Battlefield جدید با نام Battlefield Hardline ، اطلاعات و تصاویر لیک شده

METRO_2034

کاربر سایت
36991121215143938763.png

اطلاعات تازه ای در مورد نسخه جدید Battlefield به تازگی به بیرون درز پیدا کرده است. آخرین شایعات در مورد این عنوان به ماه فبریه باز می گردد که گفته شده بود نسخه جدید با تم پلیسی توسط سازنده Dead Space یعنی Visceral در دست ساخت است.
نام این عنوان که Battlefield Hardline بوده توسط آخرین اپدیتی که به تازگی برای Battlelog منتشر شده بود مشخص شد. همچنین لوگو بازی به همراه تعدادی artwork نیز در سرور سایت دیده شده است. البته بازی با دو نامBFH و +BFH دیده شده که به نظر می رسد BFH+ مربوط به Battlefield Premium می باشد.

02253880808557286780.jpg

در قسمت پلتفرم های بازی PC, PS3, PS4, Xbox 360 and Xbox One را تعیین شده اند.
29448855748215084470.png

از دیگر اطلاعات مشخص شده از این منبع می توان به کلاس های بازی شامل Enforcer, Mechanic, Operator و Professional و همین طور مودهایی مثل Blood Money و Bomb Squad و Carrier Assault ذکر شده است. علاوه بر این قرار است یک تاریخ برای عرضه بتا نیز مشخص شود.
95764416251511855683.png
96036270148672158021.png

25673660524776580179.png

انتظار می رود شاهد نمایش رسمی بازی در E3 در هفته های اینده باشیم.
م

فورد موستانگ نبود . dodge challenger بود :d
بنده با ٤ چشم خودم فورد موستانگ رو ديدم در تريلر!:d
---------------------------------------
مشكل اين بازي اينه كه شبيه هر كلون بي مصرفي هست به جز أصل خودش يعني بتلفيلد!
سينگل پلير لعنتي هم طبق معمول موجوده! نمي دونم چه خيري ديدن از اين سينگل پلير كه هي بايد ضميمه ي بازيشون باشه!
گرافيك به جهنم، اين بازي اصلاً بتلفيلد نيست! به عنوان يك Street racing با چاشني اكشن مي تونه گزينه ي هيجان انگيزي براي دور ريختن ٦٠$ باشه!:d

من از هر زاویه ای به تریلر نگاه میکنم هیچ نشونی از بتلفیلدی که من میشناسم نیست ... تو ویدیو وقتی داره صحنه های بتل ۴ رو نشون میده آدم کیف میکنه ... کاشکی با یه کم تغییر یه اسم دیگه میزاشتن واسش ... این جوری هم یه بازی جدید بود هم به اسم و رسم بتل گند زده نمی شد... امیدوارم تو e3 یه نمایش مشتی ببینم که آبرو داری کنه

بابا بهتر از اکتیویژنِ که چسبیده به یه تم هر سال هی همونو میده ... باز این یکم نوآوردی داره کلا بتلفیلد همینش خوبه , هیچ وقت محدود به یه تم و سبکِ خاصی از جنگ نبوده!
داستان محورم که نیست , یه گیم پلی خوب و گرافیک عالی (که همیشه ارائه داده انصافن) ارائه بده خوبه دیگه ...

خوشم اومد:>.
بازی به تنوع احتیاج داشت.
به نظر من BF4 به خاطر این که تکراری بود و تنوع نداشت مورد استقبال قرار نگرفت وگرنه چیزی کم نداشت.:|

الان چرا بتلفیلد نیست دقیقا ؟؟
چیزی که بتلفیلد با اون شناخته می شه تخریب پذیری و مپ های فوق بزرگ و ادوات جنگی مثل تانک و هلی کوپتر و ... هست و همچنین همکاری تیمی . که تمام این المان ها توی این تریلر هم بود .حالا الان اومدن 3-4 تا مد به مد های قبلی اضافه کردن دیگه اسمش بتل فیلد نیست ؟ یا مثلا چون اسم دو طرف تو مولتی پلیر به جای US و RU شده Police و مثلا Terrorists دیگه لایق اسم بتلفیلد نیست؟ این الان منطقه؟؟
می خواستین مثل COD هر سال بیان همون بازی قبلی رو مپاش رو عوض کنن به اسم یک بازی جدید به خورد ملت بدن؟با منطق به قضیه نگاه کنید می بینین کاملا شایسته ی اسم بتل فیلد هست این بازی ...
من که با اضافه شدن مد جدید مشکلی ندارم ( البته بماند هیچی conquest نمیشه :دی ) بتل 4 هم خیلی فرق زیادی با بتل3 نداشت تازه بعضی از تغییرات هم واقعا بد بود . بتل نیاز به یه استراحت داره حداقل 3-4 سال رو بازی کار کنن که مثل بتل 4 نشه که تا حدود 6 ماه بعد از عرضه ی بازی هم ملت ارور Stopped working میگرفتن !

دوستان یجوری میفرمایند کراس-جن که انگار کل دنیا یه جیب پر پول دارن که کنسول نسل جدید بخرن یا پی سی رو ارتقا بدن. اون صد و بیس میلیون کنسل نسل قبلیه که بازار فروش اینهاست. هیچ احمقی نمیاد ولش کنه.
پس از روی جو زدگی سخنرانی نکنید. تا سال دیگه این قضیه هستش

بنده با ٤ چشم خودم فورد موستانگ رو ديدم در تريلر!:d
دوستان با دو چشم خود ببینید! هم موستانگ بود هم چلنجر !

----------
بتل که نبود!
من خوشم اومد . از اسمشم معلومه که جزو بتل های اصیل نیست:d
در کل مشتاق شدم اطلاعات بیشتری ازش منتشر بشه.

به نظر من بازی بدی نمیشه چون هم تنوع میشه تو سبک بازی هم حال میده:d ولی من موندم این اگه بخواد گرافیک بالا داشته باشه که روی ps3 اینا نمیشه بازی کرد چون خودتونم دیدید bf4 روی ps3 چجور بود حالا چه برسه به این

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or