ملت از این عصبانی هستن که یه محصول ناقص و خراب رو EA بخاطر طمع فروش بیشتر درست قبل از کریسمس عرضه میکنه با این که از مشکلاتی که بازی داره کاملا خبر داره
حرفتون کاملا درسته و حق کاملا با کاربرهاست . قبلا راجب به این موضوع تو همین فروم صحبت کردم که این مشکل دار عرضه شدن بازی ها و برچسب لایو سرویس زدن واسه اکثر کمپانی های اصطلاحا AAA (متاسفانه) داره شکل میگیره . نمونش رو که قطعا تو این چند سال بسیار بسیار دیدیم و بحث بسیار بسیار کلانه ( به نظر من البته) - یعنی همینقدر ساده نیست بگیم خوب اینا اینطوری کردن! پس قطعا این اتفاق پیش افتاده ( با اینکه فکر میکنم تا حد زیادی دلیل مشکلات بازی برای کسائی که علاقه داشتن واقعا بفهمن چه خبر بوده و بازی چرا با این شرایط عرضه شده , مشخص شده)
+هیچ ارتباطی بین دو طرف نیست به قول خودت نه میدونیم آپدیت بعد کی میاد و.... بگی اره یه دو هفته ای تعطیلات در نظر گرفتم برای کارمندامون
حقیقت اینه که ارتباط هست! اما بخاطر تعطیلات خیلی خیلی کم رنگ و کم سو داره پیش میره - بازی اگر خیلی استاندارد عرضه میشد و عمده مشکلاتش حل میشد / این کم سو بودن ارتباط حس نمیشد / ولی الان مخاطب کاملا به حق انتظار داره که رود مپ بازی رو ببینه / زمان بندی رفع مشکلات بازی رو ببینه و ....
بعد بیای مود RUSH رو که همه دوستش داشتن رو برداری با این که همه پلیرها شب روز از هر طریقی که شده تو رددیت و... میگن این مود باید بمونه ولی به چپت هم نباشه!
ممم! جسارتا باید بگم اون کلمه همه دوستش داشتن اشتباهه / بله خیلی از کاربرها دوست داشتن که بمونه! اما خیلی دیگه از کاربرها هم این چرخشی بودن مد هارو دوست دارن (نکته اینجاست که بتلفیلد چند سالی میشه مد برکترو رو جایگزین راش کرده و مد راش رسما جزو مدهای اصلی بازی به حساب نمیاد)
+ خود من کلا دو راند هم راش رو بازی نکردم! حتی برکتروئه 64 نفره اصلا برام جذاب نبود . TDM یا FFA رو بیشتر بازی کردم تا این مدها
++ از اول هم مشخص بود مد راش به صورت زمان بندی وارد پلی لیست شده و حذف میشه - حالا تقریبا سه هفته به درخواست کاربرها بیشتر نگهش داشتن و از قبل اعلام کردن پلی لیست چرخشی خواهد بود .
و در اخر بگی پلیرهای بازی toxic هستن
هیچ مقام رسمی ای , نه توسعه دهنده های الکترونیک آرتز - نه توسعه دهنده های دایس ! هیچ وقت همچین کلمه ی رو بکار نبردن!! لطفا اگر جائی رسمی دیدید لینک بدین ما هم در جریان قرار بگیریم !
اگر منظورتون توییت اندی مک نامارا هستش که بنده خدا اومد گفت : من امروز برگشتم سر کار , ردیت و توییتر رو چک کردم و دیدم بتلفیلد فن کاملا عصبی هستن که ما نتونستیم در بازه زمانی تعطیلات رسمی! اطلاعات کافی از آپدیت ها و تعاملات رو باهاشون داشته باشیم . بچه ها , انسان ها به استراحت احتیاج دارن . ما کارهایی انجام دادیم اما نمیتونیم بیان کنیم تا وقتی ببینیم قابل ارائه باشن . حتما بهشون اشاره میکنیم وقتی به مرحله ی 100% برسن - من میخوام بشینم 2042 بازی کنم و شما شانس این رو دارید که من رو بکشید! رویاتون میتونه به حقیقت بپیونده! 128 برکترو ... !
((فهمیدین چه اتفاقی افتاده که همچین حرفی زده دیگه ؟))
+ که آخرم دید ملت منظورش رو نگرفتن که چه اتفاقی پشت پرده افتاده! عذرخواهی کردُ تویتش رو پاک کرد که نتونسته منظورش رو برسونه .
++ کاربر OddJob001 هم یکی از مادهای ردیت فرومه! اصلا ربطی به توسعه دهنده و ... نداره . که باز اونم نگفت انتقاد نکنید / مشکلات رو نگید و و و .
گفت ملت تو ساب ردیت بازی افتادن به جون هم و دارن به هم دیگه فارق از ویدئو گیم حمله میکنن!

منم بودم ردیت بازی رو خاموش یا پرایوت میکردم - هرکی بود همین کارو میکرد! ردیت سایبرپانک نکرد ؟ ردیت فرتزا نکرد ؟ ردیت هیلو نکرد ؟ همه ی ساب ردیت ها همین روند رو پیش رو گرفتن - اصلا وظیفه ی ماد همینه! فرق ساب ردیت اصلی بتلفیلد رو با 2042 مقایسه کنین! 2042 چند ماهه همه دارن یقه همدیگرو میگیرنُ میزنن دکُ پُز هم!
اوووووو! 6 ماه قبل عرضه بازی هم همین بود! الان هم همینه! اما ساب ردیت بتلفیلد یه سری آدم خیلی راحت میان تعامل میکنن / مشکلاتشون رو میگن و کلیپ هاشون رو پست میکنن و میرن . بدون خونُ خون ریزی

مثالش رو همینجا هم داشتیم

یه دوستی به زور میخواست به ما بچپونه سرت کلاه گذشتن ابله! تو نمیفهمی ...

lol
جزئیات مپ تو نسخه 5 کجا اینجا کجا
View attachment 239133
این عکس هم اصلا عادلانه نیست - در حد میم آره خوبه با نمکه میشه بهش لبخند زد

ولی در عمل صحنه های اپیک و پرجزئیاتی تو 2042 هم وجود داره که ...
ولی اگه همه فیدبک های که از پلیر ها گرفتن رو تو سیزن 1 بازی اعمال کنند به نظر می تونن از این باتلاق که خودشون کندن نجات پیدا کنن
انشالله

کی بدش میاد همه چیز خوب پیش بره و همه لذت ببرن - مثلا من شخصا از مشکلات پرفرمنسی پی سی خیلی ناراحتم (با اینکه پلتفرم خودم Ps5 هست و تقریبا مشکلات پرفرمنسی رو از روز اول بازی ندیدم!!) چرا که جامعه ی بزرگی از کاربرها - ضربه ی مستقیمی به تجربه ی بازیشون وارد میشه .
این رو برای این میفهمم که من هم سر سایبرپانک با 15 فریمُ 720P بازی رو بهم تحویل داده بودن!(Ps4 Base) ولی هرکی PC HighEnd داشت به به و چه چه میکرد

نه من میتونستم اونارو متقاعد کنم که نمیتونم لذت ببرم! نه اونا میتونستن منظورشون از شکوهُ عظمت بازی رو به من برسونن
انشالله که دوستامون تو دایس با سلامت کامل روحی و جسمی برگردن سر کارُ فرمون بازی رو به سمت درستش بچرخونن