Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка
دارم برای بار دوم بخش داستانی رو میرم ، یک سری نکات ظریفی هست که بار اول متوجه نشده بودم. واقعا باید به سازنده هاش آفرین گفت؛ بطور مثال:
همون اوایل بازی وقتی رد تیر جوکر رو میگیرید و به کلیسا میرسید.میبینید همه جارو بمب گذاری کرده و 5 ثانیه بهتون فرصت میده که فرار کنید ..... برای بار دوم که میرفتم از اونجایی که میفهمیدم جوکر به کمک بتمن احتیاج داره فرار نکردم! بعد از تموم شدن شمارش معکوس دیالوگ های جوکر واقعا شنیدنی بود! کلی اعصابش بهم ریخته بود و میگفت که داری همه نقشه رو خراب میکنی:))

آخرین ویرایش:
کسی لینکی نداره که هر کدوم از پازل های ریدلر رو طبق صفحه ی ریدلر های خود بازی مرتب کرده باشه و جای هر کدومو بگه؟
تو یکی از قسمت های بازی یکی از علامت سوال ها مونده, کل روز رو فقط داشتم دنبال riddler thug ها می گشتم ولی کلا نفهمیدم کجاست!

وقتی اون معما های ریدلر رو باز کنی, برای چلنج های بازی Stage های جدید باز می کنه, تروفی شخصیت های مختلف رو انلاک می کنه, ارتورک های مختلف ازاد می شن, بیوگرافی های شخصیت ها کاملتر می شه و داستان ها ارکام سیتی رو برات انلاک می کنه.ماموریت های جانبی ریدلر هم ازاد می شه.
اون علامت سوال ها همه مکانیزم های حل کردن معما های ریدلر هستن.اون علامت سوالای توی کره های کامل هم یه نوعی از معما های ریدلر هستن که مکانیزم اصلی گرفتنشون استفاده از REC هست.اونایی هم که تو کره ها نصفه هستن رو باید با انجام کار ها مختلف مثل هک کردن, روشن کردن سویچ ها و غیر فعال کردن علامت سوال ها ازاد کنی.
علامت سوال های قرمز مخصوص Catwoman هستن.
برای گرفتن این معماها, اول خودت یه چند تاییشونو پیدا کن و حلشون کن بعد اولین بخش side mission ریدلر برات باز می شه.وقتی این بخش رو رفتی با استفاده از Detective mode یه سری thug ها رو می بینی که با رنگ سبز مشخص شدن, وقتی از اینا بازجویی کنی جای معماهای دیگه رو بهت می گن و رو نقشه مشخص می شن.
اگه تو حل معما های بازی خیلی مشکل داری برو سراغ گاید ها.فکر نکنم گذاشتن لینک دانلود گاید قابل قبول باشه طبق قوانین سایت.اگه می خوای پ.خ می کنم.

سمت راست صفحه تا پایین همه رو لیست کرده رو هرکدوم بزنی با عکس میاره
لینک

این
رو اعصابم داره راه می ره
درسته توی amusement mile هست.
هر چی ادم سبز بود رو بازجویی کردم ولی جای این یارو معلوم نیست
توی GCPD 4 تا علامت سوال گرفتم فکر نکنم بازم باشه.اونی هم که پیش بین بود رو گرفتم.

اونی که من گیر کرده بودم علامت سوال نبود !
امیدوارم پیداش کنی ! :D

این معماها بعضیهاش خیلی رو اعصاب میره!یه لحظه گفتم برم آخره بازیرو که ریدلر هست تو --- ببینم اما بازم دلم نیومد!
راستی فرقی نداره با easy یا normal بازی رو ادامه داد؟!
یه علامته سوال هستش که هر کاری کردم نشد بگیرمش!توی یه قفس 3 تا علامت سواله و بیرون هم یکی وقتی روش وایسادم اون علامتهای توی قفس روشن شد اما 2 تا دره سمته راست و چپ بسته شدن!

چرا اینقدر بازی گنگه ؟
بابا بازیهای RPG روی نقشه نشون میده باید چکار کرد اما این خیلی ها رو نشون نمیده.

دوستان این حرفهایی که خود بت من می زنه که مثلا الان باید فلان دستگاه ها رو از کار بندازم. بعد که یکی رو از کار می ندازیم دوباره میگه باید بعدی رو پیدا کنم و از کار بندازم ، این صحبتها رو جایی نشون نمیده که بتونیم بهش مراجعه کنیم ؟
چون تو نقشه که فقط یه چیز کلی نوشته و باید به حرفهای خود بت من توجه کرد و اگه حواسمون نباشه نمیدونم از کجا دوباره میشه به اون حرفها مراجعه کرد.

این معماها بعضیهاش خیلی رو اعصاب میره!یه لحظه گفتم برم آخره بازیرو که ریدلر هست تو --- ببینم اما بازم دلم نیومد!
راستی فرقی نداره با easy یا normal بازی رو ادامه داد؟!
یه علامته سوال هستش که هر کاری کردم نشد بگیرمش!توی یه قفس 3 تا علامت سواله و بیرون هم یکی وقتی روش وایسادم اون علامتهای توی قفس روشن شد اما 2 تا دره سمته راست و چپ بسته شدن!

باید با ژل انفجاری روی اون 3 تا علامت سوال رو بترکونی ! با z هم می تونی زوم کنی که به ترتیب اون ها رو بترکونی !

