Battlefield 2 Server

خوب به تازگی شرکت شاتل (www.shatel.ir) سرور Battlefield 2 راه اندازی کرده که شما میتونید تنها با نصب بازی (بدون نیاز به پچ) تنها با وارد کردن IP به بازی کانکت شید. 85.15.1.66:16567 این IP رو در قسمت Connect IP در Multiplayer وارد کنید و براحتی به بازی کانکت شید.

«ن فكر نكنم بتوم بيام تو تيم:(
اين صبانت تو محل ما خيلي بده!پينگ من ديشب خيلي بد بود.تا سوار هليكوپتر ميشدم بازي گير ميكرد يهو ميديدم دارم سقوط ميكنم!بعدشم كه كلا قطع شد براي بار دوم!
بايد به فكر يه ISP ديگه باشم.

من برای اسم سرور اکیدا نام persian gulf ‎‏ رو پیشنهاد میکنم.. خلیج فارس..

.

bad company هم تا جاییکه میدونم نمیشه! سریال قانونی میخواد..

.

بچه ها گروههای ترک خیلی پایه اند.. برنامه بریزید سر یه ساعت بیایم.. من امشب دیر رسیدم فکر کردم تا دیروقت هستید..
پنجشنبه اما فرداش تعطیلیه.. بیاین تا تمرین کنیم..

من با نام پرشن گلف کاملا و 100% همداستان (موافق) هستم. این یک فکر بکر بود. سپاس

دوستان گرامی قرارمون همون ساعت 10 بود. ولی از این همه کاربری که اینجا نام نویسی کردن هیچ کس سر این ساعت نمیاد. حالا 15 دقیقه بالا و پایین مشکلی نداره ولی این یک نوع بد قولی به شمار میاد!

اگر همه بیان خب شمارمون به نزدیک به 15 نفر هم می رسه و اگر اون ترک ها هم که می گین بیان بیشتر می شیم.

البته ادمین گرامی شما اگر سرور رو پابلیک بکنید و ثبت بشه برای همیشه بدون شک یک سری غیر ایرانی هم خواهیم داشت که میان. تجربه ی سرور آرنا اینو می گه. اونجا همیشه دست کم 5 تایی غیر ایرانی هم میومدن.

«ن فكر نكنم بتوم بيام تو تيم:(
اين صبانت تو محل ما خيلي بده!پينگ من ديشب خيلي بد بود.تا سوار هليكوپتر ميشدم بازي گير ميكرد يهو ميديدم دارم سقوط ميكنم!بعدشم كه كلا قطع شد براي بار دوم!
بايد به فكر يه ISP ديگه باشم.

شما کلا در زمان بازی اگر سکیوریتی داری خاموش کن. و اگر دیواره ی آتش هم داری همین طور خاموشش کن. در هنگام بازی هیچ چیزی به جز بازی از اینترنت بار نکشه. سیم از در خونه به صورت سرراست(مستقیم) برای مودم بکشید و یک سیم جدا از همون نقطه برای کارهای خونه.

به کارشناسان(به اصطلاح) شرکت صبا بگین که پینگ شدید بالا هست و اصلا طبیعی نیست و ... باید ولشون نکرد. اگر دیگه تا پایان ماه درست نشد باید رفت شرکت هایی همچون شاتل و پارس آنلان

هر چند دیشب با کارهایی که گفتم گویا پینگ خیلی پایین تر اومده بودش

بچه ها دیشب کشف کردم پینگ من برای این یهو میرفت بالا که اون یکی سیستم دانلود میکرد! :d
مننمیدونستم..

منتها یه مشکل دیگه دارم.. پینگم روی 602 هست اما گاهی مینویسه connection شما مشکل داره بعد کمی لگ میزنه و دوباره درست میشه..!

امشب من 10 میرسونم خودم رو..
فردا جمعه هست بچه ها سعی کنید امشب بیشتر بمونید یکم هماهنگ بشیم با هم..

DIHAV1359 آموزشی رو بسازی عالی میشه! با عکس و توضیح..

شما کلا در زمان بازی اگر سکیوریتی داری خاموش کن. و اگر دیواره ی آتش هم داری همین طور خاموشش کن. در هنگام بازی هیچ چیزی به جز بازی از اینترنت بار نکشه. سیم از در خونه به صورت سرراست(مستقیم) برای مودم بکشید و یک سیم جدا از همون نقطه برای کارهای خونه.

به کارشناسان(به اصطلاح) شرکت صبا بگین که پینگ شدید بالا هست و اصلا طبیعی نیست و ... باید ولشون نکرد. اگر دیگه تا پایان ماه درست نشد باید رفت شرکت هایی همچون شاتل و پارس آنلان

هر چند دیشب با کارهایی که گفتم گویا پینگ خیلی پایین تر اومده بودش
ممنون از شما.پينگم بهتر شد.امشب هم شايد بتونم بيام.
ولي به غير از همه اين حرف ها شما مهارت بالايي توي خلباني هليكوپتر دارين.
خيلي خوب مانور ميديدن و از اين حور حرف ها!
دوستان فردا كه جمعس زودتر بياين.مثلا ساعت 8 بياين بيشتر ميشه بازي كرد.

