Multi Platform Batman: Arkham Knight

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ناظم بخش : لو دادن و سوال پرسیدن از داستان بدون استفاده از تگ اسپویلر و تذکر قبل از اسپویلر= 1 هفته بن.

خب بالاخره پروژه مرموز استدیو Rocksteady
که از قبل AO بحثش بود مشخص شد! جدیدترین نسخه از سری بتمن برای کنسول ها نسل جدید و PC!

• گاتهام در AO فقط 2 برابر بزرگ تر از AC بود,اما در AK حدود 5 برابر بزرگ تر هست.:dگاتهام به 3 بخش تقسیم شده.
  • RS هم یک صحبت هایی داشته در رابطه با جزییات مدل ها و تعداد چند ضلعی ها که چه پیشرفتی نسبت به نسخه های قبلی کردند.
  • بازی فقط بخش تک نفره داره.
  • هر زمانی که خواستید می تونید از Batmobile استفاده کنید.
  • RS چند تا villain جدید هم خلق کرده.
با تشکر از بنیامین عزیز (DOCTOR.WHO)

دیگر مثل قبل "کات سین" های بازی از قبل رندر شده نخواهند بود.تمامی کات سین ها به صورت Real-Time اجرا خواهند شد.

در بازی فقط یک Loading وجود خواهد داشت. و در ادامه بازی دیگر شاهد چنین اتفاقی نخواهیم بود.

در ابتدای بازی شما همان "سوئیت" قدیمی خود را به همراه دارید ولی در ادامه قابلیت ارتقاء را خواهید داشت.

شلوغی در خیابان ها بیشتر شده، بیش از 50 تبهکار در هر کوچه و خیابان پرسه می زنند و در حال نابود کردن ماشین ها و مغازه ها هستند.

چیزهایی از قبیل کت بارانی "گوردن" و یا "شنل" بتمن از قابلیت فیزیک Apex برخوردار خواهند بود و همچنین نسبت به باد و حرکات، تغییرات واقعی را نسبت به خود نشان خواهند داد.

زمان ریزش باران، تک تک قطرات از شیارها و سوئیت "بتمن" به صورت بسیار زیبایی سرازیر خواهند شد و جریان پیدا خواهند کرد.

زمانی که "گوردن" صحبت می کند، تمام چین و چروک های صورت او مشخص خواهد بود.

شهر در بازی پرجزئیات تر از قبل خواهد بود. ابرها در حال حرکت هستند و شما در این میان ماه را به صورت بسیار زیبایی مشاهده خواهید کرد.

تابلوهای نئون در تک تک مناطق شهر می درخشند و جلوه زیبایی را به این شهر بخشیده اند.

از دریچه های فاضلاب شهر دودهایی به صورت بسیار طبیعی بیرون خواهند آمد.

در افق آسمان ها، حرکت هلیکوپترها و بالون ها را به صورت بسیار طبیعی مشاهده خواهید کرد.

سازندگان تایید کرده اند که برای آنها جزئیات مهمتر از بزرگ تر بودن شهر است. آنها نمی خواهند که بزرگترین را خلق نمایند، بلکه می خواهند زنده ترین و پویاترین شهر را تا بحال در این سری به ارمغان بیاورند.

"بت موبیل" با هدف بهترین ماشین در همه بازی ها طراحی شده است. این ماشین به تنهایی 160 مگابایت از حافظه را اشغال خواهد کرد.

صدها هزار "چندضلعی" و "تکسچر" و "سایه زن" های مختلف بر روی تک تک قسمت های بازی به کار برده شده است.

این نسخه از بازی حالت "چند نفره" نخواهد داشت.

در مورد عنوان بازی نیز گفته شده که آنطور که شما فکر می کنید نخواهد بود، ما یک شخصیت جدید به همین نام خلق کرده ایم که اطلاعات بیشتری را فعلا در این مورد نمی توانیم منتشر کنیم.

Rocksteady یک چیز کاملا جدید را خلق خواهد کرد.

ضدقهرمانی در این بازی برای بتمن در نظر گرفته شده که تمام مهارت هاش رو به چالش میکشه.

Batmobile رو هر موقع که بخواهید می تونید با یک دکمه درخواست کنید.

خیابون ها به خاطر Batmobile بسیار پهن تر طراحی شده. میتونید از سوی سکوها با این خودرو پرش های بسیار بلندی انجام بدید و کلی مانور پذیری داشته باشید
میتونید با سرعت از خودرو eject کنید و با glide به سمت شیشه ساختمان افراد مورد نظر رو مورد حمله قرار بدید. شکستن شیشه یک چیز جدید اعلام شده!

