Battlefield 2 Server

خوب به تازگی شرکت شاتل (www.shatel.ir) سرور Battlefield 2 راه اندازی کرده که شما میتونید تنها با نصب بازی (بدون نیاز به پچ) تنها با وارد کردن IP به بازی کانکت شید. 85.15.1.66:16567 این IP رو در قسمت Connect IP در Multiplayer وارد کنید و براحتی به بازی کانکت شید.

سلام ببخشید شاید سوالم تکراری باشه ولی من نسخه ارجینال بازی رو ندارم میشه با نسخه کپی بازی رو بصورت انلاین زد من که cd key ندارم راهی هستش بشه بازی کرد ممنون

سلام من بازی بتل 2 رو دانلود کردم
بعدش به ترتیب پچ های 1.41 و 1.5 رو دانلود و نصب کردم
بعد رفتم تو بازی که به صورت آنلاین بازی کنم روی یک سرور کلیک میکنم میزنه invalid cd key
چیکار کنم یه کی جن هم گرفتم که کدشو درست میکرد مینداخت تو بازی
چون بازیم کرک مشکل داره؟؟
باید مینی ایمجی چیزی مونت کنم؟

کمک کنین خیلی متشکرررر

دوستان سلام
این IP رو چک کنید اکثر اوقات خلوت هست ، یعنی یک یا دو نفر بیشتر نیستن
93.186.195.66

این سرور هم بد نیست ، یعنی همیشه خالی هست !

NWG

سلام من بازی بتل 2 رو دانلود کردم
بعدش به ترتیب پچ های 1.41 و 1.5 رو دانلود و نصب کردم
بعد رفتم تو بازی که به صورت آنلاین بازی کنم روی یک سرور کلیک میکنم میزنه invalid cd key
چیکار کنم یه کی جن هم گرفتم که کدشو درست میکرد مینداخت تو بازی
چون بازیم کرک مشکل داره؟؟
باید مینی ایمجی چیزی مونت کنم؟

کمک کنین خیلی متشکرررر
دوست گرامی شما کارها رو درست انجام دادین. تنها نکته اینکه باید بدونیم ما تنها می تونیم به سرورهایی بریم که هک شده باشن و در میون این چند هزار سرور تنها نزدیک به 5 سرورو هستند که کرک شده و البته پینگ خوبی هم برای ما دارن. بهترینشون همون سرور والت هست که بیش تر دوستان ایرانی اونجا می رن که هم پینگ خوبی داره و هم درجه بندی داره می شه جنگ افزارها رو باز کرد توش

شما با نام کاربری من در یاهو در تماس باشید تا بیشتر روشنگری کنم: pashangparsi6

سلام دوستان پشنگ پارسی چرا دیگه تو یاهو آنلاین نمیشه ؟ راستی سرور Bertina 79.175.161.57:16567 پسورد داره کسی میدونه پسوردش چی هست؟
نام کاربری پیشین من به دلیل از یاد بردن گذرواژه (پسورد) !!! دیگه ازمیان رفت. با این نام کاربری تازه تماس بگیرید: pashangparsi6

راستی خرسند هستم که سرانجام ADSL گرفتی دوست من. سرانجام می تونیم با خیال آسوده با هم بازی کنیم. امیدوارم پینگتون هم خوب باشه.

دوستان سلام
این IP رو چک کنید اکثر اوقات خلوت هست ، یعنی یک یا دو نفر بیشتر نیستن
93.186.195.66

این سرور هم بد نیست ، یعنی همیشه خالی هست !

NWG
سرور خلوت به درد نمی خوره. دو تا سرور هستند که هم پینگ خوبی دارن و هم ازاد هستند. ترمیناتور و والت. پیش تر ها ما می رفتیم ترمیناتور و یکی از دوستان (فوا) می رفت والت. امروز بهتون می تونم دل استواری (اطمینان) بدم که بهترین سرور همین والت هست. البته قوانینی داره که اگر اجرا نکنید زود کیک می شید.

توی صف باید ایستاد و همین جوری سوار جنگ افزارها نشد و...

راهی که دوستمون (فوا) معرفی کردن هم اگر اجرا کنید می تونید با گرفتن درجه گام به گام جنگ افزارها رو باز کنید.

سلام دوستان بابا من هر کار میکنم پینگم 200 به بالاست هر سرور که میرم جز بعضی ها که سریال می خوان والا تو بازی های کانتر وcod4 پینگم زیر 100 است سرعتمم 256 است کسی راهکاری نداره برای کاهش پینگ با isp هم که صحبت می کنم می گن به ما ربطی نداره کمک کنید لطفا.

دوستان نمیشه باز یک سرور hamachi راه بندازین که یک سرور تمام ایرانی داشته باشیم ما هم انقدر مشقت نکشیم لطفا را بندازین.(پینگم تو سرور vault 200 است)

با سلام به دوستان عزیز بعد از کلی تلاش با آقای pashangparsi تونستم یک سرور برای bf2 بزنم دیگر نگران پینگ نباشید پینگ شما همیشه زیر 100 است در این سرور آدرس سرور 91.99.100.77 هنوز سرور باتلفیلد رو روش نصب نکردم ولی بزودی تا پس فردا نصب می کنم و یک مشکل هم دارم کسی میدونه چجوری میشه پورت های روی کامپیوتر رو که بسته است باز کرد؟ idyahoo:halker2010 xfireid:halker2010

دوستان گرامی سرور ایرانی راه افتاد با پینگ خیلی خوب.

سرور به نام:

Server Name = Persian Gulf pp company

IP: 91.99.100.77
Port: 16567

نشانی تارنمای سرور:
Code:
http://www.parspalayers.ir/
دوستان برای هماهنگی بیشتر با نام کاربری من در یاهو در تماس باشید: pashangparsi6

دوستان برای پیدا کردن سرور نمام بازیها به جز wow به ادرس www.game-monitor.com برید
یه سوال هم داشتم با بتافیلد دارینوس که داده بیرن میشه بازی کرد پچاشو ریخت؟

خیر گمون نکنم بشه با بازی کرک شده بازی کرد

هر چند شاید دیگر دوستان تجربه داشته باشن و راهی براش بدونن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or