Batman: Arkham City | Xbox 360

بچه ها اینجاش باید چیکار کنیم ؟!؟!

IMG_1500.JPG

IMG_1501.JPG

باید کاری کنی که اون قلابه برخورد کنه به اون دره و بشکنش. با اون سلاحه که برق پرتاب می کنه بزن به اون ژنراتور پایینش و اینا:دی یادم نیست دقیق اما در همین حد که گفتم خودت می گیری چه به چیه:دی

با سلام

xbox من lt 3 هست و بازیم هم burner max هست و اهل لایو بازی کردن هم نیستم آیا میتونم catwoman رو از اینترنت دانلود کنم و از طریق برنامه ای مثل horizon روی فلش بریزم و بعد به هارد منتقل کنم تا بتونم به مراحل catwoman دسترسی پیدا کنم؟

با تشکر

سلام دوستان میتونید قیمت catwoman چند پوینت هست در ضمن من میتونم با پوینت هایی که از بازی ها میگیرم افلاین برای خرید اون استفاده کنم میشه یکم توضیح بدیدl-)

تو ساید کوئست های riddler نفر سوم رو چطوری پیدا کنم؟ اصلا علامت نزده کلا هم بعد اینکه دو نفر رو آزاد کردم 15% شده.
انقد بايد چلنج رد كني تا خودش تو نقشه علامت بزنه برات. براي چلنج ها هم اون آدم هايي كه به رنگ سبز در اومدن رو بايد خفت كني.

بازی که عالی بود ولی در مورد پایان بازی که می گفتند خیلی شوکه کننده هست برای من خیلی عجیب نبود!!!
حالا نمی دونم چرا بعضی های انقدر روی پایان این بازی تاکید دارند که عجیب و شوک آوره!!!

بازی که عالی بود ولی در مورد پایان بازی که می گفتند خیلی شوکه کننده هست برای من خیلی عجیب نبود!!!
حالا نمی دونم چرا بعضی های انقدر روی پایان این بازی تاکید دارند که عجیب و شوک آوره!!!

یا داری شوخی میکنی یا دنیای بتمن و مخصوصا شخصیت جوکر رو نمیشناسی !

یا داری شوخی میکنی یا دنیای بتمن و مخصوصا شخصیت جوکر رو نمیشناسی !

من در حد فنها دنیای بت من شک نشدم! ولی پایانش یمقداری خُنُک بود بنظرم :d دلیل شک شدن دوستان هم همین بوده؟! دیشب بازیو تمومش کردم!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or