Batman: Arkham Knight درجه سنی M را دریافت کرد

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
batman_arkham_knight-600x337.jpg

Batman: Arkhan knight درجه سنی M یا Mature را دریافت کرد، درجه سنی که اولین بار است برای این سری در نظر گرفته شده.

Sefton Hill موسس Rocksteady و کارگردان بازی در گفتگو با IGN ابراز تعجب کرد و گفت:
"ما به هیچ وجه در حین ساخت بازی به درجه سنی آن فکر نمی‌کردیم، کاری که در دو قسمت قبل هم تکرار کردیم."
علت درجه M نه وجود خون یا فحاشی بلکه تاریک‌تر شدن فضای داستان است:
"به عنوان پایان یک سه‌گانه، ما تمامی آدم بد‌های داستان را خواهیم دید که با هم متحد شده‌اند تا Batman را از سر راه بردارند، این اتفاق به صورت خودکار اتفاقاتی تاریک را به وجود می‌آورد هر چند باید یادآور شوم که ما به هیچ‌وجه از صحنه‌های خون‌آلود استفاده نکرده‌ایم."
Sefton به این موضوع اشاره می‌کند که Warner Bros یک سری تست برای درجه سنی بازی انجام داده و مشکلاتی نیز پیدا کرده بود اما تیم سازنده به هیچ وجه چیزی را تغییر نداده‌اند:
"من نسبت به این حقیقت که اگر بازی برای قشر کم سن‌تری آماده شود، طرفداران بیشتری نیز پیدا خواهد کرد واقف هستم اما این مسئله که تغییری در روند بازی ممکن است به داستان ضربه بزند از اهمیت بالاتری برای من برخوردار است. ما داستان را دوست داریم و آن را به خطر نخواهیم انداخت."

منبع

آخرین ویرایش:
شاید تاکنون شخصیت هیچ ابرقهرمانی به سیاهی آنچه که ما در دو فیلم «بتمن آغاز می کند» و «شوالیه تاریکی» و حالا هم در «شوالیه تاریکی بر می خیزد» شاهد بوده ایم، نبوده باشد. تا دنیا باقیست، این سه فیلم باعث عوض شدن نوع نگاه بینندگان به داستان های ابر قهرمانانه و در نتیجه، تغییر روش فیلمسازان آتی، برای ساخت فیلم های ابر قهرمانی شده است. قبل از فیلم «بتمن آغاز می کند» قالبی استاندارد و پیش فرض برای ساخت فیلم های ابرقهرمانانه وجود داشت که همه از آن تبعیت می کردند. «بتمن آغاز می کند» شکافی در این قالب استاندارد به وجود آورد و «شوالیه تاریکی» این قالب پیش فرض را به طور کامل "له" کرد.
این دو فیلم، بر خلاف روال ابر قهرمانه های گذشته، به هیچ عنوان آثاری سبک و فقط برای سرگرم کردن آن هایی که جهت خوردن تنقلات و صرف ساعاتی خوش به سینما می آیند، به شمار نمی آمدند. آنها فیلم هایی عمیق و کاملا غنی هستند

منتقد جیمز براردینلی
نقد و بررسی فیلم The Dark Knight Rises (شوالیه تاریکی بر می خیزد)
شما انگار Batman که توسط Tim Burton ساخته شد رو ندیدی. حداقل یه فیلم دیگه هم به ذهنم میاد که ته تاریک بود: The Crow. حداقل یه سکانس توی Dark Knight Rises هست که انگار کپی از روی یه سکانس فیلم the Crow هست، اونجا که آرم Batman رو با آتیش درست می کنه. حتی Logo خود batman هم شباهت زیادی به Logo شخصیت اصلی Crow داره...

آخرین ویرایش:
چه بازی چه فیلم چه کمیکها هیچ کدومشون جدی دنبال نمیشن بالا هم چندتا مثال ساده زدم که کلیت هم همین هست حالا شما شاید بتونید یکی دوتا مثال نقض بزنید ولی کلیت همین هست..
در کل این یک حقیقت در مورد بتمن هست که همه دنیا 60 70 ساله باهاش آشنا هستن حالا شما نظر خودتون رو دارین محترمه..
پیشنهاد میکنم New 52 رو بخونی...

دلیل M بودن این بازی حضور Arkham Knight و Red hood هستش (که به احتمال زیاد یه نفرن). رد هود هم با کسی شوخی نداره و مغز همرو میپاشه روی زمین.

