حیف که Dice نا امید کرد خیلی ها رو ، نمیدونم چطوری کسایی که بتلفیلد های قبل ( به غیر از V و هاردلاین ) رو ساختن همچین بازی ای نا تمومی که حداقل 6 ماه دیگه باید روش کار میکردن رو عرضه کردن .
و من اصلا متوجه نمیشم چطوری کسی که بتلفیلد BBC2 3.4.1 رو بازی کرده میتونه به یه اندازه از 2042 هم لذت ببره ؟ البته هرکسی طبعا نظری داره خوبه خوشبحالش.
ده ها و بلکه صد ها مشکل داره بازی که از حوصله خارجه که از همش اسم ببرم ولی در کل بنظرم این بتلفیلد اصلا و ابدا روح بتلفید های قبلی رو تو خودش نداره .
- قبلا گفته بودم این مورد رو ولی چون خیلی رو اعصابه تکرارش میکنم : اسلحه ها ( لانچ بازی ) بشدت کم هستن یعنی چطوری میشه تو سال 2042 شما اسلحه از جنگ جهانی اول ( بتلفیلد 1 ) کمتر داشته باشی تو زمان لانچ بازی.
- Scope برای Sniper Rifle رو فقط با زوم 10 میتونی اتچ کنی ( بتلفیبد 4 تا 40x ) البته Dice گفته این کار رو کردیم تا ملت کمپ نکنن که بنظرم چرت میگه.
- دیالوگ کرکتر ها فاجعه ست (Voice Lines) یعنی اصلا در حد قامت بتلفیلد های قبلی نیست یه فانی شدن بی مزه و مسخره وجود داره ؛ که بنظرم بین کرکتر ها فقط صدای Irish خوبه مابقی ##...##
- مپ ها خیلی بزرگ هستن به همین خاطر پرفورمنس تا الان فاجعست و Dice گفته حداقل چند ماه طول میکشه تا اینو درست کنیم.دیده شده FPS با کارت RTX 3090 یه جاهایی به 42 رسیده
)))
- Stationary Weapons تو این بازی نیست ، همون توپ ها و موشک های هدایت شونده که ثابت بودن رو زمین ( توپ برای بتلفید 1 و 5 و موشک ها برای بتلفیلد های مدرن )
- تخریب و فیزیک به علت محدودیت و بیش از حد بزرگ بودن مپ ها مثل بتلفید های قبلی نیست.
- Portal با حاله اونم به این دلیل که شما داری بتلفیلد های قبل رو بازی میکنی.
- Hazardzone فاجعه س - نابود
- بعضی ادوات نظامی ( مخصوصا هاورکرافت ) بشدت Overpower هستن و اصلا بالانس نیستن -خیلی هم خبری از نبرد های داگ فایت تو آسمون نیست .
یک مقدار چیزهای دیگه هم میتونید تو لینک پایین ببینید البته مستقیما تو یوتیوب میشه دیدش ( مقداری اعصاب نداره که حق هم داره
)
اون بیرون چندین یوتیوبر معروف و البته محبوب مثل Jack frags - Westie هستند که هر روز بازی رو لایو میرن و ساعتی چند صد دلار EA بهشون پول میده ، مستقیم نمیتونن بگن بازی آشغاله اما اون ها هم کم کم دارن مینالن از بازی.
در آخر من هم مثل خیلی از بچه های اینجا هزاران ساعت بتلفیلد های قبلی رو رفتم هدف کوبیدن یک بازی خوب نیست چون این بازی به گواهی خیلی ها الان اصلا بازی خوبی نیست و اتفاقا خیلی خیلی غمگین میشه آدم وقتی میبینه بازی ای که بهترین بود تو دنیا به این روز رسیده به هر حال تنها نقطه ای امیدی که میبنیم اینه تا 6 ماه آینده یه کارایی کنن ...