Batman: Arkham Origins | Xbox 360

2 تا بتمن قبلی هم رو پلی 3 به نسخه ایکس باکس نمیرسید ...

موتور آنریل و فیکس خود 360 هست ! 2 تای قبلی بدون کوچکترین مشکلی و فریم ثابت روون اجرا میشدن .

من با نسخه قبلیش(سیتی اصلا حال نکردم) ولی نسخه اولش (تیمارستان) معرکه بود.آدم روانی میشد توش امیدوارم این یکی هم بخوبی اولیش باشه

اینارو ول کنین،هرکی ps3 بازه اون نسخرو بگیره هرکیم xbox داره نسخه xbox بگیره،اسپم ندین دیگه
کسایی که بازی کردند بگین ببینیم چجوری شده؟مـثه نسخه قبلی اپن ورده هنوز؟ با اینکه سیتی یه شاهکار بود ولی منم با اسایلم بیشتر حال کردم...مخصوصا بعضی مراحل scarecrow اون عالیییییی بودن :x گفتم یادی هم از اونا کرده باشیم :دی راستی 2تا دی وی دیه؟ دوتاش سینگل؟

من که فقط برای سینگل میخوام دیسک یک رو بگیرم کافیه ؟

بله فقط دیسک اول کافیه و اگر نمیخواهید از مد های team bat match یا conquest و یا حتی مد بسیار جالب batarang only لذت ببرید نیلز به دیسک دوم نیست ! lol

هر دو دیسک سینگله :d

بله فقط دیسک اول کافیه و اگر نمیخواهید از مد های team bat match یا conquest و یا حتی مد بسیار جالب batarang only لذت ببرید نیلز به دیسک دوم نیست ! lol

هر دو دیسک سینگله :d
Disc 1 is Single Player, and does not require any mandatory install from disc 2 to play the campaign
منبع

Disc 1 is Single Player, and does not require any mandatory install from disc 2 to play the campaign
منبع

مولتی؟ /:) ریلی؟:confused:
البته اوشون هم یک کاربر بیش نبوده ! فعلا هم تو آخرین پست ها همه دارن میگن فایل خرابه ! یا اون داره غیب میگه ، یا ما داریم چرت میگیم ، یا واقعا دیسک 2 مولتیه ؟ :confused: what the hell ؟ چه جور مولتی؟:-?

یعنی چه آخه ؟ اگه مولتی باشه به کل از کمپینیش نا امید میشم ! :|

دیسک 2 hd content باشه و اجباری هم نیاشه ؟ :-?

آخرین ویرایش:
البته اوشون هم یک کاربر بیش نبوده ! فعلا هم تو آخرین پست ها همه دارن میگن فایل خرابه ! یا اون داره غیب میگه ، یا ما داریم چرت میگیم ، یا واقعا دیسک 2 مولتیه ؟ :confused: what the hell ؟ چه جور مولتی؟:-?

اقا ما رو هم به شک انداختی اول تو پست بالات ی چیزی میگی بعد دوباره حرفات نقض میکنی
من الان فقط میخوام دیسک 1 بگیرم بره به نظرم دیسک 2 باید برای مولتی باش، ولی تا کسی امتحان نکرده نمیشه اطمینان پیدا کرد.

بازی که مولتی داره.دو صفحه قبل هم یک کاربر دیگه از ISO گفته بود که دیسک یک سینگل و دو مولتیه

آخرین ویرایش:
دو نسخه قبلی بازی بتمن هم بر روی 360 دو دیسک بود که فقط دیسک اول برای سینگل پلیر نیاز بود و این نسخه هم به همین ترتیب فقط برای بخش داستانی به یک دیسک نیاز دارید.

تنها نسخه goTy بود که برای نصب Content به دو دیسک نیاز بود.

دیسک دوم این بازی یقینا بخش مولتی پلیر بازی هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or