موقع پرواز از تمامی گدجت ها می تونید بهره ببرید. میتونید با یک ضدفن حریف را به سمت حریفی دیگر پرتاب کنید. یک takedown زمینی جدید اضافه شده. با یک پشتک می توانید batarang به صورت دشمنان پرتاب کنید.

در بخش های predator (همون مخفی کاری) می تونید تا 4 نفر رو پشت سر هم takedown کنید. در بازی جدیدی می تونید از فواصل دوتر هم وارد یک دریچه هوا بشوید (حالا با غلت خوردن یا شیرجه)

معماهای Riddler ظاهرا با خودرو سر و کار داره. به عنوان مثال وارد یک مسیر خاص میشید و با رد شدن از موانع مختلف چراغ ها رو خاموش می کنید.

Batmobile می تونه موشک و اکتریسیته (همون stun که برای میخکوب کردن استفاده می شد) شلیک کنه. این خودرو توقف ناپذیره و با ضربه به هر خودروی دیگری در مسیر اونها به چند قدم اون ور تر شوت می شوند!

داستان بازی بعد از مرگ جوکر ادامه داره و خلافکارها می خواند با هم متحد بشند. بیشتر درباره Scarecrow صحبت شده که در سطح شهر کلی بمب پخش کرده!

Oracle (دختر کارگاه گوردون و Batgirl سابق) نقش پررنگ تری خواهد داشت و می تونید به پایگاه اون سر بزنید و مکالمه ای داشته باشید.

بازی پر از easter egg های بتمن هستش!

صدا پیشه بتمن Kevin Conroy هستش. تمامی صداپیشگان سابق برگشته اند.

Gothom City پنج برابر بزرگتر از AC هستش. به 3 بخش تقسیم شده. هیچ گونه لودینگی وجود ندارد و بدون وقفه وارد ساختمون ها می شوید.

صحبت هایی در مورد مدل جدید کاراکتر ها شده. یکی از کاراکترها چند ضلعی های (polygon) بیشتری حتی از Asylum داره!

بتمن بازی رو با batsuit قدیمی خودش شروع میکنه و در بعضی نقاط میتونه آپگرید کنه.

این بازی با Unreal engine بهینه و تقویت شده و توسط خود استدیو ساخته می شود.

با تشکر از حسین (WANDΞR)

برای دیدن تصاویر بیشتر کلیک کنید

بازی در تاریخ 2 تیر 94 منتشر می‌شود.

ناظم بخش : اسپویل داستان بدون استفاده از تگ اسپویلر و تدگر = 1 هفته بن.

Last edited by a moderator:
باز کردم و دیدم ! :| اخه راک استیدی از این کاراهای مسخره هیچ وقت انجام نمیده :| یارو رو بکشه بعد بری باهاش بازی کنی ! جدا مسخره میشه :دی من میگم بازی دو تا پایان داشته باشه خیلی خوب میشه :| ولی دو تا پایان واقعی ! نه مثل ارکهام سیتی که من با کتومن از بانک فرار کردم به گاتهام و بتمن و همه مردن ولی دوباره کات سین برگشت عقب و من مجبور بودم بتمن رو نجات بدم :|
من هنوز نفهمیدم این قضیه 6 ماه رو باور کن :دی یعنی چی 6 ماه برات مفتین و پولشو قبلا دادی ؟ بعد 6 ماه چی رو باید تخ کنم ؟ :دی
اونم میشه ولی به نظر من یک پایان بیشتر نداره باید بالاخره سر و تهش رو جم کنن یا بتمن میمیره یا مثل پایان سه گانه نولان میشه ! قضیه سیسزن پس هم سادس 40 تا میدی تا شیش ماه هرچی DLC و نمیدونم Skin ماشین و بتمن .... کلا هرچی برا بازی میاد رو استفاده میکنی بعد شیش ماه هرچی اضافات اومد دوباره باید پول بدی (قبلیا سرجاشونن !)
دیگه مطمئن شدم این Pre-Order Bonus و Season Pass های گرون قیمت و ... همه سیاست های WB ـه. این چند وقت همه ی بازی هایی که WB ناشرشون بوده از مسخره بازیا داشتن.
یـ MK X بوده فقط ! WB رو خیلی ازش خوشم میاد یه ناشر بی سر و صدا که بازیا با کیفیت و خوبی داره (استدیو های خوبی زیر دستش کار میکنن) ولی الان دارم میبینم خیلی داره زیاده روی میکنه خیلی اون از MK اینم از این . باید دید مدیر بازاریابی چیزی ازش عوض نشده ! :|:دی تو MK 9 و AC کجا از این کارا میکرد ؟
عجب :دی باید صبر کرد دید چی میشه .
سیزن پس یعنی این که راک استیدی تا 6 ماه اول هر چی dlc داده رو ما میتونیم بگیریم . بعد 6 ماه هر چی اومد جزو سیزن پس حساب نیس و ما باید پول بدیم :| جان :-o باو یعنی چی اخه :دی این که کلاه برداریه تمامه ! 40 دلار واسه چیزی که معلوم نیست چیه :|
سیزن پس همینه دیگه شما 40 تا میدی تا به قول خودشن مشمول تخفیف بشی یجور آفر ـه تا منو شما رو ترغیب به خریدش بکنه حالا چی میخوان تو این مدت بدن که به اندازه دو سوم کل بازی قیمت داره خدا میدونه ! در کل سیاست کثیفی ـه امثال Acti و WB کثیف ترش کردن با این کار ....

