نشده فقط نکات مثبت بگین هرکس خیلی ناراحت هست که چرا از بازی بد گفته میشه میتونه ایگنور کنه نیاد توی تاپیک.
من واقعا نمیفهمم هرکس نظر میده فوری با کلی هیت میاید جلو بعد هم بهش هرچی دلتون میخواد میگین یا میگین مریضه یا نمیفهمه یا نمیدونم حالیش نیست و... ته اش هم یک جمله که نیاید توی تاپیک حرف نزنید نسخه رو میپیچین آخرشم مظلوم نمائیتون گل میکنه!!
خیلی راضی هستید نوش جونتون برین 24ئی تو سرور های فول بازی و مد های فراوان بازی، بازی کنید و کیف کنید. بزارید ما ها که خریدیم یا فن بازی بودیم و از این زباله ناراحت هستیم تو تاپیک حرفمون بزنیم.
من نمیدونم سردر تاپیک نوشتن لطفا کسائی که از بازی لذت میبرن وارد بشن و نظری داده نشود که خدائی نکرده به یک عده بر بخوره؟ یا سر قفلی تاپیک برای چند نفر خاصه؟
بازی اینقدر بی در و پیکر هست حتی یک نقشه راه مث آدم نداره که قرار تو 10 ماه آینده چی بر سرش بیاد، توی توئیتر دارن سازنده هارو جر میدن! اینجا میای وای چقدر بازی خوبه وای من چقدر دارم از بازی لذت میبرم اگر ناراحتی نظرت رو اینجا بیان نکن تا خاطر همایونی مان مکدر نشه!
سلطــــــــــــــــــــان!
کی گفته نیای نظرت رو به گوش جمع برسونی ؟ کی گفته نیای انتقاد کنی ؟! کی گفته نیای میم بزاری ؟! کی گفته بدونه توهین حتی به یک نفر حرف دلت رو نزنی ؟!!
یه بار دیگه پست خودت رو بخون!! تزاد تو اولُ آخر جمله هات داره پاره میکنه!!
اینجا فروم هست هرکس حق نظر دادن داره.
اما هرکی ناراحته که ما چرا هی میگیم زباله زباله نیاد اینجا و مطالب رو نخونه!!
قشنگ و دقیق یادمه یک زمانی کسایی هم که داشتن از بازی لذت میبردن و به قول خودت اینجارو ایگنور کرده بودن! (مثل خودم) شما این جمله رو بکار بردی :
حتی اون همه هایپ ابتدای عرضه ی بازی هم که اینجا هم نمیشد حرف بزنیم مثکه خوابیده اکثرا دیگه با واقعیت کنار اومدن که بازی خیلی اوضاعش خراب تر از این حرفاست!
یعنی تو از سکوتِ من و امثال منم جمله بندی ساختی و به نفع خودت پوینت صادر کردی! ولی من حق ندارم بیام بگم چرا نمی کشید بیرون ؟! بابا دمت گرم مشتی
-------------------------
میگی تاپیک قفل نداره هرکی میتونه نظرش رو بده! ولی با یک لحن عجیب! کسی که ناراحته از اینکه چرا بهش توهین شده رو میگی حق نداره از خودش و تجربش دفاع کنه ؟
میشه مگــه همچین لحنی برای کسی که از بازی لذت میبره توهین خطاب نشه و نگه بکشید بیرون ؟!!
تو مگه میتونی بری تو یه رستوران که تعداد زیادی با لذت نشستن غذا میخورن و وقت میگذرونن , داد بزنیُ یقه ملت رو بگیری بگی (هرچند که برای خودتحقیقت باشه! هرچند که برای خودت ثابت شده باشه) :
آی شما دارین گوشتُ مرغی که با روش قطع کردن غیر انسانی انجام شدن رو میخورین! شکم شما قبرستونه حیواناته و یه چکم به هرکی غذا گوشه لُپشه بزنی بعد کسی شاکی نشه !!!
آخرم بگی خوب این نظر منه! هرکی ناراحته نیاد اینجا که حرف نشنون یا ما حرفمون رو بزنیم ؟!
چندتا جمله یا کلمه از ده نفر بیارم که مصداق کلمه ی توهین به کسیه که داره از بازی لذت میبره ؟!!
دو ماهِ تمام : زباله دان! چاه مستراح! گند! لجن! شِت! ... !
دو ماهِ تمام :
- 2042 توهین به شعور مخاطبه!
- هرکی از بازی لذت میبره یا هیچی نمیفهمه یا فن بوی نیست!
- هی اسکرین آمار استیم رو بزاری بگی زباله اینطوری شد! زباله اونطوری شد!
- بازی هیچ روحی نداره،بشدت تکراری و حوصله سر بره ، حتی الان هم که تو تخفیفات هست ارزش خرید نداره
- بگذارید دایس یا بهتر بگم ea با عظمت مپ های تهی و کاملا پوچش و یا گرد بادهای عظیمش سرخوش باشه و فخر کنه چون کاملا مشخصه گروهی رو ایم گرفته که تازه با این فرنچایز اشنا شدن.
و و و ... دیگه از این جمله ها!!
یعنی من نمیفهمم دارم چی بازی میکنم ؟ یعنی من نمیفهمم چه بلایی سر فرنچایز محبوبم اومده ؟ یعنی من پول از تو جوب پیدا کردم که خرج بازی کردم ؟
به من که از بازی لذت میبرم اجازه میدی به قول خودت همچین اضهار نظری کنم که به خودت اجازه میدی همچین حرفی بزنی ؟! (که به نظر من اضهار نظر خیلی فرق میکنه با حرفهایی که گفته شده)
دیدی یک نفر که از بازی تعریف میکنه بگه مغز اونایی که از بازی ایراد میگیرن فرق طلا و زباله رو نمیفهمه چون 2042 طلائه !؟
دیدی یک نفر بگه همه ی اونایی که ادامه میدن با شعورن / همه ی اونایی که ادامه نمیدن بی شعور ؟!
یا همه ی اونایی که از بازی لذت میبرن قهرمانه دو عالمن / همه ی اونایی که ریفاند کردن دارن با باقی چاه های مستراح وقت میگذرونن ؟!!
این اسمش اضهاره نظره بنظرت ؟ به اسم فروم آزادُ - نقدُ - آزادی بیان بیای هرچی از دهنت در میاد رو به یک محصولی که داره توسط عده ی زیادی تجربه میشه بچسبونی
اگر اینطوریه که خوب آفرین - فروم آزاده! هیچ توهینی هم به هیچ کس نشده (اگر هم شده ناظم های انجمن برخورد کردن)- شما هم از پست کسی ناراحت نشو و برای کسی دستور عمل تعریف نکن که نیاین یا مارو تنها بزارین
+ اصلا اینجا بحث این نیست که نیای نظرت رو بگی! اصلا!! بحث اینه که متوجه بشیم چه جمله ی از طرف خودمون داره تو یک محیط عمومی بیان میشه
اتفاقا بحث خیلی قشنگی راه افتاده به نظرم - باید هممون متوجه باشیم که نباید با جمله بندی و کلمه هامون - یک دوستی رو درصدی ناراحت یا برنجونیم! حتی یک دوست!!