E میذاشتن خوب بودش الان؟!

باو بدبخت میخواد بگه که تم این Arkham Knight به نظرش خیلی خیلی جدی و تاریک و امیدواره اینطور نباشه:d
یعنی اینکه به نظر میاد قراره تو این نسخه کشت و کشتار راه بیوفته که یه خورده با 2 نسخه قبلی متضاد هست:d

و باز هم یک خبر مسخره دیگه از این بازی :)
یعنی منی که سوپر فن بازی های سری ارکهام بتمن هستم دیگه حالم بد شد این قدر خبرای مسخره داره ازش میاد :|
خب مردین یه تریلر بدین با چند تا عکس درست حسابی از شخصیت های دیگه :| همش یا عکس شلیک کردن بتموبیله یا بتمن :دی اونم بتمن ایستاده فقط :|:|:|
خبر میاد : "ما سعی داریم بازی رو جذاب تر کنیم " تا این جا ok :دی و خبر بعدی : "بازی مپش خیلی خفنه و بزرگ تره " و دوباره خبر بعدی : " ما سعی میکنیم تجربه شگفت انگیزی رو تو طرفدارای این بازی به وجود بیاریم " و ... :| یعنی چی نمیفهمم . یا ما رو گوش دراز گیر اوردن یا بازی رو هواس :دی
4 ماه دیگه بازی میاد رسما هیچ چیز درست و حسابی از بازی نفهمیدم !! همش ارکهام نایت و بتمن و به خصوص بت مبیل . یه چند تا صحنه هم بقیه شخصیت ها رو نشون دادن که درست نمیشد فهمید قضیه چیه :دی
احتمال میدم بازی بازم تاخیر بخوره با این وضعی که هست .

و باز هم یک خبر مسخره دیگه از این بازی :)
یعنی منی که سوپر فن بازی های سری ارکهام بتمن هستم دیگه حالم بد شد این قدر خبرای مسخره داره ازش میاد :|
خب مردین یه تریلر بدین با چند تا عکس درست حسابی از شخصیت های دیگه :| همش یا عکس شلیک کردن بتموبیله یا بتمن :دی اونم بتمن ایستاده فقط :|:|:|
خبر میاد : "ما سعی داریم بازی رو جذاب تر کنیم " تا این جا ok :دی و خبر بعدی : "بازی مپش خیلی خفنه و بزرگ تره " و دوباره خبر بعدی : " ما سعی میکنیم تجربه شگفت انگیزی رو تو طرفدارای این بازی به وجود بیاریم " و ... :| یعنی چی نمیفهمم . یا ما رو گوش دراز گیر اوردن یا بازی رو هواس :دی
4 ماه دیگه بازی میاد رسما هیچ چیز درست و حسابی از بازی نفهمیدم !! همش ارکهام نایت و بتمن و به خصوص بت مبیل . یه چند تا صحنه هم بقیه شخصیت ها رو نشون دادن که درست نمیشد فهمید قضیه چیه :دی
احتمال میدم بازی بازم تاخیر بخوره با این وضعی که هست .
اینجوریش رو دیگه ندیده بودیم! شاکی از اینکه چرا بازی رو به اندازه کافی واست spoil نکردن!!

دنیای Batman همیشه هم پاستوریزه و لطیف نبوده و چیزهای جالب مخصوص خودش رو داشته و خواهد داشت! :دی
مثلاً این پوست صورت جناب Joker هست که از کله ـش جدا شد و بعدها اون رو به شکل حال بهم زن و داغونی روی گوشت صورتش می چسبوند! :|

------------------

در مورد فان بودن هم حالا کاری به کمیک های معروف و قدیمی Batman نداریم. از فلج شدن Barbara تا مرگ Jason Todd و ... ولی توی همین سری New 52 که چند سال پیش شروع شد هم کافیه آرک هایی مثل The Court of Owls و Death of the Family رو بخونین تا متوجه بشین کمیک های Batman تا چه حد میتونن تاریک و سنگین باشن و هر حال و هوایی داشته باشن به جز فان!!! :دی

فلسفه ی وجودیه بتمن به No Gun No Killing ـشه اضافه شدن خون و خون ریزی بزرگترین خیانت در حق طرفدارای این سریه ...

