Batman: Arkham City | PS3

سلام

چند تا از تروفی های بازی مربوط میشه به نجات دادن زندانی ها!!

اما من نتونستم هیچکدوم از اونها رو زیارت!! کنم. . .آیا این مراحل جزء ماموریتهای جانبی هستن یا زندانی ها همینجوری توی شهر پخش شدن؟؟ یه راهنمایی بفرمایید لطفا ;;)

این یکی از مراحل جانبی بازی هم هستش، بعضی مواقع یه صداهایی توی بیسیم بتمن میاد که یکی داره به یه زندانی دیگه زور میگه که چرا مثلا واسش غذا پیدا نکرده و نیاورده، اگه اون موقع یه نیگا به نقشه بکنید توی نقشه جاشون رو که نزدیک خودتون هستش علامت زده.

من اولین hostage رو نجات دادم(از مرحله های Riddler ) حالا نمیدونم دومی و سومی رو از کجا پیدا کنم. . .کیست مرا یاری کند :d
بعد از اینکه اولین گروگان رو آزاد کردی گروگان از قول Riddler بهت یک کد 6 رقمی دو بخشی میده که فرکانس رادیویی Riddler هست.برای گوش دادن به این transmission باید حداقل 80 تا از 400 تا collectible های Riddler رو گرفته باشی.وقتی 80 تااز collectible ها رو گرفتی،Cryptographic Sequencer بتمن رو روی این کدها تنظیم کن تا بتونی به حرف های Riddler گوش بدی.در این قسمت Riddler یه معما ازت میپرسه که باید با Enigma ای که بهت داده جوابش رو بگی.در صورت دادن جواب درست،Riddler محل نگهداری گروگان بعدی رو بهت میگه

مغز آدم آب میشه که اینطوری. . .یعنی واسه هر زندانی باید کلی دردسر کشید :-s

میگم چرا انقدر تروفی ردیف کرده واسه این مراحل )x
در کل طولانی ترین side quest بازی هست ولی هم معماهاش خیلی آسونن و هم نجات گروگان ها کار سختی نیست.فقط گرفتن تروفی های این side quest وقتگیره چونکه برای پیداکردن محل نگهداری گروگان سوم 160،گروگان چهارم 240،گروگان پنجم 320 و بالاخره آخرین گروگان ها همه(هر 400 تا) Riddler collectible ها رو باید بگیری

میگم این بتنم جدیده هک شده یا نه؟

---------- نوشته در 12:44 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:42 AM ارسال شده بود ----------

به نظره شما ps3 هک شده بهتره یا هک نشده؟ چون بازی هاش خیلی دیر میاد

---------- نوشته در 12:50 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:46 AM ارسال شده بود ----------

واقعا بازی گرافیک بالاییه

سلام بچه ها کمک کنیم بد جور گیر کردم تو مرحله که بهت دما سنج میده وی میگه برو سردترین منطقه میرم نمدونم چکار کنم ایا بیاد برم دستگاه های پنگوئن خراب کنم وبعد برم تو موزه
دستگاه های پنگوئن هم خراب میکنم چند تاش که تو نقشه هستند میرم ولی پیداشون نمکنم لطفا راهنمایی کنید
ایا باید برم تو موزه یا نه

این اسکین هایی که تو Store هست فقط تو Challenge ها میشه استفاده کرد ؟ من تو استوری مد نتونستم استفاده کنم !
می شه در بخش داستانی استفاده کرد شما وقتی وارد بخش داستانی می شی بعد از اتمام بازی بهت حق انتخاب لباس های جدید می ده باید داستانی تمومش کنی فکر کنم

---------- نوشته در 08:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:45 PM ارسال شده بود ----------

سلام بچه ها کمک کنیم بد جور گیر کردم تو مرحله که بهت دما سنج میده وی میگه برو سردترین منطقه میرم نمدونم چکار کنم ایا بیاد برم دستگاه های پنگوئن خراب کنم وبعد برم تو موزه
دستگاه های پنگوئن هم خراب میکنم چند تاش که تو نقشه هستند میرم ولی پیداشون نمکنم لطفا راهنمایی کنید
ایا باید برم تو موزه یا نه
تا اونجایی یادم هست ابتدا وارد موزه می شه بعدش بازی بهت می گه باید اون دستگاهایی که ایجاد اختلال می کنه بری نابود کنی در نتیجه شما از موزه مجددا خارج می شی سه تا دستگاه هست باید خراب کنی فکر کنم .سمت راست تصویر فکر کنم اعدادی می یاد که فاصله بتمن تا دستگاها نسون می ده هر چی مقدار عدد کم می شه شما به دستگاها نزدیک می شی .به همین صورت شما دستگاها همهشو نابود می کنی ( من خودم شخصا با نقشه چک نکردم ولی احتمال زیاد شما می تونی از طریق نقشه پیداشون کنی یا شایدم بتونید اون ها رو mark کنید بعد اون علامت بتمن که تو اسمون نقش می بنده دنبال کنید ) .بعد نابود کردن شما مجددا باید برگردید به موزه و ادامه ماجرا .
امیدوارم خوب توضیح داده باشم چون دوماهی می گذره از تموم کردن خط داستانی بازی .بازم نتونستید راهنمای بازی در همین سایت هست فکر کنم استفاده کنید یا نهایتا جستجو کنید در گوگل .

