اسلحه ها اتفاقا قفل نیست قابل آنلاک شدن هستش !
ابتدا فقط ی اسلحه تو کلاس اسنایپ باز بود الان 5 تاش رو انلاک کردم
همینطور متعلقاتش مثل Straight Pull .
اما هنوز scope ای برای دید فواصل دور داخلش ندیدم که شاید تو نسخه نهایی اضافه بشه .
و همینطور دوربین که تو فیلم آموزشی اول بازی نشون میده برای spot کردن دشمن اینم من ندیدم .
اتمسفر بازی عالیه گیم پلی هم تقریبا بالانس فقط اینکه باید به جای نارنجک ضد تانک ی rpg اضافه بشه چون اون تانک رو تقریبا با هیچی نمیشه از کار انداخت مگر با 5 الی 6 تا از اون نارنجک ها .
دشمن ها هم سخت جون تر شدن شاید این ربطی به نت کد بازی داشته باشه اما کاملا قابل لمسِ .
مورد بعدی نایف کردنه که فقط بعضی موارد بهت اجازه میده تا ازش استفاده کنی ! و در سایر موارد باید با بیل بیفتی به جون طرف که اونم با 2 الی 3 ضربه از پا در میاد .
این flamethrower یا همون آتش افکنه خودمون
عجب چیز خفنیه راحت میشه پشت دیوارها قایم شد و ملتو به آتیش کشید مخصوصا تو هوای طوفانی که چشم چشمو نمیبینه
انصافا اتمسفر عالی ای ساختن .
کار با هواپیماها که چیز زیادی برای گفتن نمیزاره فقط اینکه نمیدونم تو این نسخه بتا استفاده از کنترلر یا دسته خلبانی رو لحاظ نکردن یا کلا نداره !
اگر از فاصله زیاد هدشات کنید ی ستاره به اسم sharp shooter بهتون میده .
مورد بعدی پینگ خوبیه که داره امیدوارم تو نسخه نهایی بهتر بشه .
گرافیک بازی ی سر و گردن از هر بتلفیلد دیگه ای و حتی از battlefront هم که از موتور تقریبا مشابهی استفاده می کنه بالاتره .
از نظر پرفورمنس من روی ی لبتاپ lenovu با کانفیک i7 و gtx 960 با 8 گیگ رم تست کردم روی اولترا بین 24 الی 34 فریم و روی low بین 55 تا 60 فریم متغیر بود .
همه چی عالیه فقط منتظر نسخه نهایی هستم .