آخرین ویرایش:
اونم میشه ولی به نظر من یک پایان بیشتر نداره باید بالاخره سر و تهش رو جم کنن یا بتمن میمیره یا مثل پایان سه گانه نولان میشه ! قضیه سیسزن پس هم سادس 40 تا میدی تا شیش ماه هرچی DLC و نمیدونم Skin ماشین و بتمن .... کلا هرچی برا بازی میاد رو استفاده میکنی بعد شیش ماه هرچی اضافات اومد دوباره باید پول بدی (قبلیا سرجاشونن !)

عجب :دی باید صبر کرد دید چی میشه .
سیزن پس یعنی این که راک استیدی تا 6 ماه اول هر چی dlc داده رو ما میتونیم بگیریم . بعد 6 ماه هر چی اومد جزو سیزن پس حساب نیس و ما باید پول بدیم :| جان :-o باو یعنی چی اخه :دی این که کلاه برداریه تمامه ! 40 دلار واسه چیزی که معلوم نیست چیه :|

این DLC ها رو اگه بعد از عرضه بازی بسازن با هیچ منطقی نمی شه بهشون گفت دزدی، کانتنت اضافه دارن می دن پول هم می گیرن مشکلی هم وجود نداره.
بله این DLC ها Pre Order و انحصاری Platform رو نمی شه ازش گذاشت، ولی DLC اگه اصولی ساخته بشه و باز بازی اصلی کات نشده باشه خیلی هم خوبه.
احتمالا باید با اسم Expansion می دادن بیرون و اسم Season pass رو تغییر می دادن به Expansion pack، اون موقع همه خوشحال می شدن و به به و چه چه می کردن که ایول بازی Expansion داره، DLC نیستنا، Expansionـن!

این DLC ها رو اگه بعد از عرضه بازی بسازن با هیچ منطقی نمی شه بهشون گفت دزدی، کانتنت اضافه دارن می دن پول هم می گیرن مشکلی هم وجود نداره.
بله این DLC ها Pre Order و انحصاری Platform رو نمی شه ازش گذاشت، ولی DLC اگه اصولی ساخته بشه و باز بازی اصلی کات نشده باشه خیلی هم خوبه.
احتمالا باید با اسم Expansion می دادن بیرون و اسم Season pass رو تغییر می دادن به Expansion pack، اون موقع همه خوشحال می شدن و به به و چه چه می کردن که ایول بازی Expansion داره، DLC نیستنا، Expansionـن!
حرفت قبول منم گفتم اکثرشون نه همشون :دی الان مثلا Gearbox کلی DLC داستانی واسه BL 2 داد نوش جونش تا دوسال قشنگ ساپورت کرد بازی (هر DLC کلی Gameplay داشت !) ولی الان فک کنم تو شیش ماه قرار چی بدن که اندازه دو سوم بازی ارزش داره ؟ خیلی هنر کنن یـ DLC داستانی در حد انتقام هارلی بدن بقیش همش میشه Skin و شخصیت اینا ! باید ارزشش رو هم سنجید .....

