Multi Platform Batman: Arkham Knight

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ناظم بخش : لو دادن و سوال پرسیدن از داستان بدون استفاده از تگ اسپویلر و تذکر قبل از اسپویلر= 1 هفته بن.

خب بالاخره پروژه مرموز استدیو Rocksteady
که از قبل AO بحثش بود مشخص شد! جدیدترین نسخه از سری بتمن برای کنسول ها نسل جدید و PC!

• گاتهام در AO فقط 2 برابر بزرگ تر از AC بود,اما در AK حدود 5 برابر بزرگ تر هست.:dگاتهام به 3 بخش تقسیم شده.
  • RS هم یک صحبت هایی داشته در رابطه با جزییات مدل ها و تعداد چند ضلعی ها که چه پیشرفتی نسبت به نسخه های قبلی کردند.
  • بازی فقط بخش تک نفره داره.
  • هر زمانی که خواستید می تونید از Batmobile استفاده کنید.
  • RS چند تا villain جدید هم خلق کرده.
با تشکر از بنیامین عزیز (DOCTOR.WHO)

دیگر مثل قبل "کات سین" های بازی از قبل رندر شده نخواهند بود.تمامی کات سین ها به صورت Real-Time اجرا خواهند شد.

در بازی فقط یک Loading وجود خواهد داشت. و در ادامه بازی دیگر شاهد چنین اتفاقی نخواهیم بود.

در ابتدای بازی شما همان "سوئیت" قدیمی خود را به همراه دارید ولی در ادامه قابلیت ارتقاء را خواهید داشت.

شلوغی در خیابان ها بیشتر شده، بیش از 50 تبهکار در هر کوچه و خیابان پرسه می زنند و در حال نابود کردن ماشین ها و مغازه ها هستند.

چیزهایی از قبیل کت بارانی "گوردن" و یا "شنل" بتمن از قابلیت فیزیک Apex برخوردار خواهند بود و همچنین نسبت به باد و حرکات، تغییرات واقعی را نسبت به خود نشان خواهند داد.

زمان ریزش باران، تک تک قطرات از شیارها و سوئیت "بتمن" به صورت بسیار زیبایی سرازیر خواهند شد و جریان پیدا خواهند کرد.

زمانی که "گوردن" صحبت می کند، تمام چین و چروک های صورت او مشخص خواهد بود.

شهر در بازی پرجزئیات تر از قبل خواهد بود. ابرها در حال حرکت هستند و شما در این میان ماه را به صورت بسیار زیبایی مشاهده خواهید کرد.

تابلوهای نئون در تک تک مناطق شهر می درخشند و جلوه زیبایی را به این شهر بخشیده اند.

از دریچه های فاضلاب شهر دودهایی به صورت بسیار طبیعی بیرون خواهند آمد.

در افق آسمان ها، حرکت هلیکوپترها و بالون ها را به صورت بسیار طبیعی مشاهده خواهید کرد.

سازندگان تایید کرده اند که برای آنها جزئیات مهمتر از بزرگ تر بودن شهر است. آنها نمی خواهند که بزرگترین را خلق نمایند، بلکه می خواهند زنده ترین و پویاترین شهر را تا بحال در این سری به ارمغان بیاورند.

"بت موبیل" با هدف بهترین ماشین در همه بازی ها طراحی شده است. این ماشین به تنهایی 160 مگابایت از حافظه را اشغال خواهد کرد.

صدها هزار "چندضلعی" و "تکسچر" و "سایه زن" های مختلف بر روی تک تک قسمت های بازی به کار برده شده است.

این نسخه از بازی حالت "چند نفره" نخواهد داشت.

در مورد عنوان بازی نیز گفته شده که آنطور که شما فکر می کنید نخواهد بود، ما یک شخصیت جدید به همین نام خلق کرده ایم که اطلاعات بیشتری را فعلا در این مورد نمی توانیم منتشر کنیم.

Rocksteady یک چیز کاملا جدید را خلق خواهد کرد.

ضدقهرمانی در این بازی برای بتمن در نظر گرفته شده که تمام مهارت هاش رو به چالش میکشه.

Batmobile رو هر موقع که بخواهید می تونید با یک دکمه درخواست کنید.

