Multi Platform Batman: Arkham Knight

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ناظم بخش : لو دادن و سوال پرسیدن از داستان بدون استفاده از تگ اسپویلر و تذکر قبل از اسپویلر= 1 هفته بن.

خب بالاخره پروژه مرموز استدیو Rocksteady
که از قبل AO بحثش بود مشخص شد! جدیدترین نسخه از سری بتمن برای کنسول ها نسل جدید و PC!

• گاتهام در AO فقط 2 برابر بزرگ تر از AC بود,اما در AK حدود 5 برابر بزرگ تر هست.:dگاتهام به 3 بخش تقسیم شده.
  • RS هم یک صحبت هایی داشته در رابطه با جزییات مدل ها و تعداد چند ضلعی ها که چه پیشرفتی نسبت به نسخه های قبلی کردند.
  • بازی فقط بخش تک نفره داره.
  • هر زمانی که خواستید می تونید از Batmobile استفاده کنید.
  • RS چند تا villain جدید هم خلق کرده.
با تشکر از بنیامین عزیز (DOCTOR.WHO)

دیگر مثل قبل "کات سین" های بازی از قبل رندر شده نخواهند بود.تمامی کات سین ها به صورت Real-Time اجرا خواهند شد.

در بازی فقط یک Loading وجود خواهد داشت. و در ادامه بازی دیگر شاهد چنین اتفاقی نخواهیم بود.

در ابتدای بازی شما همان "سوئیت" قدیمی خود را به همراه دارید ولی در ادامه قابلیت ارتقاء را خواهید داشت.

شلوغی در خیابان ها بیشتر شده، بیش از 50 تبهکار در هر کوچه و خیابان پرسه می زنند و در حال نابود کردن ماشین ها و مغازه ها هستند.

چیزهایی از قبیل کت بارانی "گوردن" و یا "شنل" بتمن از قابلیت فیزیک Apex برخوردار خواهند بود و همچنین نسبت به باد و حرکات، تغییرات واقعی را نسبت به خود نشان خواهند داد.

زمان ریزش باران، تک تک قطرات از شیارها و سوئیت "بتمن" به صورت بسیار زیبایی سرازیر خواهند شد و جریان پیدا خواهند کرد.

زمانی که "گوردن" صحبت می کند، تمام چین و چروک های صورت او مشخص خواهد بود.

شهر در بازی پرجزئیات تر از قبل خواهد بود. ابرها در حال حرکت هستند و شما در این میان ماه را به صورت بسیار زیبایی مشاهده خواهید کرد.

تابلوهای نئون در تک تک مناطق شهر می درخشند و جلوه زیبایی را به این شهر بخشیده اند.

از دریچه های فاضلاب شهر دودهایی به صورت بسیار طبیعی بیرون خواهند آمد.

در افق آسمان ها، حرکت هلیکوپترها و بالون ها را به صورت بسیار طبیعی مشاهده خواهید کرد.

سازندگان تایید کرده اند که برای آنها جزئیات مهمتر از بزرگ تر بودن شهر است. آنها نمی خواهند که بزرگترین را خلق نمایند، بلکه می خواهند زنده ترین و پویاترین شهر را تا بحال در این سری به ارمغان بیاورند.

"بت موبیل" با هدف بهترین ماشین در همه بازی ها طراحی شده است. این ماشین به تنهایی 160 مگابایت از حافظه را اشغال خواهد کرد.

صدها هزار "چندضلعی" و "تکسچر" و "سایه زن" های مختلف بر روی تک تک قسمت های بازی به کار برده شده است.

این نسخه از بازی حالت "چند نفره" نخواهد داشت.

در مورد عنوان بازی نیز گفته شده که آنطور که شما فکر می کنید نخواهد بود، ما یک شخصیت جدید به همین نام خلق کرده ایم که اطلاعات بیشتری را فعلا در این مورد نمی توانیم منتشر کنیم.

Rocksteady یک چیز کاملا جدید را خلق خواهد کرد.

ضدقهرمانی در این بازی برای بتمن در نظر گرفته شده که تمام مهارت هاش رو به چالش میکشه.

Batmobile رو هر موقع که بخواهید می تونید با یک دکمه درخواست کنید.