ممنون از شما.پينگم بهتر شد.امشب هم شايد بتونم بيام.
ولي به غير از همه اين حرف ها شما مهارت بالايي توي خلباني هليكوپتر دارين.
خيلي خوب مانور ميديدن و از اين حور حرف ها!
دوستان فردا كه جمعس زودتر بياين.مثلا ساعت 8 بياين بيشتر ميشه بازي كرد.

خواهش می کنم دوست گرامی

مشکل من توی سرورهای برون مرزی توی خلبانی نه درگیری تن به تن دو بالگرد هست که به راستی کم پیش اومده توی مبارزه ی رخ به رخ با راکت بالگرد نبرد رو ببازم. مشکل سر موشک هدایت شونده ی بالگردها هست. توی سرورهای برون مرزی با موشک هدایت شونده ی بالگرد به سادگی بالگرد رو می زنن و نزدیک نمیان که جنگ رو در رو بشه

دوستمون dihav رفته بود و گشته بود دیده بود که این موشک هدایت می شده و ما آگاه نبودیم.حالا توی این سرور که پینگ ها پایین هست راهشو یاد گرفتیم و به سادگی می تونیم با موشک هدایت شونده هر هدفی رو بزنیم

اینها رو می گیم برای روزی که خواستیم تیم تشکیل بدیم و روبروی تیم دیگه ای قرار بگیریم

در پایان هم درد دل. مشکل ما یکی دوتا نیست. پینگ + گرافیک و رم پایین که باعث می شه ناچار بشیم گرافیک بازی رو در پایین ترین اندازه ی خودش بزاریم و این جوری هست که گاهی من جنگ افزار یا سرباز روبرو رو نمی بینم و اون به سادگی داره منو می مبینه :(

خلاصه که توی سرور ایرانی خدا رو شکر مشکل پینگ حل شده تا ببینم در آنده می تونم گرافیک رو بالا ببرم یا نه

امشب و فردا شب اگر این ترک ها که قرار بود بیان می شه خوب بازی کرد

سلام به همه ی دوستان
دیشب یه مقدار نا پرهیزی کردم و حواسم نبود و مقدار اکانتم زود تر از موعد مقرر یه ماه تموم شد و دیشب رو پا در هوا و حسرت به دل گذروندم تا امروز البته شانس آوردم که به جمعه نخوردم !!!!
به هر حال شرمنده که دیشب نبودم
دوستان من امشب در خدمتتونم
البته از ساعت 10 به بعد رو من حساب کنید

بابام خیلی تعدادمون کمه دیروز من تنها بودم شماها 4 نفر یکی هم با من بود که پینگش 536 بود هی چند نففری میزدید من مجبور شدم بیخیال بشم

خواهش می کنم دوست گرامی

مشکل من توی سرورهای برون مرزی توی خلبانی نه درگیری تن به تن دو بالگرد هست که به راستی کم پیش اومده توی مبارزه ی رخ به رخ با راکت بالگرد نبرد رو ببازم. مشکل سر موشک هدایت شونده ی بالگردها هست. توی سرورهای برون مرزی با موشک هدایت شونده ی بالگرد به سادگی بالگرد رو می زنن و نزدیک نمیان که جنگ رو در رو بشه

دوستمون dihav رفته بود و گشته بود دیده بود که این موشک هدایت می شده و ما آگاه نبودیم.حالا توی این سرور که پینگ ها پایین هست راهشو یاد گرفتیم و به سادگی می تونیم با موشک هدایت شونده هر هدفی رو بزنیم

اینها رو می گیم برای روزی که خواستیم تیم تشکیل بدیم و روبروی تیم دیگه ای قرار بگیریم

در پایان هم درد دل. مشکل ما یکی دوتا نیست. پینگ + گرافیک و رم پایین که باعث می شه ناچار بشیم گرافیک بازی رو در پایین ترین اندازه ی خودش بزاریم و این جوری هست که گاهی من جنگ افزار یا سرباز روبرو رو نمی بینم و اون به سادگی داره منو می مبینه :(

خلاصه که توی سرور ایرانی خدا رو شکر مشکل پینگ حل شده تا ببینم در آنده می تونم گرافیک رو بالا ببرم یا نه

امشب و فردا شب اگر این ترک ها که قرار بود بیان می شه خوب بازی کرد
راستي اين دوستمون DATBFC(درست نوشتم؟!)كي هستند؟ايشون هم خوب بازي ميكنن.
امشب سعي ميكنم با همين پينگ و APC و تانك و اينا بيام!
دوستان يه سوال:توي اين سرور هم ميشه اسلحه جديد باز كرد؟
سوال دوم:آقا ما تا حالا 3 تا مدال گرفتيم كوشن؟!يعني از كجا ميشه مدال ها رو ديد؟
توي قسمت BFHQ كه هيچي برا من ثبت نميشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or