!!!!!!:-okiller croc یکم بیشتر دقت کن اشتباه میگی.گیر کردم کمک کنید'اون جایی که با killer croc حرف می زنی بعد باید چی کار کنی؟
پسر خوب این که کاری ندارهیعنی کسی این قسمتو رد نکرده ببینه باید چیکار کرد؟
![]()
گیر کردم کمک کنید'اون جایی که با killer croc حرف می زنی بعد باید چی کار کنی؟
پسر خوب این که کاری نداره
ببین شما اول سمت آبو نگاه کن بعد 2 بار RT رو بزن یه یخ تو آب درست میشه
برو روش
بعد LT و Y رو بزن تا گیره بیاد بیرون و دکمه A رو پشت سر هم بزن تا برسی به در بعد RT رو بگیر تا بشینه و از زیر در رد بشه
بع اونور م همین کار بکن تابرسی به لبه ای که میشه ازش بالا رفت
موفق باشی
ببین عزیز من مشکل اینه که من اصلا همچین گجتی که یخ درست میکنه رو ندارم!
بذارید دقیقا توضیح بدم کجاست:
بعد از اینکه Catwoman رو از دست two faces نجات میدیم وبعد میریم به اون برجی که جوکر منفجرش میکنه و از اونجا فرار میکنیم یه objective میده که نوشته:
Interrogate joker uncover protocolten
و برای رسیدن به جوکر هم نوشته:
Track down the source of the radio signal to locate joker
من با استفاده از راداری که میاد کنار صفحه و هرچی به مخفیگاه جوکر نزدیک تر بشی فاصله کمتر و فرکانس بیشتر میشه رسیدم به همون مخفیگاه جوکر و رسیدم به همون آبه... حالا دیگه نمیدونم چیکار کنم!
LTیا RT رو بزنی میره صفحات بعدی یا قبلی!++++++++++
یه سوال !!
فقط اون ردیف اخر تو قسمتی که اپگرید میکنی رو میشه اپگرید کرد ؟! من الان همه رو کامل اپگرید کردم وسطه صفحه هم همش میزنه سلکت رو بزن و اپگرید بکن ولی خب چیزی نمونده که !!!
واسه شما ها هم همین طوره ؟!
من موندم این killer croc کجای بازی بوداونجایی که به Killer Croc رسیدی باید کلا مسیرتو تغییر بدی و بری سمت اون یکی خروجی فاضلاب . مسیرت اینجایی که میبینی نیست .

ببین عزیز من مشکل اینه که من اصلا همچین گجتی که یخ درست میکنه رو ندارم!
بذارید دقیقا توضیح بدم کجاست:
بعد از اینکه Catwoman رو از دست two faces نجات میدیم وبعد میریم به اون برجی که جوکر منفجرش میکنه و از اونجا فرار میکنیم یه objective میده که نوشته:
Interrogate joker uncover protocolten
و برای رسیدن به جوکر هم نوشته:
Track down the source of the radio signal to locate joker
من با استفاده از راداری که میاد کنار صفحه و هرچی به مخفیگاه جوکر نزدیک تر بشی فاصله کمتر و فرکانس بیشتر میشه رسیدم به همون مخفیگاه جوکر و رسیدم به همون آبه... حالا دیگه نمیدونم چیکار کنم!