Batman: Arkham Knight درجه سنی M را دریافت کرد

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
batman_arkham_knight-600x337.jpg

Batman: Arkhan knight درجه سنی M یا Mature را دریافت کرد، درجه سنی که اولین بار است برای این سری در نظر گرفته شده.

Sefton Hill موسس Rocksteady و کارگردان بازی در گفتگو با IGN ابراز تعجب کرد و گفت:
"ما به هیچ وجه در حین ساخت بازی به درجه سنی آن فکر نمی‌کردیم، کاری که در دو قسمت قبل هم تکرار کردیم."
علت درجه M نه وجود خون یا فحاشی بلکه تاریک‌تر شدن فضای داستان است:
"به عنوان پایان یک سه‌گانه، ما تمامی آدم بد‌های داستان را خواهیم دید که با هم متحد شده‌اند تا Batman را از سر راه بردارند، این اتفاق به صورت خودکار اتفاقاتی تاریک را به وجود می‌آورد هر چند باید یادآور شوم که ما به هیچ‌وجه از صحنه‌های خون‌آلود استفاده نکرده‌ایم."
Sefton به این موضوع اشاره می‌کند که Warner Bros یک سری تست برای درجه سنی بازی انجام داده و مشکلاتی نیز پیدا کرده بود اما تیم سازنده به هیچ وجه چیزی را تغییر نداده‌اند:
"من نسبت به این حقیقت که اگر بازی برای قشر کم سن‌تری آماده شود، طرفداران بیشتری نیز پیدا خواهد کرد واقف هستم اما این مسئله که تغییری در روند بازی ممکن است به داستان ضربه بزند از اهمیت بالاتری برای من برخوردار است. ما داستان را دوست داریم و آن را به خطر نخواهیم انداخت."

منبع

آخرین ویرایش:
مردن جوکر قشنگ یـ حس تاریک و سیاه رو وارد بازی کرد تو AC همه شخصیتا بیشتر جنبه شوخی داشتن جوکر هم که دیگه تکمیلشون می کرد :دی
این نسخه خیلی جو جو تاریکیه Arkham Knight که اومده بتمنو بکشه واسه این کار هم خیلی مسمم ـه Scarecrow هم که دیگه گل سر سبد تاریکی ـه بازیه تجربه هم که نشون داده جو هرچی تاریک تر داستان بازی هم خفن تر در نتیجه همه چی جوره :d:bighug:​

البته ارکام اورجین (۳) هم حس تاریک تر و جدیتری نسبت به ۲شماره قبل داشت
اگه تو روایت داستان بتونن مثل orgin. کار کنن محشر میشه»»»ارکام سیتی خیلی شیر تو شیر و قاطی پاطی داستان رو پیش میبرد

بهتر. اکثر graphic novel‌های موفق بتمن (The Killing Joke، The Long Halloween،...) هم اتمسفر تاریکی داشتن.

یکمی نسخه های قبل مبارزاتش جنبه فان داشت و آدم لذت میبرد امیدوارم اون حالت رو از بین نبرده باشن

من هر چی فکر می‌کنم ربط این جمله رو با خبر نمی‌فهمم. یعنی درجه سنی بازی بالا بره بازی جنبه‌ی فان بودنشو از دست می‌ده؟

بهتر. اکثر graphic novel‌های موفق بتمن (The Killing Joke، The Long Halloween،...) هم اتمسفر تاریکی داشتن.

من هر چی فکر می‌کنم ربط این جمله رو با خبر نمی‌فهمم. یعنی درجه سنی بازی بالا بره بازی جنبه‌ی فان بودنشو از دست می‌ده؟

منظور ایشون کاملا روشنه !!درجه سنیM مساویست با تاریکتر و جدی ترو اینا ممکنه باعث بشه اون جنبه فان مبارزات از بین بره

میتونه ربط داشته ولی شایدم مربوط به چیزهای دیگه باشه در کل بالا هم گفتم امیدوارم این طوری نباشه

اصن خود بتمن هم یه شخصیت تاریکه..
راک استدی تو آسایلوم و سیتی کاملا راه خودش رو رفت..ولی از همون معرفی آرکام نایت مشخصه که رگه هایی از نولانیسم هم در بازی دیده میشه..:دی
به راحتی میشه گفت جزو بازی هایی هستش که موفقیتش تضمینیه..چقدر سخته منتظر موندن...

اما ای کاش خشونت بیشتری در مبارزات داشت..مشاهده خون در مبارزات خیلی خوب میشد

این بازی که درجه M گرفته به نظرم سازندهاش خون رو هم بهش اضافه کنند، راه دوری نمی ره که، والا.............:d

اره هم مثل گرز بگزارن چه طوره!!!؟
اصلا تو عمرتون فیلم یا کیمک یا بازی بتمن رو دیدین و خوندین و انجام دادین.!!؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or