Batman: Arkham City | Xbox 360

یا داری شوخی میکنی یا دنیای بتمن و مخصوصا شخصیت جوکر رو نمیشناسی !

درسته که جوکر از مهمترین اعضای دنیا بتمن هست ولی دلیل نمی شه که بخواد تنها رکنش باشه اتفاقا یکی از ایرادات بازی تکیه بیش از حد به شخصیت جوکر بود(البته شخصیت قابل احترامی هست شک نکنید) ولی به نظرم اگر یه مقدار بالانس بین شخصیت ها رعایت می شد بهتر بود.

بابا این جوکره صدتا جون داره......یهو میبینین تو قسمت بعدم دوباره مِثِ پلنگ میپره با اون صدای مزخرفش میگه:souprize!!!!!!!!!!

Last edited by a moderator:
بچه ها یه مشکلی دارم یه جا گیر کردم
بعد بعد هلیکوبترا وقتی اون یارو رو تو قفس میندازیم یه محوطه ای تو نقشه میمونه ابی علامت سوال هم داره تو بنج ضلعی اونو چیکار کنم ؟

بچه ها یه مشکلی دارم یه جا گیر کردم
بعد بعد هلیکوبترا وقتی اون یارو رو تو قفس میندازیم یه محوطه ای تو نقشه میمونه ابی علامت سوال هم داره تو بنج ضلعی اونو چیکار کنم ؟

bane رو میگی‌؟همون گنده که لوله‌ی سبز از تنش رد شده؟
اگه اونجا رو میگی‌ برگرد پشتت همهٔ اون بشکه‌های آهنی که توش titan هست و ۶ تاشو ترکوندی رو,با ژله انفجاری بترکون و بعدشم برو..

اونها نه. ببین مثلا یکی اینجاست، یکی پشت بام روبرو. لاین‌لانچر نمیشه زد :دی.
اونارو شما باید glide کنی توضیحش سخته باید فیلم ببینی:dاول رو اونی وایسا که روی پشت بام هست بعد از اونجا glide کن رو اونی که روی دیوار هست بعد دوبار A رو بزن تا در جهت مخالف GLIDE کنی روی اون یکی . امیدوارم که فهمیدی:d

سلام
من یه مشکلی دارم
قبلا داداشمن با یه پروفایل دیگه بازی کرده و بازی رو تموم هم کرده. الان من میخوام از اول با پروفایل خودم بازی کنم اول بازی که اون صفحه سفیده میاد و داستان میخواد شروع شه میزنه که یه downloadable content خراب وجود داره یا از اول دانلود کن یا پاکش کن! من که کلا 1 بار هم به لایو وصل نشدم! جراین چیه کسی براش این اتفاق میافته؟؟؟ با همون پروفیال داداشم بازی بالا میاد ولی رو پروفایل من نه!
ممنون

درسته که جوکر از مهمترین اعضای دنیا بتمن هست ولی دلیل نمی شه که بخواد تنها رکنش باشه اتفاقا یکی از ایرادات بازی تکیه بیش از حد به شخصیت جوکر بود(البته شخصیت قابل احترامی هست شک نکنید) ولی به نظرم اگر یه مقدار بالانس بین شخصیت ها رعایت می شد بهتر بود.
تو این بازی که بالانس شخصیت ها خیلی خوب تر شده بود که! Hugo Strange, Ra's Al ghul, Two Face, Penguin و Poison Ivy (اگر DLC کت ومنو داشته باشید) و از همه مهم تر Riddler شخصیت منفی های اصلی ای بودن که تو بازی نقش مستقیم داشتن. تازه قراره یه DLC در مورد Harley هم در بیاد! شما میگی تمرکز زیادی روی Joker بوده؟ تازه بعصی ها می گن تمرکز به جای این که روی جوکر باشه زیادی روی ریدلر بوده! انصافا جوکر شخصیت خیلی دوست داشتنی ای هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or