Batman: Arkham City | PS3

بچه ها من یه جا گیر کردم ! همون اول بازی که بعد ملاقات با Bane یه سیگنال از جوکر دریافت میشه و بتمن فرود مباد توی اون کارخونه ذوب آهن ... از طناب که می پرم اون طرف ، یه تیکه دیوار خراب است. علامت میاد که R2 رو بگیر تا از زیرش عبور کنی. هر چی R2 رو میزنم از زیر دیوار عبور نمیکنه ! باگ بازی هست یا کلاً نسخه من ایراد داره !؟

دوستان لطفا بدون اینکه چیزی رو برام اسپویل کنید بهم بگید که این Dlc های بازی چطورین . من بازی رو دارم . کد Catwoman نداره مثلا . الان همین Dlc ـه Catwoman و بقیه رو میخوام بگیرم . میخوام ببینم اینا چیه قضیشون . کرکتر قابل بازی هستن ؟ ماموریت اضافه تو بازی هستن یا چیز دیگه . ممنون .

Catwoman که مربوط به بخش داستانیه DLCـش! و بدون این به نظرم یکجورایی بازی گنگ تموم میشه :d حتما بگیرش! :d آها چلنج ها رو هم میتونی اینجوری باهاش بری!
ولی رابین و اون یکی فقط توی چلنج ها هستن! یک سری DLC دیگه هم اومده اونم فکر کنم فقط برای همون چلنج ها باشن! فقط این DLCـی که در آینده قراره بیاد مربوط به بخش داستانی خواهد بود!

اگر DLC کت ویمن رو بگیری ، غیر از 4 مرحله داستانی اش میتونی توی چلنج ها با لباسهای مختلفش بازی کنی !
یه چیزی هم بود دانلود کردم فکر کنم لباسهای مختلفشون رو باز می کرد ! فقط یادم نیست پولی بود یا نبود !!! :دی

اگر DLC کت ویمن رو بگیری ، غیر از 4 مرحله داستانی اش میتونی توی چلنج ها با لباسهای مختلفش بازی کنی !
یه چیزی هم بود دانلود کردم فکر کنم لباسهای مختلفشون رو باز می کرد ! فقط یادم نیست پولی بود یا نبود !!! :دی

حامد يعني من کشته مرده اون کت ويمن گفتنتم!!!!:d
لهجت بريتيشه چقد!!:d
اقا اين goty editionاش کي مياد پس??!?!?!?!?!

دوستان این مرده که شیشه نوشانه تو صورتشه و اسلحه یخ داره را چطور باید بترکونم

Sent from my GT-P7510 using Tapatalk 2
باید به وسیله سلاح خاصی که از طریق مستر فریز دریافت می کنی اسلحه جناب پنگوِِئن را از کار بندازی و بعد از خجالتش در بیای !

من یجورایی از بافت خود شهر Arkham City خوشم نیومد. خیلی تویه هم بود همه چیز. Glide کردن توش زیاد روون نبود. یجورایی با محیط Arkham Asylum بیشتر حال کردم.

اولین نقد(شاید اولینی که من دیدم :d ) DLC جدید هم اومد!
IGN به این DLC امتیاز 9 رو داد!!!
ای کسانی که فن بتمن هستید،لذت ببرید از این DLC !!! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or