Multi Platform Batman: Arkham Knight

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ناظم بخش : لو دادن و سوال پرسیدن از داستان بدون استفاده از تگ اسپویلر و تذکر قبل از اسپویلر= 1 هفته بن.

خب بالاخره پروژه مرموز استدیو Rocksteady
که از قبل AO بحثش بود مشخص شد! جدیدترین نسخه از سری بتمن برای کنسول ها نسل جدید و PC!

• گاتهام در AO فقط 2 برابر بزرگ تر از AC بود,اما در AK حدود 5 برابر بزرگ تر هست.:dگاتهام به 3 بخش تقسیم شده.
  • RS هم یک صحبت هایی داشته در رابطه با جزییات مدل ها و تعداد چند ضلعی ها که چه پیشرفتی نسبت به نسخه های قبلی کردند.
  • بازی فقط بخش تک نفره داره.
  • هر زمانی که خواستید می تونید از Batmobile استفاده کنید.
  • RS چند تا villain جدید هم خلق کرده.
با تشکر از بنیامین عزیز (DOCTOR.WHO)

دیگر مثل قبل "کات سین" های بازی از قبل رندر شده نخواهند بود.تمامی کات سین ها به صورت Real-Time اجرا خواهند شد.

در بازی فقط یک Loading وجود خواهد داشت. و در ادامه بازی دیگر شاهد چنین اتفاقی نخواهیم بود.

در ابتدای بازی شما همان "سوئیت" قدیمی خود را به همراه دارید ولی در ادامه قابلیت ارتقاء را خواهید داشت.

شلوغی در خیابان ها بیشتر شده، بیش از 50 تبهکار در هر کوچه و خیابان پرسه می زنند و در حال نابود کردن ماشین ها و مغازه ها هستند.

چیزهایی از قبیل کت بارانی "گوردن" و یا "شنل" بتمن از قابلیت فیزیک Apex برخوردار خواهند بود و همچنین نسبت به باد و حرکات، تغییرات واقعی را نسبت به خود نشان خواهند داد.

زمان ریزش باران، تک تک قطرات از شیارها و سوئیت "بتمن" به صورت بسیار زیبایی سرازیر خواهند شد و جریان پیدا خواهند کرد.

زمانی که "گوردن" صحبت می کند، تمام چین و چروک های صورت او مشخص خواهد بود.

شهر در بازی پرجزئیات تر از قبل خواهد بود. ابرها در حال حرکت هستند و شما در این میان ماه را به صورت بسیار زیبایی مشاهده خواهید کرد.

تابلوهای نئون در تک تک مناطق شهر می درخشند و جلوه زیبایی را به این شهر بخشیده اند.

از دریچه های فاضلاب شهر دودهایی به صورت بسیار طبیعی بیرون خواهند آمد.

در افق آسمان ها، حرکت هلیکوپترها و بالون ها را به صورت بسیار طبیعی مشاهده خواهید کرد.

سازندگان تایید کرده اند که برای آنها جزئیات مهمتر از بزرگ تر بودن شهر است. آنها نمی خواهند که بزرگترین را خلق نمایند، بلکه می خواهند زنده ترین و پویاترین شهر را تا بحال در این سری به ارمغان بیاورند.

"بت موبیل" با هدف بهترین ماشین در همه بازی ها طراحی شده است. این ماشین به تنهایی 160 مگابایت از حافظه را اشغال خواهد کرد.

صدها هزار "چندضلعی" و "تکسچر" و "سایه زن" های مختلف بر روی تک تک قسمت های بازی به کار برده شده است.

این نسخه از بازی حالت "چند نفره" نخواهد داشت.

در مورد عنوان بازی نیز گفته شده که آنطور که شما فکر می کنید نخواهد بود، ما یک شخصیت جدید به همین نام خلق کرده ایم که اطلاعات بیشتری را فعلا در این مورد نمی توانیم منتشر کنیم.

