Batman: Arkham City | Xbox 360

تو ساختمون GCPD یا همون اداره پلیس هست . بالای نقشه سمت راست .
مگه mr.freeze داخل همون ساختمونی نیستش که پنگوئن هم هستش.من الان داخل همون ساختمون هستم دیگه.همون جا که اب هستش و همه جا یخ زده هستم.هر 3 قسمت اونجا رو گشتم.اخرین جا هم همون سالن بزرگه هستش که پلیسارو ازاد میکنی و یه مجستمه فیل هم وسط سالن هستش.همه جا رو گشتم ولی mr.freeze پیدا نکردم.

اینجا گیر کردم:
الان رسیدم پیش دکتری که بالای برج تو یه اتاق هست.در اتاق هم هک نمیشه

چند بار بچرخون اون آنالوگ ها رو تا کلمه ای که می نویسه معنی دار بشه...اگر اشتباه نکنم میشه Gotham savior ...بعد حل میشه میری تو اتاق !!!!

---------- نوشته در 01:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:43 PM ارسال شده بود ----------

مگه mr.freeze داخل همون ساختمونی نیستش که پنگوئن هم هستش.من الان داخل همون ساختمون هستم دیگه.همون جا که اب هستش و همه جا یخ زده هستم.هر 3 قسمت اونجا رو گشتم.اخرین جا هم همون سالن بزرگه هستش که پلیسارو ازاد میکنی و یه مجستمه فیل هم وسط سالن هستش.همه جا رو گشتم ولی mr.freeze پیدا نکردم.

نه Mr.freeze جاش رو عوض کرده رو ساختمون GCPD ...اون دوستمون که گفت بهت;)

اینجا گیر کردم:
الان رسیدم پیش دکتری که بالای برج تو یه اتاق هست.در اتاق هم هک نمیشه
Gotham Savior اسم رمز هست. 2 طرف رو با هم مچ کن ;)
من زودتر گفتم
yahoo_10.gif
yahoo_4.gif
تاپیک رو ریست نکردم ندیده بودم شرمنده :)

آخرین ویرایش:
من میخوام بتمنو از اول بازی کنم
چند شمارست و اگه میشه اسم هرکدوم هم بگید

از اول تو این نسل جدید فقط این 2 عنوانه که ارزش بازی کردن داره و ادامه ی همدیگه هست:
Batman:Arkham asylum و Batman Arkham City البته تو این نسل Lego Batman هم هست که ربطی به این 2 تای قبلی نداره!

Gotham Savior اسم رمز هست. 2 طرف رو با هم مچ کن ;)

من زودتر گفتم:p:d

خوب پیدا کردم این mr.freeze رو.:dحالا یه جا دیگه گیر کردم.:d
بعد از اینکه پنگوئن میزنی زیر پاتو منفجر میکنه و میوفتی پایین.این یارو گنده رو باید چطوری بزنم!!:|:-/

خوب پیدا کردم این mr.freeze رو.:dحالا یه جا دیگه گیر کردم.:d
بعد از اینکه پنگوئن میزنی زیر پاتو منفجر میکنه و میوفتی پایین.این یارو گنده رو باید چطوری بزنم!!:|:-/

3 تا دریچه رو زمین هست که نور ازش میاد و باز و بسته میشه همش برو بمب بزار وقتی باز شد دریچه بمب رو بترکون ! چند بار اینکارو بکنی حله...

بعد از تموم کردن بازی فقط یه چیز تو ذهنم بود اونم اینکه ما تو نسخه ی یک و دو همیشه یه شهر رنگارگ با ساختمونای بلندو تو دور دست میبینیم که حسابی جذابه یعنی بدجوری چشمک میزنه و آدم هوس میکنه که بازیرو تو اونجا انجام بده امیدوارم ادامه ی بازی یعنی نسخه ی سومش تو نسل بعد تو همون شهره باشه و تو یه قسمتاییشم کنترل وسایل نقلیه معروف بهترین کارگاه دنیارو در اختیار بگیریم خیلی هیجان انگیز میشه آزادی کامله کامل که تو نسل بعد اصلا چیز عجیبی نیست یعنی مطمئنا به کیفیت بازی لطمه ای نمیخوره البته اگه ROCKSTEADY همچنین ریسکی رو قبول کنه واقعا رویایی میشه درست مثل شاهکار کریستوفر نولان یعنی شوالیه ی تاریکی تو اون قسمتی که داشتیم جوکر رو با موتور تو شب تعقیب میکردیم اگه این اتفاق بیفته دیگه هیچ انتظاری از نسل بعد ندارم حتی فکر کردن بهش هم دیوونم میکنه

آخرین ویرایش:
یک صحنه خیلی‌ دراماتیک تو بازی:
تو ماموریتی بودم که باید بریم توی سینما که توش جوکر Talia را گروگان گرفته. اطراف پر از اسنایپر بود چند تا شونو انداختم رفتم از تو یک کوچه ای یکی‌ شون را دور بزنم که یهو دیدم رو زمین صحنه قتل یک مرد و زن را با گچ خط کشیدند و بغلشون هم یک دسته رز قرمز بود بتمن نشست یک ۵ دقیقه فاتحه (!) خوند یک آهنگ غمی زد اشکم دراومد! طفلی بالا سر جای بود که پدر مادرشو جلو چشاش کشتن! عالی‌ بود صحنه ! آخه دقیقا قبل از صحنه آخر بازی بود! خیلی‌ سینمای از آب دراومد!

یک صحنه خیلی‌ دراماتیک تو بازی:
تو ماموریتی بودم که باید بریم توی سینما که توش جوکر Talia را گروگان گرفته. اطراف پر از اسنایپر بود چند تا شونو انداختم رفتم از تو یک کوچه ای یکی‌ شون را دور بزنم که یهو دیدم رو زمین صحنه قتل یک مرد و زن را با گچ خط کشیدند و بغلشون هم یک دسته رز قرمز بود بتمن نشست یک ۵ دقیقه فاتحه (!) خوند یک آهنگ غمی زد اشکم دراومد! طفلی بالا سر جای بود که پدر مادرشو جلو چشاش کشتن! عالی‌ بود صحنه ! آخه دقیقا قبل از صحنه آخر بازی بود! خیلی‌ سینمای از آب دراومد!

اههه حتما باید برم اونجا رپ پیدا کنم عجب شانسی داشتی تو....
راستی کسی رفته اینجا:
یه جا بالای یکی از ساختمونا یه کپسول بود که رفتم جلو نوشته بود رو Take cure رفتم زدم دکمه ی A رو یهو بتمن قاطی کرد و رفت پیش یه یارو به اسم Mr ؟؟؟؟؟ یارو یه کلاه به سبک کلاههایی که تو سرزمین عجایب میذاشتن گذاشته بود و مبارزه ی خیلی با حالی داشت.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or