لیدر کلن فکر کنم 45 سالش باشه و بیشتر اعضاشون متاهلن ! ولی با این وجود هر روز فعالیت دارن تو کلن .(حالا اینجا دوستای هم سن و سال ما به ما ایراد میگیرن برای بازی تو 23 سالگی !:smile::nomouth
علت اینکه الان کسی رو راه نمیدن اینه که قبلا چند نفر اومدن تو کلن مثلا طرف میره کلشون بچه بازی در میاره کار گروهی نمیکنه بعد سر کوچکترین ایراد مثلا میرفته تیم رقیب اینا رو اذیت میکرده.حتی خود منو یبار انداختن بیرون نه اینکه کاری کرده باشم بخاطر همون چند نفر کل اعضای جدید رو اینطوری کردن. (3-4 نفر)
اینا هم که دیگه سنشون طوریه حال و حوصله ندارن بشینن از اول برای طرف توضیح بدن چیکار کنه نکنه ، مغرور نیستن سنشون از این حرفا گذشته. حتی الانم که زیاد بازی نمیرم هی بهم پیام میدن حال و احوال میپرسن . گروه تلگرامشونم فعاله همش اسکرین و کلیپ میذارن. از معدود کلن های بدرد بخوره. الان پابجی هم میزنن.
قضیه اینکه منم تونستم راه پیدا کنم اینطوری بود که با یکی از بچه هاشون دوست شده بودم و اتفاقی چنتا بازی رو به اسکوادشون رفتم. اون موقعم فقط مدیک بازی میکردم
ریواو میکردم و تیم پلیم خوب بود آخرش گفتن بیا تو تیم. حتی وقتی منو انداختن بیرون چند نفر از بچه هاشون پیگیر شده بودن چرا اینم انداختین بیرون و پیگیر شدن برگردوندن آدمای خوبین در کل.
بازیم خیلی بهتر شده آره کمک میکنن. من کو پایلوت بازی میکنم و با بمبر خوب کیل میگرفتیم.
حتی وقتی الیت کلس هستی و تیر تموم کردی فورا ریسپان میکنن روت تی اگر زنده هم باشن تا بهت مهمات برسونن. (همه با هم اینطورین)
اما در مورد حاشیه آره تو هر تیمی وجود داره ایرانی خارجی نداره، من هم تو مسترزر بازی کردم که فکر میکنم صمیمی ترم هستن منتها چنل تیم اسپکشون شلوغه و ادم سردرد میگیره و زود خسته میشه از بازی.
منتها از نظر بازی بنظرم هیچ کلنی مثل پارس منسجم بازی نمیکنه. برای همینم جز اعضای قبلیشون عضو جدیدی ادد نکردن . من اوایل خیلی اذیت شدم چون بازیم خوب نبود.
ولی بهتر شدم .