خیابون ها به خاطر Batmobile بسیار پهن تر طراحی شده. میتونید از سوی سکوها با این خودرو پرش های بسیار بلندی انجام بدید و کلی مانور پذیری داشته باشید
میتونید با سرعت از خودرو eject کنید و با glide به سمت شیشه ساختمان افراد مورد نظر رو مورد حمله قرار بدید. شکستن شیشه یک چیز جدید اعلام شده!

موقع پرواز از تمامی گدجت ها می تونید بهره ببرید. میتونید با یک ضدفن حریف را به سمت حریفی دیگر پرتاب کنید. یک takedown زمینی جدید اضافه شده. با یک پشتک می توانید batarang به صورت دشمنان پرتاب کنید.

در بخش های predator (همون مخفی کاری) می تونید تا 4 نفر رو پشت سر هم takedown کنید. در بازی جدیدی می تونید از فواصل دوتر هم وارد یک دریچه هوا بشوید (حالا با غلت خوردن یا شیرجه)

معماهای Riddler ظاهرا با خودرو سر و کار داره. به عنوان مثال وارد یک مسیر خاص میشید و با رد شدن از موانع مختلف چراغ ها رو خاموش می کنید.

Batmobile می تونه موشک و اکتریسیته (همون stun که برای میخکوب کردن استفاده می شد) شلیک کنه. این خودرو توقف ناپذیره و با ضربه به هر خودروی دیگری در مسیر اونها به چند قدم اون ور تر شوت می شوند!

داستان بازی بعد از مرگ جوکر ادامه داره و خلافکارها می خواند با هم متحد بشند. بیشتر درباره Scarecrow صحبت شده که در سطح شهر کلی بمب پخش کرده!

Oracle (دختر کارگاه گوردون و Batgirl سابق) نقش پررنگ تری خواهد داشت و می تونید به پایگاه اون سر بزنید و مکالمه ای داشته باشید.

بازی پر از easter egg های بتمن هستش!

صدا پیشه بتمن Kevin Conroy هستش. تمامی صداپیشگان سابق برگشته اند.

Gothom City پنج برابر بزرگتر از AC هستش. به 3 بخش تقسیم شده. هیچ گونه لودینگی وجود ندارد و بدون وقفه وارد ساختمون ها می شوید.

صحبت هایی در مورد مدل جدید کاراکتر ها شده. یکی از کاراکترها چند ضلعی های (polygon) بیشتری حتی از Asylum داره!

بتمن بازی رو با batsuit قدیمی خودش شروع میکنه و در بعضی نقاط میتونه آپگرید کنه.

این بازی با Unreal engine بهینه و تقویت شده و توسط خود استدیو ساخته می شود.

با تشکر از حسین (WANDΞR)

برای دیدن تصاویر بیشتر کلیک کنید

بازی در تاریخ 2 تیر 94 منتشر می‌شود.

ناظم بخش : اسپویل داستان بدون استفاده از تگ اسپویلر و تدگر = 1 هفته بن.

Last edited by a moderator:
کسی می تونه با دلیل اثبات کنه که این محتوا ها از بازی اصلی کات شدن؟
الان دیگه تمامی بازی های DLC دارن، خیلی ـم خوبه برای طرفدارای بازی. خود بازی اصلی هم مطمئنا کامله

Witcher 3 هم Expansion pass 25$ـی دره، این قدر نزنیدش تو سر صورت بقیه بازی ها. هدف CDPR هم از این کاراش جز سر زبون انداختن بازیش و هایپ کردن نیست