خیابون ها به خاطر Batmobile بسیار پهن تر طراحی شده. میتونید از سوی سکوها با این خودرو پرش های بسیار بلندی انجام بدید و کلی مانور پذیری داشته باشید
میتونید با سرعت از خودرو eject کنید و با glide به سمت شیشه ساختمان افراد مورد نظر رو مورد حمله قرار بدید. شکستن شیشه یک چیز جدید اعلام شده!

موقع پرواز از تمامی گدجت ها می تونید بهره ببرید. میتونید با یک ضدفن حریف را به سمت حریفی دیگر پرتاب کنید. یک takedown زمینی جدید اضافه شده. با یک پشتک می توانید batarang به صورت دشمنان پرتاب کنید.

در بخش های predator (همون مخفی کاری) می تونید تا 4 نفر رو پشت سر هم takedown کنید. در بازی جدیدی می تونید از فواصل دوتر هم وارد یک دریچه هوا بشوید (حالا با غلت خوردن یا شیرجه)

معماهای Riddler ظاهرا با خودرو سر و کار داره. به عنوان مثال وارد یک مسیر خاص میشید و با رد شدن از موانع مختلف چراغ ها رو خاموش می کنید.

Batmobile می تونه موشک و اکتریسیته (همون stun که برای میخکوب کردن استفاده می شد) شلیک کنه. این خودرو توقف ناپذیره و با ضربه به هر خودروی دیگری در مسیر اونها به چند قدم اون ور تر شوت می شوند!

داستان بازی بعد از مرگ جوکر ادامه داره و خلافکارها می خواند با هم متحد بشند. بیشتر درباره Scarecrow صحبت شده که در سطح شهر کلی بمب پخش کرده!

Oracle (دختر کارگاه گوردون و Batgirl سابق) نقش پررنگ تری خواهد داشت و می تونید به پایگاه اون سر بزنید و مکالمه ای داشته باشید.

بازی پر از easter egg های بتمن هستش!

صدا پیشه بتمن Kevin Conroy هستش. تمامی صداپیشگان سابق برگشته اند.

Gothom City پنج برابر بزرگتر از AC هستش. به 3 بخش تقسیم شده. هیچ گونه لودینگی وجود ندارد و بدون وقفه وارد ساختمون ها می شوید.

صحبت هایی در مورد مدل جدید کاراکتر ها شده. یکی از کاراکترها چند ضلعی های (polygon) بیشتری حتی از Asylum داره!

بتمن بازی رو با batsuit قدیمی خودش شروع میکنه و در بعضی نقاط میتونه آپگرید کنه.

این بازی با Unreal engine بهینه و تقویت شده و توسط خود استدیو ساخته می شود.

با تشکر از حسین (WANDΞR)

برای دیدن تصاویر بیشتر کلیک کنید

بازی در تاریخ 2 تیر 94 منتشر می‌شود.

ناظم بخش : اسپویل داستان بدون استفاده از تگ اسپویلر و تدگر = 1 هفته بن.

Last edited by a moderator:
واقعا من عاشق بچه های اینجام :d
یکی نیست بگه اخه مگه شماها بازی رو گرفتین و تموم کردین و DLC ها رو هم گرفتین و تموم کردین که درباره نسبت ارزش بازی و DLC ها نظر میدین؟ :))
قطعا وارنر اشتباه کرد که اینا رو الان اعلام کرد. ملت الان حس می کنن بازی نصفه قراره بهشون داده بشه. (و البته درحین این فکر کاملا فراموش می کنن که شماره های قبلی بازی بدون DLC هم از خیلی بازی ها کامل تر بود).
حرف من اینه، بذارین بازی بیاد، بعد اگه حس کردین بازی ناقصه بیاین اینجا درباره بلایای وارده به صنعت گیم و سیاست های بازی سازی حرف بزنین.
بّزرگترین اشتباه Warner اینجاست که نیومد بگه ما 16 تا DLC ریش و پشم بهتون مجانی می دیم، بعد بعد از دو ماه بیاد بگه که اره بازی Expansion pass داره! این کارو کرده بود الان همه این جا به به و چه چه راه انداخته بودن که ایول بازی ِمحتوای اضافی مجانی داره، ایول وارنر عاشقتیم و ...
ولی خب Warner ظاهرا مثل بعضی شرکتا ها این سیاست های مارکتینگ مزخرف رو نداره

