Battlefield 1 Multiplayer | PC [پست اول خوانده شود]

بنام خدا

تاپیک بازی بتلفیلد 1 (مولتی پلیر)
در این تاپیک به بحث و تبادل نظر در مورد بخش مولتی پلیر بازی بتلفیلد 1 خواهیم پرداخت

تاپیک به مرور آپدیت خواهد شد
برای یحث راحع به بخش campaign بازی به این تاپیک مراجعه کنید

large.img_copy.jpg

تاریخ عرضه بازی ۲۱ اکتبر ۲۰۱۶ (۳۰ مهر)‌ می باشد

آخرین ویرایش:
سلام... آدرس ای پی سرورهاشو میذارین .. قبل از خرید میخوام پینگو چک کنم .. 4جی ایرانسل خوبه ؟ و اینکه پینگ باید چند باشه توی این بازی ؟

سلام... آدرس ای پی سرورهاشو میذارین .. قبل از خرید میخوام پینگو چک کنم .. 4جی ایرانسل خوبه ؟ و اینکه پینگ باید چند باشه توی این بازی ؟
با اکثر نتها سازگاره . با 4G ایراسل هم پنیگ خوبی میده ‌. چیزی حدود ۱۱۰ تا ۱۴۰ که مناسب بازی کردن هست . البته بنده روی کنسول بازی کردم

• Like
Reactions: Erebor
در حال حاضر سرور های ایران پینگی حدود 15(اگر تو تهران هستید) تا 75 اینا و نهایت 100
سرور های روسیه پینگ 100 تا 150. سرور های اروپا هم پینگ حدود 100 تا 200 (بیشتر بین 130 تا 140 البته) میدن و پسنگ مناسبی برای بازی هستن همه

• Like
Reactions: Erebor
تاپیک بتل 4 800 صفحه ای بود یعنی این اینقد افتضاحه؟
عقده گشایی بعضی از دوستان و فراری دادن کاربران فعال از بازی سنتر .
اکنت بنده به دلیل عقده گشایی یکی از ادمین ها بن شد اونم نه چند روز بلکه 4 ماه و بعدش این اکنت رو باز کردم.
از اون موقعم هیچوقت حال و حوصله فعالیت مثل قبل رو نداشتم.
حتی ادمین اصلی سایت هم تایید کردند در موردم ظلم شده ولی اون دوست عزیزمون اکنت جدیدم رو هم تو تاپیک انتقادات پیدا و بن کردند و توی پی وی هم چرت و پرت هایی که لیاقت خودشون بود تحویلم دادند.
بهرحال مال خیلی وقت پیشه این قضیه، منتها گفتم بدونی بهتره.

عقده گشایی بعضی از دوستان و فراری دادن کاربران فعال از بازی سنتر .
اکنت بنده به دلیل عقده گشایی یکی از ادمین ها بن شد اونم نه چند روز بلکه 4 ماه و بعدش این اکنت رو باز کردم.
از اون موقعم هیچوقت حال و حوصله فعالیت مثل قبل رو نداشتم.
حتی ادمین اصلی سایت هم تایید کردند در موردم ظلم شده ولی اون دوست عزیزمون اکنت جدیدم رو هم تو تاپیک انتقادات پیدا و بن کردند و توی پی وی هم چرت و پرت هایی که لیاقت خودشون بود تحویلم دادند.
بهرحال مال خیلی وقت پیشه این قضیه، منتها گفتم بدونی بهتره.
بله در جریان این قضیه هستم سر خیلی از تاپیک ها تا کسی گفت بع بن شد خیلی ها بن شدند همین هم علت اصلی خلوت شدن یا بهتر بگم مرگ فروم شد

Sent from my H60-L04 using Tapatalk

دوستان بازی 60 درصد تخفیف خورده کسی رو میشناسید بفروشه
به من یام خصوصی بدید ممنون
همون موقع ک جتارو حزف کردن نصف بازیکنا ریختن
اونایی هم ک مونده بودن از بازی نا امید شدتو دیگه هم بازی نکردن
از بتل ۳ رسیدیم ۴ از ۴ ام رسیدیم ب هاردلاین و ۱ ://
اون از فیفا اینم از بتل و نید فور اسپید ... EA خوب داره خاطراتمونو نابود میکنه

داداش جت زو از کجا حذف کردن از چهار ؟
من تازه میخوام جوی استیک خلبانی بخرم تجربه کار داره کسی باهاش چه طوره

داداش جت زو از کجا حذف کردن از چهار ؟
من تازه میخوام جوی استیک خلبانی بخرم تجربه کار داره کسی باهاش چه طوره

ن جتارو از هاردلاین ک کلا حذف کردن بتل ۱ هم جتا رو گذاستن ک فقط برونبش چند نفر گانر هم گذاشتن روش ک بقیه بزنن
داگ فایتا ک نابود شد
تانکارو افتضاح کردن
البته بازی برای inf ها خوب شده ولی هیج حس و حالی بدای بازی حداقل تو من وجود نداره
بتل ۴ هم واقعا در ند ۳ نیس ولی باز اونو ۲۰۰۰ ساعت بازی کردیم

• Like
Reactions: FPS Douug
خب چرا :(

در حال حاضر سرور های ایران پینگی حدود 15(اگر تو تهران هستید) تا 75 اینا و نهایت 100
سرور های روسیه پینگ 100 تا 150. سرور های اروپا هم پینگ حدود 100 تا 200 (بیشتر بین 130 تا 140 البته) میدن و پسنگ مناسبی برای بازی هستن همه
مگه سرور ایران هم داره!

ن جتارو از هاردلاین ک کلا حذف کردن بتل ۱ هم جتا رو گذاستن ک فقط برونبش چند نفر گانر هم گذاشتن روش ک بقیه بزنن
داگ فایتا ک نابود شد
تانکارو افتضاح کردن
البته بازی برای inf ها خوب شده ولی هیج حس و حالی بدای بازی حداقل تو من وجود نداره
بتل ۴ هم واقعا در ند ۳ نیس ولی باز اونو ۲۰۰۰ ساعت بازی کردیم
منکه شخصا با 1 بیشتر از 4 حال میکنم (تو مالتی 3 نبودم) 1 مخصوصا قسمت هواپیما و کلا جنگ افزار هاش شدیدا به کار تیمی وابستس.
کلنی که توش بودم (پارس کلن) بچه هاش تو این مورد کارشون خیلی درسته. (مسترزر هم خیلی خوب بازی میکنن).
من بدون تیم بازی برام غیر قابل تحمله.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or