با قسمت اول حرفت موافقم، اما خون و خونریزی؟ یه بار دیگه بشین کمیک‌ها رو بخون، خون و خونریزی همیشه وجود داشته، فقط باعث مرگ نمی‌شده. به غیر از یه سری داستان‌ها که برای شخصیت‌های فرعی پیش اومد و به طرز فجیعی به قتل رسیدن، حتی به خود مبارزات بتمن هم نگاه کنی (مخصوصاً با جوکر) اینقدر محکم ضربه می‌زنه که باعث خونریزی بشه. اصلاً این که از کسی خون نیاد خنده‌داره. یه نمونه‌اش هم پست بالایی.

دوستانی که به نیومدن تریلر و فقط بیرون اومدن اطلاعات گیر میدن میتونید برید تریلر جدید رو ببینید، که واقعا هم عالی بود :d

در رابطه با درجه M بازی همونطور که توی تریلر هم میبینید کاملا خشونتش معلومه، حالا ممکنه از طرف خود بتمن نباشه اما با وجود چنین دنیایی و چنین اتفاقاتی نشون ندادن خشونت خیلی بده، بلاخره یک گروهی کسی پیدا میشن که یک نفر رو گیر بیارن و بزننش یا یکی رو گروگان بگیرن برای گرفتن بتمن و جلوی بتمن شکنجش کنن. خود بتمن هم همیچوقت فان نبوده و نیست، حالا درسته میگه کسی نمیره ولی اینجوری هم نیست که هیچ کس رو هم نزنه یا بقیه نزننش.

در کل برای من یکی چنین خبری خیلی عالی بود و ازش استقبال میکنم.

دوستانی که به نیومدن تریلر و فقط بیرون اومدن اطلاعات گیر میدن میتونید برید تریلر جدید رو ببینید، که واقعا هم عالی بود :d

در رابطه با درجه M بازی همونطور که توی تریلر هم میبینید کاملا خشونتش معلومه، حالا ممکنه از طرف خود بتمن نباشه اما با وجود چنین دنیایی و چنین اتفاقاتی نشون ندادن خشونت خیلی بده، بلاخره یک گروهی کسی پیدا میشن که یک نفر رو گیر بیارن و بزننش یا یکی رو گروگان بگیرن برای گرفتن بتمن و جلوی بتمن شکنجش کنن. خود بتمن هم همیچوقت فان نبوده و نیست، حالا درسته میگه کسی نمیره ولی اینجوری هم نیست که هیچ کس رو هم نزنه یا بقیه نزننش.

در کل برای من یکی چنین خبری خیلی عالی بود و ازش استقبال میکنم.

استاد بگو کی اومد اون تریلر ؟ :دی چند بار میتونی نگاش کنی ؟ تا الان بیش تر از 15 بار هی دیدم واقعا بعد چند بار حوصله سر بر میشه :دی

- - -ویرایش - - -

من معذرت میخوام از همگی مثل این که یه تریلر امروز اومد الان فهمیدم :| لعنت به این شانس :دی
من برم ببینم :دی بازم شرمنده

- - -ویرایش - - -

خداااااا :o اقا این تریلر منو از همه چیز سیر کرد :| دقیقا زمانی که داشتم پست میدادم راک استیدی گند زده با تریلر دادن امروز یه تریلر اومد و من نفهمیده بودم :|
راک استیدی like :x:x

ایران از ده سالگی پسرا gta بازی میکنن بعد یارو میگه ای کاش درجه سنیش پایین تر بود تا افراد بیشتری میتونستن بازی کنن :d
ظاهر قضیه خنده داره ولی باطنش خیلی ترسناکه #:-s

حالا که بحث سر فیلم افتاد یه چیزی بگم..البته خودم عاشق تمام کارای نولانم و کلا عاشق بتمن ولی قبل "بتمن آغاز می کند" نولان مردان ایکس 1 و 2 هم تمی جدی و فوق العاده داشتن..نمی خوام بگم در سطح بتمن بودن ولی تو فیلمای ابرقهرمانی تا اون موقغ ، هم سیاسی بود و هم رگه های دینی توشون دیده میشد..
تریلر جدید رو هم همین الان دیدم..من معتقدم واقعا این شماره با وارد شدن به نسل جدید راهش رو از دو شماره قبلی جدا کرده! نکته منفی نیستا...دقیقا همون حرف سازننده ها. طراحی چهره ها کلا عوض شده و حالتی واقعی تر داره..داره دو فوق شاهکار نسل قبل رو به درجه کمال میرسونه. عاشق بر و بچ راک استدی هستم که همیشه تو آستینشون یه چیز جدید و نوآورانه برای رو کردن دارن..
در ضمن گرافیک بازی هم به صورت باور نکردنی و لذتبخشی بالاس..بی تردید جزو گرافیکی ترین بازی های نمایش داده شده تا به الان..مخصوصا با اون محیط باز و بزرگ و مخصوصا پر جزئیات راک استدی...
منتظر یکی از بهترین بازی های این نسلم...