این قدر پست دادین من نمیدونم کدومشو نقل قول کنم :|
کسی که براش این بازی ارزش داشته باشه حاضره کل dlc ها رو بخره و این قدر غر نزنه :دی خدا رو شکر ملت همشون به این انجمن دسترسی ندارن و اکثرا هم بازی که میکنن بدون dlc هست ! حالا این بازی به دلیل نیازمند بودن سخت افزار نسبتا قوی و منتشر نشدن روی کنسول های نسل هفت یه کاری میکنه رسما بیش تر افرادی که میتونن این بازی رو انجام بدن دسترسی به این انجمن داشته باشن ! و همینه که همه میریزن تو تاپیک :دی اینم مطمئنم اکثرتون وضع مالی بدی ندارین ! هنوز هم بازی منتشر نشده که بخوایم خودکشی کنیم . وارنر هم با توجه به سابقش نداشتیم که دروغ بگه :دی با توجه به این محتویات dlc ها من هم بازی رو پیش خرید کردم تا بتونم از هارلی کویین استفاده کنم و هم از همین الان 60 دلار محض احتیاط نگه داشتم تو اکانتم برای سیزن پس و دی ال سی ها . چون واقعا ارزش خرید رو داره و رسما مثل سری اساسینز نیست که یه dlc مسخره 2 دقیقه ای رو 5 دلار بفروشن ! :دی
واقعا محتوای با ارزشی هست . یعنی یه کاری میکنه کل تابستون مشغول شیم باهاش :دی البته امیدوارم حجم کنسول رو نخوره یه مقدار بذاره خواستم اساسینز ویکتوری رو دانلود کنم بتونم :دی
در مورد این بتگرل مگه باربارا گوردون نیست ؟ :دی خب این بدبخت که از قبل ماجرای ارکهام اسایلوم فلج (:دی) بود ! یعنی بین ارکهام اوریجینز و اسایلوم . اون وقت اینا باید شهر جدید طراحی کنن ؟ :| یا مثلا باید به بتمن کمک کنه در اصل ! میان بتمن رو با سوییت ارکهام اوریجینز نشون میدن ؟ :دی اخه این لباسش که همین طوریش با تکنولوژی اون زمان همخونی نداره !

این قدر پست دادین من نمیدونم کدومشو نقل قول کنم :|
در مورد این بتگرل مگه باربارا گوردون نیست ؟ :دی خب این بدبخت که از قبل ماجرای ارکهام اسایلوم فلج (:دی) بود ! یعنی بین ارکهام اوریجینز و اسایلوم . اون وقت اینا باید شهر جدید طراحی کنن ؟ :| یا مثلا باید به بتمن کمک کنه در اصل ! میان بتمن رو با سوییت ارکهام اوریجینز نشون میدن ؟ :دی اخه این لباسش که همین طوریش با تکنولوژی اون زمان همخونی نداره !
لازم نیست شهر جدید طراحی کنن. اگه بخوان قبل از ماجرای بازی باشه می تونه محیط های بسته تر باشه. شاید هم اصلا باربارا نباشه، چون بعد از اون Cassandra Cain و Stephanie Brown هم یه مدت Batgirl بودن، ولی به نظر من هم همون بارباراست.

لازم نیست شهر جدید طراحی کنن. اگه بخوان قبل از ماجرای بازی باشه می تونه محیط های بسته تر باشه. شاید هم اصلا باربارا نباشه، چون بعد از اون Cassandra Cain و Stephanie Brown هم یه مدت Batgirl بودن، ولی به نظر من هم همون بارباراست.

اون دو تا که تو سری انیمیشن بتمن هم نقش شلغم رو به عنوان بتگرل فیک انجام میدادن به دلایلی :دی
ولی جدا این باربارا نباشه پس کی باشه ؟ :|

- - -ویرایش - - -

تایید شده بتگرل تو یه فضای بسته تره :دی
دوستان به این پیاز دقت کردین ؟ :-/

yovjttfktuq2llnwy3jr.png

Batman (آرک داستانی جدا) و Batgirl و Robin و Nighwing و Catwoman و Harley Quinn همگی هم توی بخش داستانی همگی هم یا DLC یا Pre-Order :دی چه میکنه این WB :دی یادش بخیر یه زمان قبل از عرضه بازی خبرش که میومد اینا کد رایگان توی بازی آکبند بود :دی الان بازی عرضه نشده DLC های داستانیش معرفی و پیش خرید میشن :دی

