Battlefield جدید با نام Battlefield Hardline ، اطلاعات و تصاویر لیک شده

METRO_2034

کاربر سایت
36991121215143938763.png

اطلاعات تازه ای در مورد نسخه جدید Battlefield به تازگی به بیرون درز پیدا کرده است. آخرین شایعات در مورد این عنوان به ماه فبریه باز می گردد که گفته شده بود نسخه جدید با تم پلیسی توسط سازنده Dead Space یعنی Visceral در دست ساخت است.
نام این عنوان که Battlefield Hardline بوده توسط آخرین اپدیتی که به تازگی برای Battlelog منتشر شده بود مشخص شد. همچنین لوگو بازی به همراه تعدادی artwork نیز در سرور سایت دیده شده است. البته بازی با دو نامBFH و +BFH دیده شده که به نظر می رسد BFH+ مربوط به Battlefield Premium می باشد.

02253880808557286780.jpg

در قسمت پلتفرم های بازی PC, PS3, PS4, Xbox 360 and Xbox One را تعیین شده اند.
29448855748215084470.png

از دیگر اطلاعات مشخص شده از این منبع می توان به کلاس های بازی شامل Enforcer, Mechanic, Operator و Professional و همین طور مودهایی مثل Blood Money و Bomb Squad و Carrier Assault ذکر شده است. علاوه بر این قرار است یک تاریخ برای عرضه بتا نیز مشخص شود.
95764416251511855683.png
96036270148672158021.png

25673660524776580179.png

انتظار می رود شاهد نمایش رسمی بازی در E3 در هفته های اینده باشیم.
م

خب ویدئو رو دیدم :
این مثلاً بتلفیلد بود ؟ :d از ویژگی هایی که گوینده میگه مطمئنم بازی بیشتر از 1 سال در حال ساخت بوده چون مثل اینکه خیلی وسیعه :d

هلیکوپتر و جت هم داره. بعضی جاها Payday ـه , بعضی جاها GTA ــه , بعضی جاها COD بعضی جاها بتلفیلد و هرچی دلشون خواسته گذاشتن توی بازی :d
روی محیط های بزرگ خیلی تاکید میکنه و این منو امیدوار کرد
در آخر خوشم اومد چون حس و حال بتل 3 رو داشت, اون تم خاصی که توی سینگل و کوآپ BF3 بود رو تاحدودی احساس کردم :d و امیدوارم گیمپلی بتل 3 هم برگردونده باشن

All in Oneـيه واسه خودش :d

EA راه Activision رو در پیش گرفته فقط یکمی ملایم تر
Activision کلا استادیو رو نابود می کرد که COD بسازه EA داره BF رو دست اینو اون پاس کاری می کنه
BF رو خود DICE به اوج رسونده ، خودش بهتر از همه می دونه باهاش چی کار کنه، EA با سیاست های مضخرفش که می خواد این عنوان رو در برابر COD قرار بده داره گند می زنه به این سری

افتضاح افتضاح از این بدتر نمی شد دیگه چی بود این تریلر:-& RIP Bf:Hardline
بازم میگم بهترین نسخه این بازی مربوط میشد به Bad Company 2 رسما دارن این عنوان رو هم نابود میکنن و به فنا میدن هر سال بدتر از پارسال)x

من نمی فهمم الان مشکل دوستان چیه؟:-/
مشکلتون اگه گرافیکه که معلوم بود این تریلرش قدیمیه و از لحاظ گرافیک اعتبار نداره . اگه مشکلتون مد های جدید بازیه که خوب مجبورتون نکردن این مد جدیدارو بازی کنین برید همون rush/conquest بازی کنین . اگه مشکلتون اون چوب بیس بال هست که دوستان عکسشو چند صفحه پیش گذاشتن این هم کسی مجبورتون نکرده بر دارین مشکل دیگه ای هم هر چی فکر می کنم به ذهنم نمی رسه. مثل اینکه جدیدا مد شده دوستان برای اینکه cool بودن خودشون رو نشون بدن باید از بازی های Acti , Ubi , EA بد بگن ...:|

مشکلتون اگه گرافیکه که معلوم بود این تریلرش قدیمیه و از لحاظ گرافیک اعتبار نداره . اگه مشکلتون مد های جدید بازیه که خوب مجبورتون نکردن این مد جدیدارو بازی کنین برید همون rush/conquest بازی کنین . اگه مشکلتون اون چوب بیس بال هست که دوستان عکسشو چند صفحه پیش گذاشتن این هم کسی مجبورتون نکرده بر دارین مشکل دیگه ای هم هر چی فکر می کنم به ذهنم نمی رسه. مثل اینکه جدیدا مد شده دوستان برای اینکه cool بودن خودشون رو نشون بدن باید از بازی های Acti , Ubi , EA بد بگن ...:|
مشکل اینه که اصلا این سبک به بتلفیلد نمیخوره ! اگه اسمش یه چیز دیگه بود بعید میدونم کسی گیر میداد ! ولی این داره اسم بتلفیلد رو یدک میکشه :(

Cool نشون بديم؟ چه ربطي داره.هر كي كه با بتلفيلد اشنايي داشته باشه ميدونه اين بتلفيلد نيست، بعد از افتضاح ٤ به جاي اين كار مثبت انجام بده اومده اينو معرفي كرده، شايد بازي خوبي بشه اما بتلفيلد نيست . تنها دليلي هم كه اسمش بتلفيلده براي فروشش هست.

مشکل اینه که اصلا این سبک به بتلفیلد نمیخوره ! اگه اسمش یه چیز دیگه بود بعید میدونم کسی گیر میداد ! ولی این داره اسم بتلفیلد رو یدک میکشه :(

Cool نشون بديم؟ چه ربطي داره.هر كي كه با بتلفيلد اشنايي داشته باشه ميدونه اين بتلفيلد نيست، بعد از افتضاح ٤ به جاي اين كار مثبت انجام بده اومده اينو معرفي كرده، شايد بازي خوبي بشه اما بتلفيلد نيست . تنها دليلي هم كه اسمش بتلفيلده براي فروشش هست.
الان چرا بتلفیلد نیست دقیقا ؟؟
چیزی که بتلفیلد با اون شناخته می شه تخریب پذیری و مپ های فوق بزرگ و ادوات جنگی مثل تانک و هلی کوپتر و ... هست و همچنین همکاری تیمی . که تمام این المان ها توی این تریلر هم بود .حالا الان اومدن 3-4 تا مد به مد های قبلی اضافه کردن دیگه اسمش بتل فیلد نیست ؟ یا مثلا چون اسم دو طرف تو مولتی پلیر به جای US و RU شده Police و مثلا Terrorists دیگه لایق اسم بتلفیلد نیست؟ این الان منطقه؟؟
می خواستین مثل COD هر سال بیان همون بازی قبلی رو مپاش رو عوض کنن به اسم یک بازی جدید به خورد ملت بدن؟با منطق به قضیه نگاه کنید می بینین کاملا شایسته ی اسم بتل فیلد هست این بازی ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or