BATTLE یا MW3

شما کدام را ترجیح می دهید

• MW3

رای‌ها: 63 56.8%
  • BATLLE 3

رای‌ها: 48 43.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    111
به نظر من هیچ کدوم انتظارات رو براورده نکردند ...
فقط شرکت ها دنبال پول بودند و بس !
هیچ کدومش در حد 2011 نبودند البته باز میگم این نظر شخصی من بود شاید برای بعضی ها خیلی خوش آیند باشه این بازی ها...

• Like
Reactions: God_of_game

بتل هم داره اما همش مولتی هستش ;)

---------- نوشته در 01:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:26 PM ارسال شده بود ----------

برای منم جذابه که بدونم چیو تقلید کرده؟؟

---------- نوشته در 01:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:30 PM ارسال شده بود ----------

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=52225

:d

---------- نوشته در 01:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:34 PM ارسال شده بود ----------

این هم به افتخار دوس عزیزمون NEO63:

( اول اینکه بخاطر اینکه تند حرف زدم ببخشید )
بخش single batlle تقلیدی از کال اف نیست که البته افتضاح هم در اومده
بعد عزیزم خوب نگرفتی تاپیک در مورد چیه بحث در مورد این که کدومشون برترن اونوقت تو یه عکس گزاشتی که امتیازات BATTLE خودته کمی دقت کنی هیچ ربطی نداره
( می خوای بگی بازیت خوبه ) =d>

---------- نوشته در 04:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:02 PM ارسال شده بود ----------

به نظر من BATTLE 3 به جنگ بيشتر شبيه.

فکر کنم یه سوتی قلمبه دادی چون بهترین شبیه ساز جنگ CALL OF DUTY بود است خواهد بود

آخرین ویرایش:
فکر کنم یه سوتی قلمبه دادی چون بهترین شبیه ساز جنگ CALL OF DUTY بود است خواهد بود
الان رو هوا حرف زدی؟
هر جای دنیا بگی میگن battle شبیه ساز جنگه (تانک.جت.هلی.جیب.ربات های مکانیکی)
الا cod کدوم یکی از اینا رو داره؟ که میگی شبیه ساز جنگه؟ چه شبیه سازی که فقط یه تفنگ میگیری دستت میری همه رو لتو پار میکنی؟
اگه تو مولتی battle تونستی همچین کاری کنی من یه cd-key مجانی بت میدم.
اگه بدون فکر بری جلو یه تیر تو مغزته

الان رو هوا حرف زدی؟
الا cod کدوم یکی از اینا رو داره؟ که میگی شبیه ساز جنگه؟ چه شبیه سازی که فقط یه تفنگ میگیری دستت میری همه رو لتو پار میکنی؟

تانک.جت.هلی.جیب.ربات های مکانیکی یعنی شبیه ساز جنگ یا اون گیم پلی نفس گیر که معلوم نیست از کجا تیر میاد اگه بی هوا از سنگر بیای بیرون زنده نمی مونی روی درجه ی اخر سختی تو کال اف جنگ واقعی رو با چشم می بینی

( اول اینکه بخاطر اینکه تند حرف زدم ببخشید )
بخش single batlle تقلیدی از کال اف نیست که البته افتضاح هم در اومده
بعد عزیزم خوب نگرفتی تاپیک در مورد چیه بحث در مورد این که کدومشون برترن اونوقت تو یه عکس گزاشتی که امتیازات BATTLE خودته کمی دقت کنی هیچ ربطی نداره
( می خوای بگی بازیت خوبه ) =d>

خواهش میکنم..>:d<

معلومه که نیست !! بله من هم حرفم همینه !! حرفم اینه که بتل تو بخش مولتی جذاب و نفس گیره ولی کاا آف تو بخش سینگل..

این عکس هم برای افه نزاشتم شما گفتی برو بازی کن بعد نظر بده منم اینو گذاشتم که بگم بازیارو رفتم... و اینکه این امضا هستش اما نمیدونم چرا تو تنظیماتم امضا نیست که اینو بزارم توش !!

---------- نوشته در 05:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:27 PM ارسال شده بود ----------

الان رو هوا حرف زدی؟

تائید میشود ...:d

تانک.جت.هلی.جیب.ربات های مکانیکی یعنی شبیه ساز جنگ یا اون گیم پلی نفس گیر که معلوم نیست از کجا تیر میاد اگه بی هوا از سنگر بیای بیرون زنده نمی مونی روی درجه ی اخر سختی تو کال اف جنگ واقعی رو با چشم می بینی

والا تو بتل هم دشمن بالا سرش نوشته نمیشه که من دشمنم منو بزنین:-b !!! اگه نزدیکت باشه سر و صدا کنه تو نقشه معلومه میشه 1 ثانیه !!/:)

بخش مولتی کال اف چندان از بتل ضعیف تر نیست و اماری که در همین سایت ارائه شد نشان داد که بخش مولتی در کال اف پرطرفدار از بتل است

اتفاقا برو بچ امروز شبکه BBC داشت امروز این دوتا رو مقایسه میکرد:
MW3 به خاطر بخش تک نفره و داستان جذاب
X3 به خاطر مولتی و گرافیک زیبا

جالبه اول که battle اومده بود سایتا می گفتن که چون بازی ضد ایرانیه نباید بازیش گکرد اما حالا همون ایرانیا از battle دفاع می کنن وا قعا خجالت نمی کشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or