بّزرگترین اشتباه Warner اینجاست که نیومد بگه ما 16 تا DLC ریش و پشم بهتون مجانی می دیم، بعد بعد از دو ماه بیاد بگه که اره بازی Expansion pass داره! این کارو کرده بود الان همه این جا به به و چه چه راه انداخته بودن که ایول بازی ِمحتوای اضافی مجانی داره، ایول وارنر عاشقتیم و ...
ولی خب Warner ظاهرا مثل بعضی شرکتا ها این سیاست های مارکتینگ مزخرف رو نداره
همین به اصطلاح ریش و پشم رو یـ ناشری مثل EA میاد میکنه تو حلق و حلقوم ملت و ازش 2 میلیارد دلار درآمد کسب میکنه ! مشکل WB هم اینه که واسه چنین محتوایی 40 تا قیمت گذاشته ینی دو سوم قیمت بازی ! کاری ندارم که از بازی کنده شده یا نه ولی قشنگ 30 الی 35 تاش اضافی ـه !

همین به اصطلاح ریش و پشم رو یـ ناشری مثل EA میاد میکنه تو حلق و حلقوم ملت و ازش 2 میلیارد دلار درآمد کسب میکنه ! مشکل WB هم اینه که واسه چنین محتوایی 40 تا قیمت گذاشته ینی دو سوم قیمت بازی ! کاری ندارم که از بازی کنده شده یا نه ولی قشنگ 30 الی 35 تاش اضافی ـه !
بازم رسیدیم سر خونه اول که؟ الان مگه می دونی DLC ها چقدر محتوا دارن که راحت در مورد قیمتش قضاوت می کنید؟
گفتم که، هدف از اون DLC ریشم و پشم چیزی جز مارکتینگ نیست
در مورد EA گفتی، منم قبلا گفتم این که بعضی شرکت ها اشغالن دلیل بر بد بودن DLC نیست. اما حالا به صورت کلی بگم که EA کلی از DLC های ME3 و DA:I رو free داده، نمونه آخرش همین Black emporium رو برات مثال بزنم که اگه محتواشو ببینی می گی از EA بعیده. (البته هدفم خوب جلوه دادن EA نیست چون کلا شرکت مزخرفیه، هدفم اینه که بگم این DLC های گوچولو و فری حتی بیشتر از یه ریش و پشم رو شرکت های دیگه هم دارن)

بازم رسیدیم سر خونه اول که؟ الان مگه می دونی DLC ها چقدر محتوا دارن که راحت در مورد قیمتش قضاوت می کنید؟
گفتم که، هدف از اون DLC ریشم و پشم چیزی جز مارکتینگ نیست
در مورد EA گفتی، منم قبلا گفتم این که بعضی شرکت ها اشغالن دلیل بر بد بودن DLC نیست. اما حالا به صورت کلی بگم که EA کلی از DLC های ME3 و DA:I رو free داده، نمونه آخرش همین Black emporium رو برات مثال بزنم که اگه محتواشو ببینی می گی از EA بعیده. (البته هدفم خوب جلوه دادن EA نیست چون کلا شرکت مزخرفیه، هدفم اینه که بگم این DLC های گوچولو و فری حتی بیشتر از یه ریش و پشم رو شرکت های دیگه هم دارن)

اقا چرا هی ea رو مثال میزنین ؟ :| یوبی سافت dlc deadkings رو رایگان داره میده الان با این همه محتوا :| چرا ؟ زیادیش کرده ؟ ما رو دوست داره ؟ :دی چی ؟!
کسایی که pre order کردن بازی رو خب به صورت رایگان به قیمت خود بازی میتونن هارلی کویین رو بازی کنن و مراحل scarecrow هم برن و چند تا اسکین رایگان هم بگیرن ! این از این .
من هنوز نفهمیدم فاز این وارنر چیه :| اخه یکی نیست بگه مومن بازی نیومده داری واسش dlc میدی اونم سیزن پس ؟ :-o حالا این مهم نیست ! در واقع هدف اینا از این محتویات رسما dlc نبوده :دی چون احتمالا اگه بازی بیاد چند روز بعدش اینا هم تو استور قرار میگیره و ما میخریم و دانلود میکنیمشون . dlc اونیه که بازی 2 ماه ازش بگذره و همه تمومش کرده باشن بعد بیان محتویات اضافه بدن :دی تا الان که معنی dlc این بوده ولی وارنر رسما داره میگه اقایون شما بازی اصلی که میگیرین به کنار ! هر چه قدر دلتون خواست بازی کنیدش . ولی اگه میخواین از بقیه داستان بازی هم باخبر شین باید پول اضافه بدین :|
یعنی رسما داره میگه قیمت بازی 100 دلاره :دی
البته این برداشت من بود با توجه به معرفی زودهنگام محتوای بتگرل :| و گر نه از این کارای ابلهانه بعید نیست کنه که dlc الان معرفی شده 3 ماه بعد از ساخت بازی بیاد :| که امیدوارم این طور نشه و بازی اومد اینا هم بیان تا بتونیم یه دفعه ای قضیه رو تموم کنیم :دی