حرفت قبول منم گفتم اکثرشون نه همشون :دی الان مثلا Gearbox کلی DLC داستانی واسه BL 2 داد نوش جونش تا دوسال قشنگ ساپورت کرد بازی (هر DLC کلی Gameply داشت !) ولی الان فک کنم تو شیش ماه قرار چی بدن که اندازه دو سوم بازی ارزش داره ؟ خیلی هنر کنن یـ DLC داستانی در حد انتقام هارلی بدن بقیش همش میشه Skin و شخصیت اینا ! باید ارزشش رو هم سنجید .....
من کاملا قبول دارم حرفت رو، باید همه DLC های سیزن پس مشخص بشن تا ببینیم ارزش 40$ رو داره یا نه، مثلا همین مثالی که زدی، BL2 دقیقا ارزش تک تک پولی که پاش می دادی رو داشت، ولی برعکس سیزن پس Pre sequel هم قیمت بود با سیزن پس BL2 ولی یک چهام اون کانتنت داشت. ولی من حرفم به طور کلی اینه که DLC اگه اصولی ساخته بشه و واقعا محتوای اضافه باشه دزدی نیست، این که Season pass ارزش پول رو داره یه بحث دیگست. حالا ممکنه DLC خوب باشه یا بد، همون طور که یه بازی می تونه خوب باشه یا بد، باید دید ارزش پولی که داری می دی رو داره یا نه. احتمالا به زودی جزئیات کامل DLC های بازی رو می دن تا ببینیم چقدر قراره تو این پکیج 40$ محتوا باشه، اون موقع بهتر می شه در مورد Season pass نظر داد

http://www.axgig.com/images/09027497208261658796.jpg
این موجودات شکم سبز چیه قضیشون؟ :دی شبیه روباتن!!؟!
اول که فک کردم بتمن داره با کت وومن میجنگه :دی

- - -ویرایش - - -

یعنی بازی روی ویندوز 8 اجرا نمیشه ؟ خیلی مسخرست که ...
بابا این سیستما کلا کشکه :دی
خیلی از بازی ها بودن که مدل اجرا شدن بازیاشون 10 برابر با سیستم مورد نیازشون فرق داشتن!

وقتی مثلا سر دایینگ لایت سازنده میاد میگه 8 گیگ رم برا حداقل کیفیت بعد اعتراض میکنن سریع میاد میکنش 6 گیگ (اگه اشتباه نکنم :دی) دیگه باید بفهمیم چقد این سیستما ارزش اهمیت دادن داره!
خودت فک کن 1% احتمال داره اصلا روی وین 8 اجرا نشه؟ :| :دی
من از همین تعجب مبکنم بازی روی ویندوز 7 اجرا میشه ولی روی 8 اجرا نمیشه ؟؟؟!!!
آخه 8 که با 8.1 خیلی فرقی نداره وقتی بنویسه 8.1 یعنی رو 8 تم اجرا میشه ولی در کل منظورم این بود به این سیستما خیلی نباید بها داد :دی
اون علامت سوال داخل شکمشون رو هم ببین دیگه :دی
آها دقت نکرده بودم :دی
ریدلر روبات درست کرده؟ :|

آخرین ویرایش:
http://www.axgig.com/images/09027497208261658796.jpg
این موجودات شکم سبز چیه قضیشون؟ :دی شبیه روباتن!!؟!
اول که فک کردم بتمن داره با کت وومن میجنگه :دی

- - -ویرایش - - -

بابا این سیستما کلا کشکه :دی
خیلی از بازی ها بودن که مدل اجرا شدن بازیاشون 10 برابر با سیستم مورد نیازشون فرق داشتن!

وقتی مثلا سر دایینگ لایت سازنده میاد میگه 8 گیگ رم برا حداقل کیفیت بعد اعتراض میکنن سریع میاد میکنش 6 گیگ (اگه اشتباه نکنم :دی) دیگه باید بفهمیم چقد این سیستما ارزش اهمیت دادن داره!
خودت فک کن 1% احتمال داره اصلا روی وین 8 که هیچ روی 7 اجرا نشه؟ :| :دی

من از همین تعجب مبکنم بازی روی ویندوز 7 اجرا میشه ولی روی 8 اجرا نمیشه ؟؟؟!!!

اون ننگ رو پاک کردم حیف این منظره که اون ننگ رو روش بچسبونن :دی

@Noᴄtis Luᴄis ویچر که الان مثال زدی دو سه تا DLC ده بیست دلاری داره ها :دی تو نسل شیش (زمانی که DLC وجود خارجی نداشت) یـ بازی نام ببر که کمپاین داستانی اضافه کنه به خودش ؟! من که یادم نمیاد :دی DLC اصلا چیز بدی نیست به نظر من چون براش زحمت کشیده میشه (دقت کن گفتم DLC ـیا) منتهی با این کارا تبدیلش کردن به دزدی شما اگه BL 2 رو بازی کرده باشی میفمی DLC ینی چی رسما زمان گیمپلی بازی رو دوبرابر کردند DLC های این چنینی ارزشش رو دارند مثلا 40 تا (دونه ای 10 تا مثلا :دی) براشون بدی ولی این دست جانگولک بازیا 40 تا که چه عرض کنم ...

