Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка
من الان 71 درصد بازیرو رفتم و تو یه اتاق جراحی کسی که شبیه بروس وین بود رو ملاقات کردم که اولش صورتش پانسمان بود حالا الان اومدم بیرون اما هر جای شهر میرم و دیگه علامتی هم تو نقشه نیست؟!
من هم بازی رو کامل تموم کردم(البته بغیر از بخش challenge) برام زده 71% ، اونی هم که دیدی شبیه بروس وین بود مربوط به مأموریت جانبی ها بود دیگه ادامه نداره یارو از شهر آرکام فرار میکنه و بتمن میگه فردا به اون قضیه رسیدگی میکنم! ایشالا ادامش برای نسخه بعد:d

ببین من یکی از این معماها رو هر کاری کردم نقطه زیره هلامت قرار نگرفت!همون علامت سوال که خیلی کوچیک هست و بالاش هم یه منبع هستش!
من الان 71 درصد بازیرو رفتم و تو یه اتاق جراحی کسی که شبیه بروس وین بود رو ملاقات کردم که اولش صورتش پانسمان بود حالا الان اومدم بیرون اما هر جای شهر میرم و دیگه علامتی هم تو نقشه نیست؟!

مطلب توی اسپویلرو من هنوز نرفتم کجاست اتاقه که میگی؟

---------- نوشته در 01:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:24 PM ارسال شده بود ----------

من تو ماموریت جانبی پیدا کردن قاتل سریالی مشکل دارم
2 تای اولو پیدا کردم ( دومی همونیه که یه چاقو کنارشه و اثر انگشت نامشخص رو دسته ی چاقو هست)
سومی کسی میدونه کجاست؟

---------- نوشته در 01:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:27 PM ارسال شده بود ----------

توی a r training هم قسمت دوم که بتکلاو مجهز تر میشه میشه پرید از رو ساختمونا
دوتاش خیلی سخته
هر چی با بتمن سقوط ازاد میکنم بعد میارم بالا تنظیم نمیشه نمیره تو چارچوبی که پنجمین سوراخی که باید از توش رد شیم اونجاست

جلوتر بری میرسی بهش و خودش تو نقشه بهت نشون میده
اون علامت سوال هم خیلی کوچیکه پشته یه تابلوی تبلیغاتی هست
سومی رو هم باید توی شهر بچرخی تقریبا سمت چپ نقشه تا بهت جاشو بگه
اون a r training یه جورایی واقعا سخته خوده من واسه یکیش تقریبا 1 ساعت وقت برد!اما این یه تسته پروازه چون وقتی همرو گرفتم بعدش توی پرواز کردن مهارت پیدا کرده بودم!

آخرین ویرایش:
تو تاپیک مشکلات که هیچکس جواب نداد ! یکی کرک سالم و کامل بازی رو نمیذاره برا ما ؟ اون کرک 55 مگی اول صفحه رو دانلود کردم نشد، یه کرک دیگه هم بود که لینکش خراب بود

من هم بازی رو کامل تموم کردم(البته بغیر از بخش challenge) برام زده 71% ، اونی هم که دیدی شبیه بروس وین بود مربوط به مأموریت جانبی ها بود دیگه ادامه نداره یارو از شهر آرکام فرار میکنه و بتمن میگه فردا به اون قضیه رسیدگی میکنم! ایشالا ادامش برای نسخه بعد:d
پس 30 درصد بقیه چی یشه؟
بعد اینکه تروفیها 444 تاس که من تقریبا 404 تا گرفتم که 5 یا 6 تا تو نقشه باقی مونده اما بقیش یعنی کجاست؟
یه تروفی داره که به نظرم غیر ممکنه گرفتنش!(تو یه اتاقک زیره یه پله که تو این اتاق یه دستگاه هم قرار داره اما از هیچ راهی نمیشه رفت داخلش از بیرون هم نمیشه کد دستگاهرو زد!)

پس 30 درصد بقیه چی یشه؟
بعد اینکه تروفیها 444 تاس که من تقریبا 404 تا گرفتم که 5 یا 6 تا تو نقشه باقی مونده اما بقیش یعنی کجاست؟
یه تروفی داره که به نظرم غیر ممکنه گرفتنش!(تو یه اتاقک زیره یه پله که تو این اتاق یه دستگاه هم قرار داره اما از هیچ راهی نمیشه رفت داخلش از بیرون هم نمیشه کد دستگاهرو زد!)
اون 30% دیگه فکر کنم مربوط به بخش چالش های مربوط به Reddler's Revenge باشه،گزینه دوم تو منوی اصلی (البته مطمئن نیستم)
تروفیهای ریدلر شامل حال کتوومن هم میشه،اونها رو هم گرفتی؟ تو بازی tab بزن، تب چهارم مربوط به تروفی های ریدلره.اونجا معلومه کدومارو نگرفتی. بعضی هاش هم شامل انجام یک حرکت خاصه که برات نوشته.مثلا 30 متر در ارتفاع کمتر از 5متر بالای سطح آب پرواز کنی!
نمیدونم کدوم تروفی رو میگی. من خودم همه رو گرفتم، اگه تونستی عکس بزار ببینم کدومه;)

اون علامت سوال هم خیلی کوچیکه پشته یه تابلوی تبلیغاتی هست
یکی از جالب ترین معماهای بازیه
طبق این عکس با تفنگ الکتریکی به اون منبع برق ( نارنجیه ) بزن تو همین زاویه وایستا و از حل کردنش لذت ببر

---------- نوشته در 08:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:15 PM ارسال شده بود ----------

درصد کل بازی یعنی ماموریت اصلی + ماموریت های فرعی +تروفی های ریدلر ( کتومن و بتمن ) + چلنج های ریدلر ( بخش کمبت و پردیتور)
---------- نوشته در 08:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:22 PM ارسال شده بود ----------

چند تا معمای ریدلر مشکل دارم کسی میدونه چجوری حل میشه ؟ این دو تارو هرکاری میکنم نمیشه

---------- نوشته در 08:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:22 PM ارسال شده بود ----------

چند تا معمای ریدلر مشکل دارم کسی میدونه چجوری حل میشه ؟ این دو تارو هرکاری میکنم نمیشه
اولی رو اگه اشتباه نکنم فقط کافیه رو هر سه رو با explosive gel بپوشونی و همزمان بترکونی

دومیه لازمه که دقیقا اینجایی که تو عکس مشخص کردم باشی، 3تای پایینی رو با ژل انفجاری بترکون بلافاصله بعد از اون خیلی سریع 3تای بالایی رو با بترنگ بزن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or