اقا چرا هی ea رو مثال میزنین ؟ :| یوبی سافت dlc deadkings رو رایگان داره میده الان با این همه محتوا :| چرا ؟ زیادیش کرده ؟ ما رو دوست داره ؟ :دی چی ؟!
کسایی که pre order کردن بازی رو خب به صورت رایگان به قیمت خود بازی میتونن هارلی کویین رو بازی کنن و مراحل scarecrow هم برن و چند تا اسکین رایگان هم بگیرن ! این از این .
من هنوز نفهمیدم فاز این وارنر چیه :| اخه یکی نیست بگه مومن بازی نیومده داری واسش dlc میدی اونم سیزن پس ؟ :-o حالا این مهم نیست ! در واقع هدف اینا از این محتویات رسما dlc نبوده :دی چون احتمالا اگه بازی بیاد چند روز بعدش اینا هم تو استور قرار میگیره و ما میخریم و دانلود میکنیمشون . dlc اونیه که بازی 2 ماه ازش بگذره و همه تمومش کرده باشن بعد بیان محتویات اضافه بدن :دی تا الان که معنی dlc این بوده ولی وارنر رسما داره میگه اقایون شما بازی اصلی که میگیرین به کنار ! هر چه قدر دلتون خواست بازی کنیدش . ولی اگه میخواین از بقیه داستان بازی هم باخبر شین باید پول اضافه بدین :|
یعنی رسما داره میگه قیمت بازی 100 دلاره :دی
البته این برداشت من بود با توجه به معرفی زودهنگام محتوای بتگرل :| و گر نه از این کارای ابلهانه بعید نیست کنه که dlc الان معرفی شده 3 ماه بعد از ساخت بازی بیاد :| که امیدوارم این طور نشه و بازی اومد اینا هم بیان تا بتونیم یه دفعه ای قضیه رو تموم کنیم :دی
1-یوبی سافت Dead kings رو رایگان می ده چون به طرز فاجعه بازی سر بازی اصلی گند زده بود
2-من در مورد DLC های Retailer exclusive، Platform exclusive و pre order کاری ندارم، اینا 100% دزدین
3-تقریبا تمامی بازی ها دیگه Season passـشون قبل از عرضه بازی تو استور ها قرار می گیره
4-مثل بقیه بازی های WB از جمله Shadow of mordor، این DLC ها زود معرفی می شن ولی تا سه ماه بعد از عرضه بازی عرضه نمی شن

کلا یه مورد درست گفتی تو این 4 5 خط؟

1-یوبی سافت Dead kings رو رایگان می ده چون به طرز فاجعه بازی سر بازی اصلی گند زده بود
2-من در مورد DLC های Retailer exclusive، Platform exclusive و pre order کاری ندارم، اینا 100% دزدین
3-تقریبا تمامی بازی ها دیگه Season passـشون قبل از عرضه بازی تو استور ها قرار می گیره
4-مثل بقیه بازی های WB از جمله Shadow of mordor، این DLC ها زود معرفی می شن ولی تا سه ماه بعد از عرضه بازی عرضه نمی شن

