Batman: Arkham Knight درجه سنی M را دریافت کرد

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
batman_arkham_knight-600x337.jpg

Batman: Arkhan knight درجه سنی M یا Mature را دریافت کرد، درجه سنی که اولین بار است برای این سری در نظر گرفته شده.

Sefton Hill موسس Rocksteady و کارگردان بازی در گفتگو با IGN ابراز تعجب کرد و گفت:
"ما به هیچ وجه در حین ساخت بازی به درجه سنی آن فکر نمی‌کردیم، کاری که در دو قسمت قبل هم تکرار کردیم."
علت درجه M نه وجود خون یا فحاشی بلکه تاریک‌تر شدن فضای داستان است:
"به عنوان پایان یک سه‌گانه، ما تمامی آدم بد‌های داستان را خواهیم دید که با هم متحد شده‌اند تا Batman را از سر راه بردارند، این اتفاق به صورت خودکار اتفاقاتی تاریک را به وجود می‌آورد هر چند باید یادآور شوم که ما به هیچ‌وجه از صحنه‌های خون‌آلود استفاده نکرده‌ایم."
Sefton به این موضوع اشاره می‌کند که Warner Bros یک سری تست برای درجه سنی بازی انجام داده و مشکلاتی نیز پیدا کرده بود اما تیم سازنده به هیچ وجه چیزی را تغییر نداده‌اند:
"من نسبت به این حقیقت که اگر بازی برای قشر کم سن‌تری آماده شود، طرفداران بیشتری نیز پیدا خواهد کرد واقف هستم اما این مسئله که تغییری در روند بازی ممکن است به داستان ضربه بزند از اهمیت بالاتری برای من برخوردار است. ما داستان را دوست داریم و آن را به خطر نخواهیم انداخت."

منبع

آخرین ویرایش:
ما که از بچگی تا حالا هیچوقت نتونستیم با شخصیت"فیلم" و بازیهای سری بتمن و مخصوصا خود بتمن(که همیشه یه شخصیت بی ربط بوده از نظرم) ارتباط برقرار کنیم.امیدوارم این بازی یه معجزه ای کنه:d

آخرین ویرایش:
ما که از بچگی تا حالا هیچوقت نتونستیم با شخصیت"فیلم" و بازیهای سری بتمن و مخصوصا خود بتمن(که همیشه یه شخصیت بی ربط بوده از نظرم) ارتباط برقرار کنیم.امیدوارم این بازی یه معجزه ای کنه:d
سری فیلمای بتمن میشد توی imdb رتبشون از اینی که هست هم بالاتر بره ، اگه کارکتر اصلی رو مثل بازی تنومندو با چهره ی جسور (کاریزماتیک) نشون میدادن مثل کارتونهائو کمیکهای قدیمی ، برا من یکی جذابترو دیدنی تر با اختلاف زیاد میشد .
در مورد بازی من به آرزوم رسیدم . طراحی کارکترش بی نقصه ، جوکر هم همینطور . اگر بشه کریستوفر نولان از همین بازی یک اقتباس بگیره و سه گانه ای بسازه خداحافظی قشنگی با بتمن از دنیای سینما (داستان اصلی شخصیت) میشه کرد . به شرطی که هنرپیشه ها هم نزدیک به بازی باشن .
در مورد ارتباط هم میتونم بگم بشتر از هر شخصیت توی دنیای مارول باهاش زندگی کردم

تبریک میگم به این عملکرد به جا و عقلانی راک استدی
جناب؟ لزومی نداره وقتی کاراکتری با سلایقمون جور نیست براحتی و با تعصب در موردش حرف بزنیم! البته نظر شما چیزی از بتمن و دنیای هنریش کم نمیکنه...
بتمن یا مرد خفاشی صاحب هویت و اصالت هنریه.. اگه به تارخچه سینما نگاهی بندازیم خواهیم دید که کاراکتری با ظاهر خفاش از دوران سینمای صامت حضور پر رنگی داشته...
uuy.jpg

asasasa.jpg
با نظر جناب aiat_gamer در مورد اینکه بتمن های برتون تاریک و سیاه بودن کاملا موافقم...
مطلبی در این باره
بتمن برتون تاثیر زیادی بر فیلم‌های ابرقهرمانانه‌ای که بعداً ساخته‌شد گذاشت و تیم برتون دربارهٔ این تاثیرگذاری به شوخی گفته‌است: «وقتی من بتمن را ساختم مثل این بود که اولین فیلم سیاه از روی کتاب کمیک ساخته شده‌است. حالا همه می‌خواهند که فیلم ابرقهرمانانهٔ سیاه و جدی بسازند. فکر می کنم من مسئول این تغییر هستم.»

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or