Rocksteady یک چیز کاملا جدید را خلق خواهد کرد.

ضدقهرمانی در این بازی برای بتمن در نظر گرفته شده که تمام مهارت هاش رو به چالش میکشه.

Batmobile رو هر موقع که بخواهید می تونید با یک دکمه درخواست کنید.

خیابون ها به خاطر Batmobile بسیار پهن تر طراحی شده. میتونید از سوی سکوها با این خودرو پرش های بسیار بلندی انجام بدید و کلی مانور پذیری داشته باشید
میتونید با سرعت از خودرو eject کنید و با glide به سمت شیشه ساختمان افراد مورد نظر رو مورد حمله قرار بدید. شکستن شیشه یک چیز جدید اعلام شده!

موقع پرواز از تمامی گدجت ها می تونید بهره ببرید. میتونید با یک ضدفن حریف را به سمت حریفی دیگر پرتاب کنید. یک takedown زمینی جدید اضافه شده. با یک پشتک می توانید batarang به صورت دشمنان پرتاب کنید.

در بخش های predator (همون مخفی کاری) می تونید تا 4 نفر رو پشت سر هم takedown کنید. در بازی جدیدی می تونید از فواصل دوتر هم وارد یک دریچه هوا بشوید (حالا با غلت خوردن یا شیرجه)

معماهای Riddler ظاهرا با خودرو سر و کار داره. به عنوان مثال وارد یک مسیر خاص میشید و با رد شدن از موانع مختلف چراغ ها رو خاموش می کنید.

Batmobile می تونه موشک و اکتریسیته (همون stun که برای میخکوب کردن استفاده می شد) شلیک کنه. این خودرو توقف ناپذیره و با ضربه به هر خودروی دیگری در مسیر اونها به چند قدم اون ور تر شوت می شوند!

داستان بازی بعد از مرگ جوکر ادامه داره و خلافکارها می خواند با هم متحد بشند. بیشتر درباره Scarecrow صحبت شده که در سطح شهر کلی بمب پخش کرده!

Oracle (دختر کارگاه گوردون و Batgirl سابق) نقش پررنگ تری خواهد داشت و می تونید به پایگاه اون سر بزنید و مکالمه ای داشته باشید.

بازی پر از easter egg های بتمن هستش!

صدا پیشه بتمن Kevin Conroy هستش. تمامی صداپیشگان سابق برگشته اند.

Gothom City پنج برابر بزرگتر از AC هستش. به 3 بخش تقسیم شده. هیچ گونه لودینگی وجود ندارد و بدون وقفه وارد ساختمون ها می شوید.

صحبت هایی در مورد مدل جدید کاراکتر ها شده. یکی از کاراکترها چند ضلعی های (polygon) بیشتری حتی از Asylum داره!

بتمن بازی رو با batsuit قدیمی خودش شروع میکنه و در بعضی نقاط میتونه آپگرید کنه.

این بازی با Unreal engine بهینه و تقویت شده و توسط خود استدیو ساخته می شود.

با تشکر از حسین (WANDΞR)

برای دیدن تصاویر بیشتر کلیک کنید

بازی در تاریخ 2 تیر 94 منتشر می‌شود.

ناظم بخش : اسپویل داستان بدون استفاده از تگ اسپویلر و تدگر = 1 هفته بن.