آخرین ویرایش:
احسان اخه خیلی نامردیه اگه بتمن بمیره :| یعنی فرض کن رسما بتموبیل و نصف قابلیتا از کار می افتند ! :دی نکنه رابین میخواد سوار بتموبیل شه برونه ؟ :دی نایتوینگ هم بتوینگ برونه :-" چه قافیه ای :دی

در مورد جریان مرگ و میر توی اسپویلر گفتم دیگه :دی دوشواری نداره :دی
ولی خب این مُردنه خیلی بار منفی داره :دی توی تلو به اون عظمت ، لای اون همه خین و خین ریزی دلشون نیومد کرکترهای اصلی رو سر ببرن :دی حالا توی فیلم و انیمه و ... چون تعامل آنچنانی وجود نداره این حرکت ممکنه یه تاثیر موقت روی مخاطب بذاره ولی توی گیم قطعاً تاثیر منفیش خیلی بیشتره :دی درسته توی تریلرها همش بتمن داره زیر دست و پا له میشه ( :| ) ولی خب بعید می دونم بروس وین به این راحتیا بمیره :دی (البته با نادیده گرفتن یه سری جک و جفنگ بازی کمیک هاش :دی) در روایات داریم :

گجت ها و دم و دستگاهش هم بذاری کنارش ، 10 تای ارتش آرکام نایت هم جوابگو نیست :دی
===

در مورد DLC و این جریانات خیلی راحت بی خیال بشید تا نسخه ی گوتی بیاد ، بعد خیلی شیک و مجلسی همه ی DLC ها رو روی دیسک دارید و نگران دنلد و کتلت شدن و پریدنش و ... هم نیستید :دی مثل گوتیِ AC :دی

نریمان هم بد نمیگه :دی این چند وقته به نظر میاد WB بدجوری دندون تیز کرده ! اینا هم باید یه بلایی سرشون بیاد تا آدم بشن :دی

پ.ن: به نظر من هر گونه DLC تحت هر شرایطی دزدیه :دی حالا بعد بازی ، قبل بازی و ... طرف یه بازی رو به شما می فروشه حالا دوست داره بازیش رو به روز کنه و امکانات جدید بهش اضافه کنه ، ok مشکلی نیست ولی باید این امکانات به صورت رایگان در اختیار مصرف کننده قرار بگیره (به عنوان نمونه ، ویچر با DLC های رایگان یا GT با پیست و خودرو های رایگان یا TTT2 با استیج ها و کرکترهای رایگان و ...) همین 60 دلار هم پول کمی نیست که بعد از اون مصرف کننده بخواد فلان دلار دیگه واسه سایر خرت و پرت ها هم بپردازه :دی اونم در صورتی که بازی اگه خوب باشه با همون 60 دلار هم کلی سود توی جیب سازنده سرازیر میکنه :دی

ولی خب این مُردنه خیلی بار منفی داره :دی توی تلو به اون عظمت ، لای اون همه خین و خین ریزی دلشون نیومد کرکترهای اصلی رو سر ببرن :دی حالا توی فیلم و انیمه و ... چون تعامل آنچنانی وجود نداره این حرکت ممکنه یه تاثیر موقت روی مخاطب بذاره ولی توی گیم قطعاً تاثیر منفیش خیلی بیشتره :دی درسته توی تریلرها همش بتمن داره زیر دست و پا له میشه ( :| ) ولی خب بعید می دونم بروس وین به این راحتیا بمیره :دی (البته با نادیده گرفتن یه سری جک و جفنگ بازی کمیک هاش :دی) در روایات داریم :

گجت ها و دم و دستگاهش هم بذاری کنارش ، 10 تای ارتش آرکام نایت هم جوابگو نیست :دی
===

در مورد DLC و این جریانات خیلی راحت بی خیال بشید تا نسخه ی گوتی بیاد ، بعد خیلی شیک و مجلسی همه ی DLC ها رو روی دیسک دارید و نگران دنلد و کتلت شدن و پریدنش و ... هم نیستید :دی مثل گوتیِ AC :دی