می شه در بخش داستانی استفاده کرد شما وقتی وارد بخش داستانی می شی بعد از اتمام بازی بهت حق انتخاب لباس های جدید می ده باید داستانی تمومش کنی فکر کنم

---------- نوشته در 08:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:45 PM ارسال شده بود ----------

تا اونجایی یادم هست ابتدا وارد موزه می شه بعدش بازی بهت می گه باید اون دستگاهایی که ایجاد اختلال می کنه بری نابود کنی در نتیجه شما از موزه مجددا خارج می شی سه تا دستگاه هست باید خراب کنی فکر کنم .سمت راست تصویر فکر کنم اعدادی می یاد که فاصله بتمن تا دستگاها نسون می ده هر چی مقدار عدد کم می شه شما به دستگاها نزدیک می شی .به همین صورت شما دستگاها همهشو نابود می کنی ( من خودم شخصا با نقشه چک نکردم ولی احتمال زیاد شما می تونی از طریق نقشه پیداشون کنی یا شایدم بتونید اون ها رو mark کنید بعد اون علامت بتمن که تو اسمون نقش می بنده دنبال کنید ) .بعد نابود کردن شما مجددا باید برگردید به موزه و ادامه ماجرا .
امیدوارم خوب توضیح داده باشم چون دوماهی می گذره از تموم کردن خط داستانی بازی .بازم نتونستید راهنمای بازی در همین سایت هست فکر کنم استفاده کنید یا نهایتا جستجو کنید در گوگل .
من نمیدونم موزه کجاست وقتی تو نقشه نگاه میکنم یک جا نوشته موزه ولی اصلا دری وجود نداره برم داخل یک دری هست که اون بسته من اونجا رو میگم که نزدیک تونل موزه اونجاست یا یک جا دیگه

من نمیدونم موزه کجاست وقتی تو نقشه نگاه میکنم یک جا نوشته موزه ولی اصلا دری وجود نداره برم داخل یک دری هست که اون بسته من اونجا رو میگم که نزدیک تونل موزه اونجاست یا یک جا دیگه

بله دقیقا همون جایی که نقشه مشخص کرده موزه هست .قسمت بالای تونل های subway یک در ورودی اصلی داره که واردش می شی .بعید می دونم راهی دیگه داشته باشه .شما یکبار وارد موزه شدید؟ اگر اره و بازی به شما ماموریت خراب کردن دستگاهای پنگوعن داده شما ابتدا باید بری دستگاهاشو از بین ببرید بعدش مجددا برگردید به موزه .یک در اصلی داره دقیقا بالای همون تونل .

بله دقیقا همون جایی که نقشه مشخص کرده موزه هست .قسمت بالای تونل های subway یک در ورودی اصلی داره که واردش می شی .بعید می دونم راهی دیگه داشته باشه .شما یکبار وارد موزه شدید؟ اگر اره و بازی به شما ماموریت خراب کردن دستگاهای پنگوعن داده شما ابتدا باید بری دستگاهاشو از بین ببرید بعدش مجددا برگردید به موزه .یک در اصلی داره دقیقا بالای همون تونل .
اصلا پیدا نمکنم راهش میرم بالی تونل ورودی نیت نمدونم کجا هستم کاملا گیج شدم خیلی ممنون

سلام دوستان اين بازى دنباله ى Batman Arkham Asylum هستش؟يا مثل مثلا آنچارتد داستان مختلفى داره؟
ممنكنه تو همين تاپيك جواب سوالم باشه ولى چون دوستان دومورد بازى و داستانش فكر ميكنم دارن صحبت ميكنم چون نخواستم چيزى برام از بازى اسپويل بشه پست هارو نخوندم .
ممنون.

سلام دوستان اين بازى دنباله ى Batman Arkham Asylum هستش؟يا مثل مثلا آنچارتد داستان مختلفى داره؟
ممنكنه تو همين تاپيك جواب سوالم باشه ولى چون دوستان دومورد بازى و داستانش فكر ميكنم دارن صحبت ميكنم چون نخواستم چيزى برام از بازى اسپويل بشه پست هارو نخوندم .
ممنون.

عزيز داستان كم و بيش ربط داره ولي يه داستان كاملا جدا رو داره بازگو ميكنه تو همون جو و دنياي AA ولي خب تا حدودي كمي از سابقه شخصيت ها به AA یبط داره و بقيش كاملا يه داستان جدا هست . البته تو روند بازي كاملا متوجه داستان هاي قبل ميشيد چون بارها توسط شخصيت ها بازگو ميشه .

ممنون.

یه جز یه مورد ربط خاصی نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or