Last edited by a moderator:
اسپويل اسپويل
با گوشيم نميتونم تگ بزارم مراقب باشيد
اسپويل مراحل اول بازي

اون مرحله ك داريم تصادف رو اسكن ميكنيم قسمت اخرش ك ميگه سر نخي ك توسط باربارا جا گذاشته شده رو پيدا كن...كجاست؟ هر چي ميگردم نيست

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

سلام عزیزان.ممنون میشم درباره ی هریک از این شرایط یکی توضیح بده و ایا تو هر کدوم از شرایط یه چیزی را در پایان میبینیم.
1.اگه اول کامل بخش داستانی را بریم و معموریت های فرعی را نریم پایانی را میبینیم؟؟
2.اگه اول معموریت های فرعی را نصفش را را بریم و بعد قسمت داستانی را تمام کنیم فرقی داره پایان با گزینه ی1؟؟
3.این پروتوکول نایتفال را اگه داستان و تمام کنیم و با نصف مراحل فرعی اجراش کنیم نصف پایان را میبنیم؟؟بعدش میشه بعد از اجرای نصفه کامل بریم مراحل فرعی و باز کامل اجراش کنیم؟؟بهتره یه بار کلیش اجرا کنیم یا فرقی نداره؟؟؟؟باید حتما مراحل اصلی را یه بار تمام کنیم دیگه؟؟
4.این NEW STORY+ چه فرقی داره؟؟تو چه جاهایی فرق داره؟؟؟

ببین دوست عزیز بازی کلا 1 پایان داره که به سه بخش تقسیم شده :
1 . شما وقتی مراحل اصلی و داستانی رو تموم میکنی پایان عادی بازی رو میبینی و میتونی تو شهر بچرخی و ماموریتهای فرعی رو کامل کنی
2 . اگه ماموریتهای اصلی و تمام ماموریتهای فرعی به جز ریدلر رو کامل کنی یه پایان میبینی به نام Knightfall Protocol و باز بعد تیتراژ پایانی بازی رو میبینی ولی باز میتونی تو شهر بچرخی و معماهای ریدلر رو حل کنی
3 . برای دیدن پایان اصلی و کامل بازی که اسمش Full Knightfall Protocol هستش شما باید کامل بازی رو 100 درصد کنی که یعنی باید تمام مراحل اصلی و فرعی و تمام 243 معمای ریدلر رو کامل بری
4 . من هنوز New Game + رو نرفتم ولی فکر نکنم تفاوتی داشته باشه و فقط درجه سختی بازی میره بالاتر

- - -ویرایش - - -

اسپويل اسپويل
با گوشيم نميتونم تگ بزارم مراقب باشيد
اسپويل مراحل اول بازي

اون مرحله ك داريم تصادف رو اسكن ميكنيم قسمت اخرش ك ميگه سر نخي ك توسط باربارا جا گذاشته شده رو پيدا كن...كجاست؟ هر چي ميگردم نيست

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

اون لحظه ای که باربارا روی زمین افتاده و سعی میکنه فرار کنه رو آروم اسکن کن قبل از اینکه آرکهام نایت بیاد بلندش کنه یک لحظه یه چیپست رو پرت میکنه سمت چپش همون جایی که جعبه هستش

راجع به داستانم یه سوال برام پیش اومده:
اونجا که هارلی کویین رو میندازیم توی سلول بعدش رابین قرمزه رو هم میندازیم توی سلول واسه چی اینکار رو میکنیم؟؟؟بعد اخرش که مترسک میاد رابین رو میبره پیش خودش خب چرا هارلی کویین هم ازاد نمیکنه:| اصلا چرا هارلی رو نمیبریم gcpd توی زندان پیش بقیه رییس ها ؟

Robin متوجه میشه که Batman در حال تبدیل شدن به شخصیت دیگه ای هست و به نوعی پنجمین قربانی Joker محسوب میشه، برای همین میگه برو توی اتاق بشین تا خطری تهدیدمون نکنه. :دی ولی Batman به جاش خود Robin رو میندازه توی اتاق تا بتونه به مأموریتش ادامه بده و کسی جلوش رو نگیره.
Scarecrow هم شاید احتیاجی به Harley نداشته که آزادش نکرده. :دی توی اون لحظه بیشتر Robin رو نیاز داشت که یکی دیگه از نزدیکان Batman رو هم وارد ماجرا کرده باشه.
در مورد اینکه چرا نبردش GCPD هم نمیدونم! دیگه اون لحظه انقدر همه چی شلوغ و آشفته شد که شاید گفته فعلاً این رو بندازیم توی همین اتاقک و بعداً بریم سراغش. :دی