استاد بگو کی اومد اون تریلر ؟ :دی چند بار میتونی نگاش کنی ؟ تا الان بیش تر از 15 بار هی دیدم واقعا بعد چند بار حوصله سر بر میشه :دی

- - -ویرایش - - -

من معذرت میخوام از همگی مثل این که یه تریلر امروز اومد الان فهمیدم :| لعنت به این شانس :دی
من برم ببینم :دی بازم شرمنده

- - -ویرایش - - -

خداااااا :o اقا این تریلر منو از همه چیز سیر کرد :| دقیقا زمانی که داشتم پست میدادم راک استیدی گند زده با تریلر دادن امروز یه تریلر اومد و من نفهمیده بودم :|
راک استیدی like :x:x

دقت نکردی پست دادی ها :d باز خوبه خودت پی بردی :d

ولی واقعا تریلر عالیی بود :x

توضیحات Rocksteady تو صفحه ی فیسدوغش در مورد تریلر منتشر شده :
As Scarecrow unites the Rogues Gallery, including Two-Face, The Penguin, the Riddler, the Arkham Knight, Harley Quinn and Poison Ivy, they bring all-out war as they try to take down The Dark Knight, and claim Gotham City as their own
ESRB Rating: MATURE with Blood, Language, Suggestive Themes, Violence

ایران از ده سالگی پسرا gta بازی میکنن بعد یارو میگه ای کاش درجه سنیش پایین تر بود تا افراد بیشتری میتونستن بازی کنن :d
ظاهر قضیه خنده داره ولی باطنش خیلی ترسناکه #:-s

حالا شما رو نمی‌دونم خارج از ایران زندگی کردی یا نه، ولی من از ۱۲ سالگی ایران زندگی نمی‌کنم و بهت می‌گم که اکثر بچه‌های همین‌ور هم به درجه سنی توجه نمی‌کنن. یعنی اصلاً توجه نمی‌کنن، اگه هم موردی بوده از طرف خانواده بوده. ولی من تا به حال هیچ کسی رو ندیدم که به خاطر درجه سنی بازی رو انجام نده (به درست و غلطش کاری ندارم).
حالا که بحث سر فیلم افتاد یه چیزی بگم..البته خودم عاشق تمام کارای نولانم و کلا عاشق بتمن ولی قبل "بتمن آغاز می کند" نولان مردان ایکس 1 و 2 هم تمی جدی و فوق العاده داشتن..نمی خوام بگم در سطح بتمن بودن ولی تو فیلمای ابرقهرمانی تا اون موقغ ، هم سیاسی بود و هم رگه های دینی توشون دیده میشد..
تریلر جدید رو هم همین الان دیدم..من معتقدم واقعا این شماره با وارد شدن به نسل جدید راهش رو از دو شماره قبلی جدا کرده! نکته منفی نیستا...دقیقا همون حرف سازننده ها. طراحی چهره ها کلا عوض شده و حالتی واقعی تر داره..داره دو فوق شاهکار نسل قبل رو به درجه کمال میرسونه. عاشق بر و بچ راک استدی هستم که همیشه تو آستینشون یه چیز جدید و نوآورانه برای رو کردن دارن..
در ضمن گرافیک بازی هم به صورت باور نکردنی و لذتبخشی بالاس..بی تردید جزو گرافیکی ترین بازی های نمایش داده شده تا به الان..مخصوصا با اون محیط باز و بزرگ و مخصوصا پر جزئیات راک استدی...
منتظر یکی از بهترین بازی های این نسلم...

AA و AC یه جورایی شبیه Batman: The Animated Series و کارتون‌های قدیمی بتمن بودن. اینطور که معلومه این نسخه بیشتر واقع‌گرایانه شده و بیشتر شبیه به کمیک‌های بتمن شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or