Batman: Arkham City | Xbox 360

هیچ کاری نداره، دایرکتوریش رو یه بار از توی Yaris Swap بگذرون و بعدش دایرکتوری 00000002 رو کپی کن توی همون دایرکتوری بازی (57520802)، بعدش خودش اتوماتیک میادش.

منظورتون چیه من که نفهمیدم میشه بیشتر توضیح بدی چطوری انجام دادید

ما هم بالاخره بعد از اتمام امتحانات وقت کردیم که این بازی رو انجام بدیم

فقط چون میانه خوبی با بازیهای OW ندارم همون اولش گیر کردم..

الان همون اوایل بازی هم هستم که باید منتظر بشم اون طرف زنگ بزنه تلفن عمومی و برم ردش رو پیدا کنم. تا حالا چند بار زنگ زده و منم تا نصفه ردش رو زدم ولی حالا دیگه زنگ نمیزنه..! آیا باید کار خاصی انجام بدم تا زنگ بزنه..؟

بعد چه طوری باید برم اون منطقه ممنونعه وسط شهر که به صورت قرمز در نقشه مشخص شده..

الان همون اوایل بازی هم هستم که باید منتظر بشم اون طرف زنگ بزنه تلفن عمومی و برم ردش رو پیدا کنم. تا حالا چند بار زنگ زده و منم تا نصفه ردش رو زدم ولی حالا دیگه زنگ نمیزنه..! آیا باید کار خاصی انجام بدم تا زنگ بزنه..؟

بعد چه طوری باید برم اون منطقه ممنونعه وسط شهر که به صورت قرمز در نقشه مشخص شده..

احتمالا فهمیده تو این کاره نیستی و برای این دیگه زنگ نمیزنه:d

دوست عزیز اون جواب دادن به تلفن ها Side Mission هست و اصلا جزو ماموریت های اصلی بازی نیست.
من خودم موقعی که در Arkham City می گشتم, صدای زنگ تلفن رو به صورت رندوم می شنیدم و بهش جواب می دادم.
زیاد به اون گیر ندید
داخل اون منطقه ی قرمز رنگ هم نمی شه رفت.اما زیر اون منطقه یه شهر دیگه وجود داره به نام Wonder City که با مرور با رفتن ماموریت های اصلی بازی وارد اون جا هم می شید.

این قسمت جزء ماموریت های اصلی نیست!یه ماموریت فرعیه که شما ممکنه تو هر قسمت از شهر صدای زنگ خوردن تلفن رو بشنوید و هر سری میرید و مقداری از ردش رو میزنید و در آخر محلش رو پیدا میکنید.به نظر من این ماموریت فعلا بیخیال بشید چون بعدا به یه گجت احتیاج داره که الان ندارید.
فعلا برو سراغ ماموریتای اصلی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or