Robin متوجه میشه که Batman در حال تبدیل شدن به شخصیت دیگه ای هست و به نوعی پنجمین قربانی Joker محسوب میشه، برای همین میگه برو توی اتاق بشین تا خطری تهدیدمون نکنه. :دی ولی Batman به جاش خود Robin رو میندازه توی اتاق تا بتونه به مأموریتش ادامه بده و کسی جلوش رو نگیره.
Scarecrow هم شاید احتیاجی به Harley نداشته که آزادش نکرده. :دی توی اون لحظه بیشتر Robin رو نیاز داشت که یکی دیگه از نزدیکان Batman رو هم وارد ماجرا کرده باشه.
در مورد اینکه چرا نبردش GCPD هم نمیدونم! دیگه اون لحظه انقدر همه چی شلوغ و آشفته شد که شاید گفته فعلاً این رو بندازیم توی همین اتاقک و بعداً بریم سراغش. :دی

داداش خیلی ممنون از پاسخت.فقط توی فیلم اخر Full Knightfall Protocol که بازی رو صد در صد میکنیم:
اول اون فیلم نشون میده خونه بتمن منفجر میشه و بتمن میمیره که به نظر ساختگی میاد.ولی اخرش میره سراغ اون 2تا تبهکار که یه خانواده رو توی کوچه خفت کردن و 2تا تبهکار میگن تو کی هستی بتمن که مرده ! ولی بعد بتمن میپره روشون و فیلم تموم میشه.یعنی بتمن زنده هست و اون فیلم کشته شدنش توی خونش ساختگی بوده که از دست خبرنگارها راحت شه؟؟؟؟

داداش خیلی ممنون از پاسخت.فقط توی فیلم اخر که بازی رو صد در صد میکنیم:
اول اون فیلم نشون میده خونه بتمن منفجر میشه و بتمن میمیره که به نظر ساختگی میاد.ولی اخرش میره سراغ اون 2تا تبهکار که یه خانواده رو توی کوچه خفت کردن و 2تا تبهکار میگن تو کی هستی بتمن که مرده ! ولی بعد بتمن میپره روشون و فیلم تموم میشه.یعنی بتمن زنده هست و اون فیلم کشته شدنش توی خونش ساختگی بوده که از دست خبرنگارها راحت شه؟؟؟؟

آره اون منفجر شدن خونه صحنه سازی بود. یعنی دیگه آخرین کاری بود که Bruce Wayne میتونست انجام بده تا قضیه Batman رو تموم کنه و خلافکارها فکر کنن Batman مُرده و ملت هم ولش کنن. چون بعد از لو رفتن هویتش به فنا میرفت و خودش و اطرافیانش بیچاره میشدن.
در مورد کاراکتری که آخر بازی نشون داده میشه هم مشخص نیست دقیقاً کی هست. :دی من خودم شک دارم Bruce باشه و احتمالاً یکی دیگه باشه که نقش Batman رو ایفا میکنه. حالا یا بعداً این سری رو ادامه میدن (البته نه توسط خود Rocksteady) و قضیه رو می فهمیم یا دیگه خبری نمیشه و به نوعی پایان باز هست. شاید هم توی DLCها چیزی در موردش بگن.

آره اون منفجر شدن خونه صحنه سازی بود. یعنی دیگه آخرین کاری بود که Bruce Wayne میتونست انجام بده تا قضیه Batman رو تموم کنه و خلافکارها فکر کنن Batman مُرده و ملت هم ولش کنن. چون بعد از لو رفتن هویتش به فنا میرفت و خودش و اطرافیانش بیچاره میشدن.
در مورد کاراکتری که آخر بازی نشون داده میشه هم مشخص نیست دقیقاً کی هست. :دی من خودم شک دارم Bruce باشه و احتمالاً یکی دیگه باشه که نقش Batman رو ایفا میکنه. حالا یا بعداً این سری رو ادامه میدن (البته نه توسط خود Rocksteady) و قضیه رو می فهمیم یا دیگه خبری نمیشه و به نوعی پایان باز هست. شاید هم توی DLCها چیزی در موردش بگن.