چرا از همون اول نباید جزی از بازی اصلی باشن؟
چون خارج از بازی اصلی داستانشون در جریانه و هیچ نیازی به بودنشون نیست
60$ داری برای B:AK می دی و مطمئنا یه محصول کامل داری دریافت می کنی، همون طور که دو نسخه قبلیش تکمیل بودن، نه از لحاظ داستانی حفره و خلا ای بوده که بخواد پر بشه نه گیم پلی نقصی داشته.
حالا مسئولین بازاریابی WB دیدن طرفداراشون حاضرن برای بازی پول خرجکنن، وقتی هم می تونن خودشون سود بدست بیارن هم ملتی بعد از جویدن بازی اصلی و خسته شدن ازش کانتنت های جدید رو تجربه کنن چرا این کار رو نکنن؟ میان کانتنت هایی می دن که بود و نبودشون تاثیری تو داستان بازی ایجاد نمی کنه.
دقیقا کارشو فن سرویس ـه. می بینن فن ها به بازیشون علاقه دارن، دوباره دم دستگاه ها رو به راه می کنن و کارمندا رو میارن شرکت که براشون کانتنت اضافه بسازن. اونا هم مفت و مجانی کار نمی کنن. همه این کارو برا فن هاشون می کنن چه Rocksteady چه CDPR. منتها نه مجانی چون سرویسی که متعهد بودن در ازای 60$ به فن هاشون بدن رو در ازای بازی اصلی دادن.
دقت کن من در مورد ارزش Season اطلاعی ندارم. چه Roccksteady چه CDPR چه ubisoft بازی هاشون Season pass داره، این که Season pass یکی اندازه چغندر هم ارزش نداره مشکل DLC نیست مشکل شرکته.

بله مطمئنا اگه Rocksteady بیاد 4 تا DLC کرپی بسازه منم شکایت می کنم از کارشون، ولی مگه بازی های نداشتم که تک تک DLC هاش فوق العاده بودن؟ Bioshock infinite، Dishonored و Borderlands 2. پس زود قضاوت نمی کنم. خوشبختانه اجباری هم نیست که Season pass رو Pre order کنید، می تونید بعد از اومدن کانتنت هاش و دیدن نظر ملت بخرید. یا اصلا فقط DLC ها رو تیکه تیکه بخرید

نه WB و نه RS تا به حال سابقه عرضه سه DLC اونم DLC داستانی که قبل و بعد از جریانات بازی در جریان هست رو نداشتن !!! فاتحه صنعتی که پاکترین ناشر ها و استدیو ها اینقدر به دنبال چاپیدن پول هستند رو باید خوند !!! همینطوری بگذره مدت زمان هر بازی نصف میشه و برای ادامش باید جداگونه پول داد !

من که میخواستم این بازی رو DAY1بخرم ولی چون این کار رو کردنمنتظر میشم تا کارکرده اش پیدا بشه درسته این کار من هیچی نیست اعتراضم به هیچ جا نمیرسه ولی دل خودم خنک میشه

واقعا باید CPاحسنت گفت بابت دادن DLCرایگان برای ویچر

راکسدی از چشم من افتاد با این کارش

اندازه یه بازی کامل رو گذاشتن واسه dlc اونم همچین داستان ها و شخصیت های مهمی که اگه توی نسخه اصلی بازی بود حسابی ارزش بازی رو بالا میبرد. :|
اغلب بازی ها (تا اونجایی که خاطرمه همشون) اول خودشون میان بعد تازه dlcهاشون دونه دونه معرفی میشن و منتشر میشن ولی اینا اومدن یه بازی بزرگ و خفن ساختن بعد گفتن این تیکه بزرگه رو میدیم 60$ و این تیکشم تقسیم بندی میکنیم به عنوان dlc میفروشیم.

آقا برید همون بازی موبایل بسازید بهتره تا واسه سود بیشتر گند بزنید به کل صنعت گیم. حالا این یه بازی بوده که فروش عالیش تضمین شده بود واسه ناشرش :|

من که میخواستم این بازی رو DAY1بخرم ولی چون این کار رو کردنمنتظر میشم تا کارکرده اش پیدا بشه درسته این کار من هیچی نیست اعتراضم به هیچ جا نمیرسه ولی دل خودم خنک میشه

واقعا باید CPاحسنت گفت بابت دادن DLCرایگان برای ویچر

راکسدی از چشم من افتاد با این کارش
Pre-purchase Witcher 3: Wild Hunt - Expansion Pass on Steam