نریمان هم بد نمیگه :دی این چند وقته به نظر میاد WB بدجوری دندون تیز کرده ! اینا هم باید یه بلایی سرشون بیاد تا آدم بشن :دی

پ.ن: به نظر من هر گونه DLC تحت هر شرایطی دزدیه :دی حالا بعد بازی ، قبل بازی و ... طرف یه بازی رو به شما می فروشه حالا دوست داره بازیش رو به روز کنه و امکانات جدید بهش اضافه کنه ، ok مشکلی نیست ولی باید این امکانات به صورت رایگان در اختیار مصرف کننده قرار بگیره (به عنوان نمونه ، ویچر با DLC های رایگان یا GT با پیست و خودرو های رایگان یا TTT2 با استیج ها و کرکترهای رایگان و ...) همین 60 دلار هم پول کمی نیست که بعد از اون مصرف کننده بخواد فلان دلار دیگه واسه سایر خرت و پرت ها هم بپردازه :دی اونم در صورتی که بازی اگه خوب باشه با همون 60 دلار هم کلی سود توی جیب سازنده سرازیر میکنه :دی

اقا ته ارکهام سیتی جوکر رو حذف کردن حالا نوبت بتمنه ؟ :(:((
خیلی نِه خیلییی :| اقا من از همین الان شرط میبندم اگه بتمن تهش مرد این اکانت من به مدت یک هفته بن شه :دی راک استیدی گفته یه بازی توپ میسازم نه یه بازی با داستان غم انگیز .
تریلرها که همش تنها چیزی که دیدم کتک خوردن بتمن بود که حال کردم باهاش :دی اخه میدونی اونم ادمه سوپر من نیست که :| بالاخره اگه قرار باشه تو کل بازی ها این بزنه فک بقیه رو بشکونه حداقل یه بار خودش کتک بخوره حساب کار دستش بیاد :|
تو یکی از صحنه های تریلر که نشون داد بتمن بیهوشه بقل مترسک :| خب این جا اگه قرار باشه نمیره یعنی داستان ابکیه :دی مترسک به دو سوت نمیکشه میتونه بتمن رو بفرسته اون دنیا ! پس چرا همیشه تو کل بازی های سری بتمن این قضیه مسخره وجود داشته که زمانی که بتمن میتونه بمیره ، کشته نشده تا به طور واقعی با مبارزه بمیره ؟ البته میدونی تنها یک کار میشه کرد که بتمن تو اون صحنه توسط اسکر کرا کشته نشه ! اونم اینه که اسکر کرا برای رسیدن به یه هدف خاصی به بتمن نیاز داره ! یا میخواد از ریشه همزمان کل یارای بتمن رو تحریک کنه تا بیان برای نجات بتمن و اونا هم بمیرن یا ... :دی
این خییلی باحال بود جدا :دی
من قبلا هم گفتم بتمن به تنهایی هیچ گلطی نمیتواند کند :| کلا یه حالت داره که بتمن جلوی اون ارتش ارکهام نایت بایسته ! اونم اینه یه شورش اتفاق بیفته و یه طرف بتمن و لشگر و پلیسا باشن :دی

===

خب ببین تو 60$ دادی، پولی که دیگه برای یه بازی AAA منطقیه و دیگه همه بازی ها همین قدر پولشونه، یه سرویس گرفتی، یه بازی کامل. حالا سازنده اگه بشینه بعد از ساخت بازی اصلی رو DLC کار کنه، چه اشکالی داره پول بگیره؟ داره سرویس اضافه به شما می ده هیچ اشکالی نداره پول بگیره (بازم می گم اگه اصولی باشه)
پ.ن: آره دیگه ویچر 3 DLC رایگان داره، ولی Expansion هاش پولین، ولی یک وقت فکر نکنید که اینا DLCـن، نه Expansionـن :d خیلی فرق دارن :) :d

@Sylvestér بابا یه دوماه دندون رو جیگر بزار دیگه ! دوباره که راکستدی رو بردی زیر سوال /:):دی صبر کن یـ داستان چفت و بس داره براد میده بیرون که با مردن بتمن هم جور در بیاد همه کار شدنیه ! بعدم قرار نیست داستان و با این تریلرا لو بدن که (اگه لو داده باشن ینی خاک برسرشون:|:دی) مطمعنا یـ جاهایی سورپرایزت میکنن که عقل جن هم بهشون نمیرسه ! (راکستدیه ها !) ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or