test84
کاربر سایت
برای این که پول برنر مکس ندم و بازی رو بتونم روی هارد بریزم، میتونم دیسک اول بازی رو نسخه غیر GOTY بگیرم و دیسک دوم رو GOTY ؟
نه نمیشه چون دیسک اول بازی با دیسک اصلی غیر GOTY فرق داره.
برای این که پول برنر مکس ندم و بازی رو بتونم روی هارد بریزم، میتونم دیسک اول بازی رو نسخه غیر GOTY بگیرم و دیسک دوم رو GOTY ؟
اونا رو باید با Line Launcher بگیری. از Line Launcher استفاده کن و وقتی که رسیدی به تروفی خودت رو رها کن به طوری که روی اون فرود بیای...بعضی ها رو هم باید با Batclaw بگیری(بعد از اینکه روش وایستادی). اگر غیر از اینه یه عکس از موقعیت Trophy بذار.خدایی چه بازی توپیه! برا بار سوم تمومش کردم!
اقا یه سری از این تروفی های ریدلر! میری رو علامت سواله قفل تروفی باز میشه! تا میری کنار بسته میشه! سریع! چیکار باید بکنم؟ چیزی روش باید بذارم؟(از اینا که پات به زمین نباید بخوره نیستا) پروازم میکنم بسته میشه! فقط در صورتی که رو علامت سواله باشم باز میشه!!
اونا رو باید با Line Launcher بگیری. از Line Launcher استفاده کن و وقتی که رسیدی به تروفی خودت رو رها کن به طوری که روی اون فرود بیای...بعضی ها رو هم باید با Batclaw بگیری(بعد از اینکه روش وایستادی). اگر غیر از اینه یه عکس از موقعیت Trophy بذار.
خواهش میکنمای بابا راس میگیا! دمت گرم!
حالا یکی دیگه هست! 6 تا علامت سوال رو دیواره که باید با ذترنگ بزنیم! 3 تا بالاست! 3تا پایین! بینشونم حصاره! تا بالایی را میزنم میام پایین باز بالایی روشن میشه! اونو چه کنم؟
یه سوال دیگم . علامت های [ ] رو نقشه چیه؟؟
نکته و اسپویل خرکی داستان !
آقا این Clayface برای چی داشت به Joker کمک میکرد ، اینکارا چه فایده ای براش داشت ؟
دمت گرم برادر (;خواهش میکنمدقیقا نمیدونم کجا رو داری میگی ولی اگه همون Trophy ای باشه که کنار رودخونه است و محدودیت زمانی داره؛ باید سه تا ؟ پایینی رو Explosive Gel روش بزنی. بعد برو بالای اون ساختمون و ژل ها رو منفجر کن. بعد سریع با دکمه ی Quick Batarang سه تا به سمت ؟ های بالایی پرتاب کن.( اگر غیر از اینه یه عکس از محل Trophy یا مکانش رو نقشه بذار یا منطقه اش رو بگو (Park row و اینا..) )علامت [ ] روی نقشه هم مربوط به معماهایی هست توی شهر که باید اونا رو اسکن کنی. مثلا عکس های Bruce Wayne که سمت چپ در موزه زده شده رو اسکن کنی یکی از معماهای Riddler حل میشه. دفتر Harvey Dent ، ساختمونی که مجسمه ی Mad Hatter سر درشه، جزیره ی آرکام، برج Wonder و ... چند تا نمونه ی دیگه ازمعماهای Riddler ان... البته قبل از اینکه شکار Trophy ها و معماهای Riddler رو شروع کنی، بهتره که مامورهای Riddler رو تا آخرین نفر بازجویی کنی تا زمانی که دیگه هیچ کاراکتر سبز رنگی توی شهر نبینی... (مجموع Trophy و معما های بتمن 400 تاست)
دوستان یه جای بازی گیر کردم کمک میکنید ؟
اونجایی که باید مستر فریزو پیدا کنیم اون لباسه مخصوصش هست تو اون اتقک آهنیه هر کاری میکنم باز نمیشه ؟
کلا یه سلاحی برای حمله به پنگوئن میخواد اونو میگم چجوری باید پیدا کنیم و چجوری بکشیمش ؟
قبلنا تا اینجا گیر کرده بودم بعده یان مرحله یه غول آخرم داره اونو چجوری باید بکشیم ؟
راهنماییای خوده سایت هیچی نگفته
لطفا کمک کنید
داستان اصلیه بازیو تو 3روز تموم کردم واقعا عالی بود شخصیت پردازیا تنوع و سختی و چالش مراحلش واقعا حال داد بهم دمه تابستونی
الانم دارم مراحله DLC ]ای هارلی کویینو و کت وومنو میرم که اونما حرف ندارن
در کل یکی از بهترین بازی ای AA بود که بازی کرده بودم
ولی چند تا نکته منفی هم داشت یکی دوربین ضعیف بازی تو بعضی از مواقع - شخصیت پردازیه خیلی ضعیفه بتمن و کلا صدای خیلی خشکه بتمن - تکراری شدنه نبرد های تن به تن
امتیاز من : 10 / 9