BATTLE یا MW3

شما کدام را ترجیح می دهید

• MW3

رای‌ها: 63 56.8%
  • BATLLE 3

رای‌ها: 48 43.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    111

MAKAV3LI

کاربر سایت
این نظر سنجی راجع به این دو بازیه و این که کدمشون بهترن بهتره بجای BATTLE از چیز 3 چمیدونم هرچیز دیگه ای استفاده کنین

---------- نوشته در 10:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:10 PM ارسال شده بود ----------

بعد از رای نطرتان هم بنویسید
خودم شروع می کنم به نظر من اولین و بزرگنرین برتری MW نسبت به BATTLE گیم پلی جذاب و نفسگیرشه که نه تنها BATTLE بلکه هیچ بازی دیگری هم به پای اون نمیرسه

برای من از همه چی مهم تر گیم پلی هست ، و چیزی که COD رو همیشه بالا نگاه داشته، گیم پلی بی نظیرش هست طوری یه مرحله رو نمیتونی شبیه یه مرحله دیگه ببینی ، همه چی تازه ـست

این تاپیک به جائی نمیرسه و چیزی جز اعصاب خوردی نداره (قبلا دیده شده)

در کل بتل بازیه آنلاین هست و کال آف سینگل و این 2 اصلا با هم قابل مقایسه نیستن ;)

فکر نمی کنم این تاپیک رو بزارن بمونه ، یعنی پاک نکنن ، ولی :
برای من Battle جذابیت بیشتری داشت ،‌ COD یه جورایی برام تکراری داشت !

جالبه cod برات تکراری شده ولی بازی ای که از cod تقلید کرده تکراری نیست:-/

---------- نوشته در 12:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:24 PM ارسال شده بود ----------

برای من از همه چی مهم تر گیم پلی هست ، و چیزی که COD رو همیشه بالا نگاه داشته، گیم پلی بی نظیرش هست طوری یه مرحله رو نمیتونی شبیه یه مرحله دیگه ببینی ، همه چی تازه ـست

دقیقا درسته منم گفتم برترین برتری گیم پلی جذابش است

---------- نوشته در 12:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:25 PM ارسال شده بود ----------

این تاپیک به جائی نمیرسه و چیزی جز اعصاب خوردی نداره (قبلا دیده شده)

در کل بتل بازیه آنلاین هست و کال آف سینگل و این 2 اصلا با هم قابل مقایسه نیستن ;)

عزیزم وقتی نظر نداری نظر نده یکم هم برو فکر کن چی مینویسی بازی ها رو هم بازی کن بعد تراوش کنl-)

به نظر من MW3 خیلی هیجان انگیز و حماسی بود و ادم رو میخکوب می کرد در هنگام بازی ولی بتل 3 هم دارای گرافیک خوبی بود و تونسته بود جنگ رو به خوبی نشون بده.موسیقی بازی بتل 3 به شدت ضعیف بود ولی در مقابل مدرن 3 دارای موسیقی حماسی و زیبایی بود.قسمت SPEC OPS بازی مدرن 3 هم یه نکته بازی هست که بد از سینگل بازی در کنار مولتی بازی گیمر رو برای مدتی سرگرم میکنه.داستان و روایت مدرن 3 هم به خاطر جو حماسی و خوبش گیمر رو ترغیب میکنه تا 2-3 دوری رو درجه های مختلف سختی قسمت سینگل رو دوباره بره.به نظر من داستان بتل 3 به شدت ضعیف بود.

عزیزم وقتی نظر نداری نظر نده یکم هم برو فکر کن چی مینویسی بازی ها رو هم بازی کن بعد تراوش کنl-)

شما یکم دقت کن نظرم رو دادم !!! عینک دودیتونو بردارین میبینین :))

کال آف رو که تموم کردم و واقعا نفس بود مرحله آخرش !!

و اما بتل لینک رو ببینین و فک کنم شما باید بری یکم بازی کنی !! و بعد تراوش :))

---------- نوشته در 01:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:01 PM ارسال شده بود ----------

خودت فهمیدی چی گفتی ؟؟

بله ! ببینین کال آف برتریش :
تو داستانی بودنش هستش !!

صداگذاری و همه لذتش بخش سینگلش هست

اما معایبش :

مولتیش چنگی به دل نمیزنه (حداقل برای من)

گرافیکش با توجه به تکنولوژی روز افتضاح بود..

پینگ بسیار بالا تو بخش مولتی ..

===========================

بتل برتریش :

گرافیک و نورپردازی قوی با بهترین موتور گرافیکی !

مولتیه بسیار قوی :x

پینگ پائین حتی برای ما ایرانی ها ..

اما ایراد ها ::|:|

بخش سینگل کلا هیچ لذتی نداشت و فقط میرفتی جلو ...

صداگذاریش نسبت که کال آف ضعیفتر بود !:(

داستانی خسته کننده و غیر جذاب در طول بازی ...

==================================

فک کنم فهمیدین نظر منو که کال آف و بتل اصلا قابل مقایسه نیستن چون هر کدوم نقاط قوت خاص خودشونو دارن کسانی که سینگل بازی میکنن کال آف رو میپسندن اما بتل رو مولتی بازها !!

و در آخر لحن صحبتتون رو درست کنین کسی با کسی دعوا نداره و هممون بلدیم فحش های خوشگل به هم بدیم ممنون :rose:

به نظر من MW3 خیلی هیجان انگیز و حماسی بود و ادم رو میخکوب می کرد در هنگام بازی ولی بتل 3 هم دارای گرافیک خوبی بود و تونسته بود جنگ رو به خوبی نشون بده.موسیقی بازی بتل 3 به شدت ضعیف بود ولی در مقابل مدرن 3 دارای موسیقی حماسی و زیبایی بود.قسمت SPEC OPS بازی مدرن 3 هم یه نکته بازی هست که بد از سینگل بازی در کنار مولتی بازی گیمر رو برای مدتی سرگرم میکنه.داستان و روایت مدرن 3 هم به خاطر جو حماسی و خوبش گیمر رو ترغیب میکنه تا 2-3 دوری رو درجه های مختلف سختی قسمت سینگل رو دوباره بره.به نظر من داستان بتل 3 به شدت ضعیف بود.

بتل هم داره اما همش مولتی هستش ;)

---------- نوشته در 01:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:26 PM ارسال شده بود ----------

برای منم جذابه که بدونم چیو تقلید کرده؟؟

---------- نوشته در 01:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:30 PM ارسال شده بود ----------

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=52225

:d

---------- نوشته در 01:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:34 PM ارسال شده بود ----------

این هم به افتخار دوس عزیزمون NEO63:

متاسفانه دیر رسیدم و دوستان زود تر از من پرسیدن که :
چیش تقلید ؟
هر سبک معیار هایی داره ، وقتی چند تا بازی از اون معیار ها استفاده می کنن ، به این معنی نیست که از روی هم تقلید کردن :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or