کلا یه مورد درست گفتی تو این 4 5 خط؟

پست منو خوندی عزیز ؟
1- اینو من هم دیده بودم تو سایتای خبری :| شما میبینی و حفظ میکنی فقط ! بازی تو نسخه pc مشکل داشت ولی تو نسخه ps4 به غیر از باگ های الکی مشکلی نداشت :) این از این .
2- اقا نخر :دی باور کن اتفاقی نمی افته نخر ! دیگه کجای ارکهام سیتی شما میتونستی گله ای هی سویچ کنی بین شخصیتا یا باهاشون بری ؟ کلا یه کت ومن و بتمن بود و تو دی ال سی اخر با رابین رفتی ! :دی تازه شما بابت کت ومن نباید پول میدادی احیانا ؟ مفت میدادن بهتون ؟ :دی بتگرل که مورچه نیست ! خب اینم جزو سیزن پس گذاشتنش . الان کل بحث اینه که وارنر نباید اینا رو از بخش داستانی میزد و به صورت محتوای اضافی میفروخت ؟! اسم بازی بتمنه و خدا رو شکر هنوز تغییر داده نشده به شبیه ساز بتمن و رفقا ! و درستش هم اینه بازی تو روند داستانی خودش با بتمن بگذره . خود وارنر هم اعلام کرده با شخصیت های دیگه تقریبا داری روندی از داستان رو طی میکنی که خیلی اهمیت نداره و دونستنش فقط صلاحتونه ! از یه طرف طبق گفته شما یعنی این که وارنر میگه اگه میخواین بازی رو به طور کامل برین و بفهمین داستان چیه باید 40 دلار پول مفت بدین بهشون .
3- خیر . :) تابلوترین مثال ارکهام اوریجینز :دی اکثر بهتر بود به جای تمامی !
4- :-/ خب دیگه یعنی نابود شدیم رفت رسما ! این طور که میگی پس باید داستان بازی طولانی باشه تا بتونه این اتفاق بیفته ! و گر نه بعید میدونم این قدر طول بکشه . dlc هارلی کویین که رسما همگی اهمیت نمیدین بهش قراره همون اول بیاد و قابل بازی باشه :دی این سه ماه بعدش میاد ؟

اقایون خلاصه این حرف حالا چه دزدی چه غیر دزدی ! کسایی که دلشون میخواد بخرن باور کنین نگیرین هم اعدامتون نمیکنن !!! حالا چه 100 درصد دزدیه این کار چه دزدی نیست ! اینا به کنار محتویات فوق العاده ای داره بازی که هر کی دلش خواست میخره . باور کنین همین پوریا اگه بازی بیاد احتمالا قبل همه میخره ;)

پست منو خوندی عزیز ؟
1- اینو من هم دیده بودم تو سایتای خبری :| شما میبینی و حفظ میکنی فقط ! بازی تو نسخه pc مشکل داشت ولی تو نسخه ps4 به غیر از باگ های الکی مشکلی نداشت :) این از این .
2- اقا نخر :دی باور کن اتفاقی نمی افته نخر ! دیگه کجای ارکهام سیتی شما میتونستی گله ای هی سویچ کنی بین شخصیتا یا باهاشون بری ؟ کلا یه کت ومن و بتمن بود و تو دی ال سی اخر با رابین رفتی ! :دی تازه شما بابت کت ومن نباید پول میدادی احیانا ؟ مفت میدادن بهتون ؟ :دی بتگرل که مورچه نیست ! خب اینم جزو سیزن پس گذاشتنش . الان کل بحث اینه که وارنر نباید اینا رو از بخش داستانی میزد و به صورت محتوای اضافی میفروخت ؟! اسم بازی بتمنه و خدا رو شکر هنوز تغییر داده نشده به شبیه ساز بتمن و رفقا ! و درستش هم اینه بازی تو روند داستانی خودش با بتمن بگذره . خود وارنر هم اعلام کرده با شخصیت های دیگه تقریبا داری روندی از داستان رو طی میکنی که خیلی اهمیت نداره و دونستنش فقط صلاحتونه ! از یه طرف طبق گفته شما یعنی این که وارنر میگه اگه میخواین بازی رو به طور کامل برین و بفهمین داستان چیه باید 40 دلار پول مفت بدین بهشون .
3- خیر . :) تابلوترین مثال ارکهام اوریجینز :دی اکثر بهتر بود به جای تمامی !
4- :-/ خب دیگه یعنی نابود شدیم رفت رسما ! این طور که میگی پس باید داستان بازی طولانی باشه تا بتونه این اتفاق بیفته ! و گر نه بعید میدونم این قدر طول بکشه . dlc هارلی کویین که رسما همگی اهمیت نمیدین بهش قراره همون اول بیاد و قابل بازی باشه :دی این سه ماه بعدش میاد ؟