جزئیات سیزن پس هم مشخص شد :دی

Batgirl: A Matter of Family
An all new prequel story expansion in an entirely new location where you play as Batgirl for the very first time in the Arkham series - check out the first render of Batgirl.
The Season of Infamy
Play as Batman in all new story missions featuring legendary super-villains invading Gotham City, with new story arcs, missions and gameplay features.
Gotham City Stories
Play as Batman’s key allies in narrative missions extending their storylines, from both before and after the events in Batman: Arkham Knight.
Legendary Batmobiles with Themed Tracks
Drive the most iconic Batmobiles from Batman’s 75-year history, on custom-built race tracks, each themed to that Batmobile’s specific era. Every Batmobile will be drivable across every race track.
Crimefighter Challenge Maps
Engage in a series of new challenge maps utilizing the unique play styles of Batman and his allies.
Character Skins
A variety of skins from across the eras for Batman, Robin, Nightwing and Catwoman.

100 درصد میخرم چون به مخاطباش ارزش گذاشت بازی کاملی داد بیرون به قیمت 60 دلار و DLCهاش هم رایگان کرد این کارشون برا من خیلی مهم بود
من دارم برات لینک می دم که Witcher 3 کانتنت پولی داره، بعد میای می گی DLC هاش رو رایگان کرد؟
پ.ن: البته اره، اینا Expansionـن، اونا DLC خیلی فرق دارن:))

وای خدا :| الان سیستم مورد نیاز رو تو استیم دیدم .

MINIMUM:

• OS: Win 7 SP1, Win 8.1 (64-bit Operating System Required)
  • Processor: Intel Core i5-750, 2.67 GHz | AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz ##### my cpu : intel core i7 2770k , 3.5ghz
  • Memory: 6 GB RAM ########. رم من : 16gb
  • Graphics: NVIDIA GeForce GTX 660 | AMD Radeon HD 7870 - 2 GB Memory Minimum
  • DirectX: Version 11
  • Network: Broadband Internet connection
  • Hard Drive: 45 GB available space ####### فضای خالی : 100gb

این قرمزا کانفیگ منه :دی اقایون من بدبخت چند فریم میتونم بگیرم به نظرتون ؟ :( کارت گرافیکم دقیقا همونیه که خودشون گفتن :دی

سیستمت که خوبه زیاد این مینیمم سیستمها رو که شرکت ها اعلام میکنند جدی نگیر اکثرا هدفشون فروش قطعات سخت افزاری تولید شده است . ولی اگر خواستی ارتقا بدی پردازنده و رم دستگاه عالیند و فقط گرافیک رو اگر میخوای زیاد خرج نکنی gtx 960 بزار که 15 درصد از کارت خودت قویتره یا اگه R9 280x خوش قیمت و تمیزه دست دوم پیدا کردی اونو بزار که نزدیک 50 درصد از کارت خودت قویتره. تو انجمن لیون کامپیوتر زیاد هست کارتت رو هم همون جا میتونی بفروشی.

البته درسته که محتوای پولی داره ولی اگر جزییاتشونو مقایسه کنیم میبینیم که expansion ویچر چیزی حدود 30 ساعت گیم پلی قراره اضافه کنه با کلی موارد دیگه با قیمت 24 دلار که میشه گفت واقعا ارزش خریدن رو داره.ولی season pass arkham knight با قیمت 40 دلار اونم با این محتوایی که تا الان معرفی کرده اصلا جالب نیست

بازی نیومده این همه dlc مهم داستانی و حیاتی برای بازی معرفی کردن که بدون شک باید تو بازی اصلی میبود واقعا وارنر هم سره دله دزدی رو باز کرده.

واقعا من عاشق بچه های اینجام :d
یکی نیست بگه اخه مگه شماها بازی رو گرفتین و تموم کردین و DLC ها رو هم گرفتین و تموم کردین که درباره نسبت ارزش بازی و DLC ها نظر میدین؟ :))
قطعا وارنر اشتباه کرد که اینا رو الان اعلام کرد. ملت الان حس می کنن بازی نصفه قراره بهشون داده بشه. (و البته درحین این فکر کاملا فراموش می کنن که شماره های قبلی بازی بدون DLC هم از خیلی بازی ها کامل تر بود).
حرف من اینه، بذارین بازی بیاد، بعد اگه حس کردین بازی ناقصه بیاین اینجا درباره بلایای وارده به صنعت گیم و سیاست های بازی سازی حرف بزنین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or