کارکتری که اخر بازی نشون داده میشه ؟ اون مگه کارکتر هست ؟ :دی من فک کردم اون صرفا یه توهم هست که خلافکارا میبینن به خاطر اثرات گاز scare crow ! یعنی اون بتمن جدیده ؟ :|

کارکتری که اخر بازی نشون داده میشه ؟ اون مگه کارکتر هست ؟ :دی من فک کردم اون صرفا یه توهم هست که خلافکارا میبینن به خاطر اثرات گاز scare crow ! یعنی اون بتمن جدیده ؟ :|

بعید میدونم فقط توهم باشه! :دی یعنی مثلاً هر کی میخواد دزدی و قتلی مرتکب بشه، یه دفعه در اثر گاز Scarecrow توهم بزنه و Batman رو ببینه. :دی
به نظرم ترکیبی از هر دو هست. یعنی یه کاراکتری (حالا خود Bruce یا یکی دیگه) هست که از اون گاز هم استفاده میکنه تا تأثیرش بیشتر بشه. چون خلافکارها دیگه اون ترس سابق رو از Batman ندارن و میدونن پشت اون نقاب یه بچه پولدار بدون قدرت های ماورایی بوده، برای همین الآن نیاز به یه چیز تقویتی برای ایجاد ترس وجود داره و اون چیز هم میتونه گاز Scarecrow باشه. :دی

دوستان این بتمن الان جوکرو میبینه قضیش چیه؟....چرا اینجوری شده؟
اونجایی ک الفرد میگه اسیلوم رو یادتونه....تو اسیلوم چه اتفاقی افتاد؟

بعید میدونم فقط توهم باشه! :دی یعنی مثلاً هر کی میخواد دزدی و قتلی مرتکب بشه، یه دفعه در اثر گاز Scarecrow توهم بزنه و Batman رو ببینه. :دی
به نظرم ترکیبی از هر دو هست. یعنی یه کاراکتری (حالا خود Bruce یا یکی دیگه) هست که از اون گاز هم استفاده میکنه تا تأثیرش بیشتر بشه. چون خلافکارها دیگه اون ترس سابق رو از Batman ندارن و میدونن پشت اون نقاب یه بچه پولدار بدون قدرت های ماورایی بوده، برای همین الآن نیاز به یه چیز تقویتی برای ایجاد ترس وجود داره و اون چیز هم میتونه گاز Scarecrow باشه. :دی
یکی از قابل قبولترین توضیحا برای پایان اینه که بروس وین به ظاهر مرد (همون fake کردن مرگ) تا خلافکارا و بقیه ادما دست از سر بروس وین و خونوادش بر دارن تا دیگه در خطر نباشن
و بصورت پنهانی بروس وین هنوزم بتمنه ولی چون میدونه دیگ خلافکارا ازش نمیترسن از یه نسخه تغییر یافته سم Scarecrow استفاده میکنه تا دوباره ازش بترسن! میتونه دارت باشه چون دردشو نمیفهمن!
همینطور بتمن به کت وومن گفتش: "Gotham needs a new batman! A worse one! A new myth that haunts the streets of gotham
غیر ممکنه بتمن آلفرد رو بکشه با خودش! و اون بتمنی که در پایان نایتفال پروتوکل بود دقیقا همون بتمنی بود که Scarecrow بعد تزریق سم اش به خودش دید!
بسیار ناراحتم که آخرین بتمنیه که ب دست راک استدی ساخته میشه :((