اقایون خلاصه این حرف حالا چه دزدی چه غیر دزدی ! کسایی که دلشون میخواد بخرن باور کنین نگیرین هم اعدامتون نمیکنن !!! حالا چه 100 درصد دزدیه این کار چه دزدی نیست ! اینا به کنار محتویات فوق العاده ای داره بازی که هر کی دلش خواست میخره . باور کنین همین پوریا اگه بازی بیاد احتمالا قبل همه میخره ;)

:)
1-روی PS4 قبل از اپدیت 6 گیگی شدیدا مشکل افت فریم داشت بازی، باگ هم داشت :)
2-روزی که بازی اومد روی استیم من Pre orderـش کردم :)
3-پسر خوب Season pass بازی Arkham origins یه ماه قبل از منتشر شدن بازی توسط Warner اعلام شد :) ثانیا نوشتم تقریبا بخون :)
من اصلا لینکی که گذاشتی نگاه نکردم
د ضمن 24 دلار کجا 40دلار کجا
اونو من برای خودم نذاشتم که، گذاشتم ببینی :) ثانیا شما هر وقت DLC دو تا بازی رو بازی کردی و به ارزششون پی بردی می تونی بگی 24$ کجا و 40$ کجا:)

آخرین ویرایش:
من دارم برات لینک می دم که Witcher 3 کانتنت پولی داره، بعد میای می گی DLC هاش رو رایگان کرد؟
پ.ن: البته اره، اینا Expansionـن، اونا DLC خیلی فرق دارن:))
من اصلا لینکی که گذاشتی نگاه نکردم
د ضمن 24 دلار کجا 40دلار کجا

چرا دوستان خودشون رو گول میزنن dlc یعنی اینکه بازیساز هر چی تا قبل از عرضه رسمی هر چی محتوا میسازه درون بازی اصلی قرار بده بعد از ساخت نسخه اصلی وقتی ریلیز شد. بشینن محتوای اضافه تا دو سال برای بازی بدن. حالا چون اصغر اونکار رو میکنه وارنر هم بکنه دلیل نمیشه دیگه. مسله این هست با بازی های مثل مرتال کمبات دزد بودن وارنر عیان شده دیگه جای دفاع باقی نمیمونه دیگه.

پ.ن من هم کنسول نسل هشتم ی دارم هم عشق بتمنم :)))

:)
1-روی PS4 قبل از اپدیت 6 گیگی شدیدا مشکل افت فریم داشت بازی، باگ هم داشت :)
2-روزی که بازی اومد روی استیم من Pre orderـش کردم :)
3-پسر خوب Season pass بازی Arkham origins یه ماه قبل از منتشر شدن بازی توسط Warner اعلام شد :) ثانیا نوشتم تقریبا بخون :)

اونو من برای خودم نذاشتم که، گذاشتم ببینی :) ثانیا شما هر وقت DLC دو تا بازی رو بازی کردی و به ارزششون پی بردی می تونی بگی 24$ کجا و 40$ کجا:)

1- بله میدونم :دی خب بعدش مشکلشون چی بود خب دوباره پولیش میکردن ! من خودم رو pc بازی کردم و باگ هاش رو کاملا دیدم :دی
2- خب روزی که رو پلی استور اومد من هم پیش خرید کردم الان من منظورم بازی نبود ! میگم همین سیزن پس که میگین دزدیه ! اقا اصلا یه چیزی :| مگه dlc ها جدا نمیاد ؟ خب هر کی سیزن پس دوست نداره بشینه هر کدوم از دی ال سی ها رو که خواست بخره . ضرر هم نمیکنیم !
3- :-/ خب اومدن سیزن پس رو گفتن میاد و اطلاعات زیادی ندادن ! بعد یکی دو ماه که بازی اومد یه تریلر اومد برای initiation که تهش نشون داد محتویات سیزن پس رو . البته یه ماه قبل رو فک کنم درست میگی و یه تصویر منتشر شد که اسکین ها رو نشون میداد :-/ این موردو خوب اومدی :دی

در ضمن دوستان به خدا بازی نیومده و من هم تستر راک استیدی نیستم ! شما هم قاعدتا نیستید (:) ) پس صبر کنید تا بازی بیاد !

دوستان همون اوایل تریلر بعد این که یارای two face میخوان در رو بشکونن بعدش عکس scare crow در حال صحبت کردن تو نمایشگر رو میده . زیر صفحه نمایش .

JohnnyCharisma.jpg

20.jpg

2218i8A87CBB6ED1A1DD1

چرا این قدر مانور ؟ به جوکر ربط داره ؟

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or