Battlefield 2 Server

خوب به تازگی شرکت شاتل (www.shatel.ir) سرور Battlefield 2 راه اندازی کرده که شما میتونید تنها با نصب بازی (بدون نیاز به پچ) تنها با وارد کردن IP به بازی کانکت شید. 85.15.1.66:16567 این IP رو در قسمت Connect IP در Multiplayer وارد کنید و براحتی به بازی کانکت شید.

دقیقا مشکل من اینه که پچ 1.4 مسیر بازی رو پیدا نمیکنه یه چیزی می خوام تا بازی رو ان کرک کنه تا پچ نصب بشه
ممنون

دوست عزیز احتملاً شما از نسخه ای که فارسی شده دارید استفاده میکنید ویا نسخه ای که دستکاری شده
باید نسخه اصلی نصب کنید
لینکی که دوستمون دادن فکر میکنم نسخه اصلی و بدون دستکاری باشه

سلام
دوستان من این بازی اورجینال + همه پچ هارو نصب کردم اما وفتی میخام به سرور های خارجی وصل شم میگه سی دی کی قابل قبول نیست حالا راهی نیست اینو درست کرد؟
این سرور ایرانی هم امشب ساعت 1/40 هر کاری کردم پیداش نکرد اینم باید سی دی کی اورجینال داشته باشی؟
پ.ن میخواستم به سرور های کرک شده وصل شم این punkbuster منو برون میکرد !دلیلش چیه؟

آخرین ویرایش:
دوست من سرور ایرانی که جمع شد!
خیلی جالبه.
گویا بر سر هوس سرور راه انداختند و ما رو مدتی مچل کردند.
در مورد سی دی کی هم بعضی از سرور ها میخوان بعضی ها هم نمیخوان
الان سرور رایگان vault بچه ها هستند هم پینگش خوبه هم اینکه بدون سریال میتونی بیای.

سلام و عرض ادب به تمامی دوستان
سرور ابرانی رو لطف کردن جمش کردن , کسی می تونه سرور راه بندازه دوباره ؟ ما پول شارژ ماهیانه رو چند نفری دادیم ولی دوستمون دیگه شارژش نکرد , اگه کسی می تونه سرور و دوباره اپ کنه لطفا بگه

سلام به تمامی دوستان متعصفانه سرور بسته شد دلیلش هم کسالت خودم بود من سرور را به یکی دیگر از بچه ها سپردم ولی متعصفانه ایشون هم نمی تونستند سرور را آنلاین کنند ولی بزودی سرور 24 ساعته با رنک را برای شما عزیزان خواهم گذاشت کمی صبور باشید.

با سلام
اول از دوست عزیز halker معذرت خواهی میکنم گویا دلخور شده تو غیبتش گفتم که سر کار گذاشته مارو
حق هم داره گویا بیمار بوده و بستری شده بوده . براش آرزوی بهبودی میکنم
از طرفی هم دوباره لطف کردند سرور رو دارن راه میندازن و روی سرور قوی تر و با رنک که امیدوارم بچه ها قوی تر از قبل بیان و ساعات خوبی داشته باشیم فقط باید قول بده منو الکی کیک نکنه.
از دوستانی هم که توانایی مالی دارن تقاضا میشه که به این دوستمون کمک مالی بکنند که سرور پایدار بمونه هزینه سرور ماهانه چیزی حدود 100 تومان هست که برای یک نفر به تنهایی کمی زیاده.
امیدوارم که سرور پایدار بمونه
با تشکر - میلاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or