THIS IS HOW IT HAPPENED . THIS IS HOW I FELL IN LOVE WITH THIS GAME :دی

چقدر عالی بود بازی . یعنی بهترین احساسی که داشتم وقتی بود که این NIGMA لعنتی رو گرفتم با اون RIDDLE های مضخرفش :دی .
پایان بازی رو هم دیدیم . بنظر خودم اینطور بود در کل : ( توضیح مفصل :دی )
بروس برای حفاظت از گوتهام و اطرافیانش بخاطر لو رفتن هویتش مرگش رو جعل میکنه . در واقع مثل فیلم نولان شد . داخل فیلم هم اخرش دیدیم که نشون داد کشته شده ولی با سلینا ( CATWOMAN ) رفته بود یه جای جدید و با هویتی جدید زندگی میکرد . درواقع بیشتر این دشمن هایی که شکل میگیرن و شهر رو تهدید میکنن یکی از دلایلشون نفرت به بتمن هست . یادمه یه قسمتی 2 تا خلافکار تو کوچه خیابون حرف میزدن . یکیشون به اون یکی گفت بنظرت اگر بتمن وجود نداشت جوکر و SCARECROW و ... وجود داشتن بازم ؟ اون یکی گفت نه . گوتهامم اینطوری نبود . در کل خیلی خیلی عالی تموم کردن بازی رو .
اون قسمت اخر هم که خلافکارا یه خوانواده رو توی کوچه گیر انداختن و داشتن ازشون دزدی میکردن ( دقیقا مثل اتفاقی که برای خود بروس و خانوادش افتاد ) و بعد دیدن یه چیزی مثل بتمن بالای ساختمون هست بنظرم ترسشون بوده . همونطور که گوردون میگفت خلافکارا ترسو و بزدلن . باید یه چیزی باشه تا ازش بترسن . اگر چیزی نباشه که ازش بترسن معلوم نیست چه اتفاقاتی بیافته . دقیقا هم دیدیم . بتمن که رفت دوباره خلافکارا شروع به دزدی و ... کردن . چون دیگ ترسی نداشتن . ترسشون بتمن بود که رفت . حالا من 2 تا تئوری پیشنهاد میدم : 1. اون چیزی که دیدن برگرفته از ترسشون بوده چون بتمن رفته ولی هنوز ترسش توی جونشون هست و هنوز مثل کابوس میبیننش . 2. یه نفر لباس بتمن رو پوشیده و یا با استفاده از گاز ترس داره باعث ترسوندن خلافکارا میشه . در کل ابهام داشت . فقط یه قسمت بازی یکم ناراحت کننده بود . قسمتی که سلینا به بتمن گفت بازم میبینم و اون گفت نه . من و تو نمیتونم باهم باشیم . من نمیتونم . خیلی بد بود . کاش مثل فیلم های نولان میرفتن باهم زندگی میکردن . خداییش سلینا هم خوب چیزیه :دی
و اینطور بود که من عاشق بازی شدم .
خب مونده چلنج ها و استوری هارلی کویین . برم و بعدش دوباره یه دور خط داستانی رو برم مخصوصا که اپگرید ها هم موجوده و کلا خیلی حال میده :دی

و شخصیت محبوب من بین تمام شخصیت های منفی و فرعی و ... :

آخرین ویرایش:
دوستان بازم گیر کردم یه جایی.جایی که مترسک گوردون رو میبره با خودش با اسانسور زیر زمین.من میرم پایین 2تا هواکش بزرگ هستش اونا رو هم رد میکنم میرسم پایینش یعنی رو زمین زیره هواکش اخری.بعدش میرم با تفنگ electrical charge دو تا اسانسور هستش میبرمش پایین ولی دومی تا یه جایی پایین میره دیگه نمیره نردیک 40 متر هم با هدف فاصله داره.موندم چه جوری برم پایین تر تشکر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or