من هم یه سری از بخشای نسخه قبلی رو بیشتر دوست داشتم
1) batman خودش بود و تنها جلو میرفت
2) بخشه دو بعدی مترسک واقعا جالب بود
3) بعضی وقتا بهت شوک وارد میشد توسطه اون روانی ها و یه جورایی ترس بهت القا میشد
4) تعقیب و گریز توی فاضلاب با کراک خیلی حال میداد!
5) اون صحنه آخر که به جوکر مشت قدرتی میزنه خیلی قشنگ و حماسی بود!
اما خب نسخه دوم خیلی پیشرفت داشته!
1) batman تو دویدن طبیعی تر شده (تو نسخه قبلی انگار پاهاش پرانتزی میشد!)
2) جاهای تکراری خیلی کمتر شده (تو قبلی یه جاهایی باید چند بار طی میشد)
3) گرافیک بهتر شده (مثلا بعضی درختچه ها با حرکته batman تکون میخورن و خیلی موارده دیگه)
4) حرکات و فن ها خیلی بیشتر شده مهمترینش توی پرواز کردن هست که واقعا پیشرفته زیادی داشته
5) حالته سینمایی هم خیلی بیشتر شده مخصوصا توی مبارزاته غولها
6) تنوع دشمنها خیلی بیشتره ولی تو نسخه قبل حتی بعضی غولها هم تکراری بودن
7) معماها واقعا سخت و جالب شده که توی قبلی اینطور نبود
8) بارش برف خودش خیلی بازیرو جالب کرده
9) هوش مصنوعی واقعا بالا رفته (حتی با صدا هم دشمنها تحریک میشن و از فاصله دور هم متوجه batman میشن)
و خیلی موارده دیگه
اما چیزی که من خوشم نیومد وجوده کت وومن و بخصوص رابین توی بازی بود!

منم همینطوری هستم ...
یه سری موارد تو آرکام آسایلوم بود که آرکام سیتی نداشت ...
آرکام سیتی شک داشت ولی به قدرتمندی آسایلوم نبود ...
مثلا صحنه هایی که بتمن متوهم میشد و باید از دست مترسک فرار می کرد ... و یا صحنه ای که کلا بازی قطع شد! بعد دیدیم بتمن از داخل قبر اومد بیرون و بتمن های زیادی کنارش بودن و یا صحنه ای که کودک شد و ... اینا جزو بهترین صحنه هایی بودند که تو یک گیم دیدم ...
اما محیط آرکام سیتی رو هیچ بازی نداره ... منظورم اینه که کاملا با بتمن ماچه. یه محیط تاریک و سرد که جنایت ازش میباره ...

من یک جایی رسیدم توی یه اتاق یک زنه هستش توی یک ظرف یخ زده یک لحظه روش زوم میکنه بعد نمیشه نجاتش داد کسی میدونه چیکار باید کرد
(توی اب یخ درست کردم یک دیوار شکوندم رفتم اونجا)(مراحل اصلی بازی نیست)

یک چیز دیگه 2 تا از خونه های اسلحه بتمن خالی اون اسلحه ها رو از کجا میشه آورد؟

من یک جایی رسیدم توی یه اتاق یک زنه هستش توی یک ظرف یخ زده یک لحظه روش زوم میکنه بعد نمیشه نجاتش داد کسی میدونه چیکار باید کرد
(توی اب یخ درست کردم یک دیوار شکوندم رفتم اونجا)(مراحل اصلی بازی نیست)

یک چیز دیگه 2 تا از خونه های اسلحه بتمن خالی اون اسلحه ها رو از کجا میشه آورد؟

ایشون زن مستر فریز تشریف دارن !!!!!
شما باید برید به مستر فریز بگید که همسرش رو پیدا کردید تا بره پیشش !!

من آخرین Gadjet ای که گرفتم همون تکنولوژی مخفی مستر فریز در Still Millبود !

زن مستر فریز کجاست؟
تو ماموریت جانبی میرم رو علامت سوالش بک اسپیس رو میزنم مستر فریز میگه نورا رو برام پیدا کن
نقشه تو همون حوالی یکم سمت غرب نسبت به خود علامت سوال مشخص میکنه جای نورا رو
ولی اونجا هیچی نیست
دری تونلی چیزی نیست که برم پیداش کنم
خیلی هم گشتم

یک جایی توی نقشه یک علامت تعجب و دور تا دورش یک داره که چشمک میزنه میرم سمت علامت تعجب یک دریچه فاضل اب که مسدود شده چجوری باید برم توش؟!

آخرای بازی هستم.واقعا باید به سازنده هاش تحسین گفت.
فوق العاده هستش این بازی داستان . گیم پلی . موزیک . گرافیک . اتمسفر = 10
نسخه اول رو 6 بار تموم کردم این یکی رو 12 بار باید بازی کنم:d
بهترین بازی بود که امسال اومد.

منم همینطوری هستم ...
یه سری موارد تو آرکام آسایلوم بود که آرکام سیتی نداشت ...
آرکام سیتی شک داشت ولی به قدرتمندی آسایلوم نبود ...
مثلا صحنه هایی که بتمن متوهم میشد و باید از دست مترسک فرار می کرد ... و یا صحنه ای که کلا بازی قطع شد! بعد دیدیم بتمن از داخل قبر اومد بیرون و بتمن های زیادی کنارش بودن و یا صحنه ای که کودک شد و ... اینا جزو بهترین صحنه هایی بودند که تو یک گیم دیدم ...
اما محیط آرکام سیتی رو هیچ بازی نداره ... منظورم اینه که کاملا با بتمن ماچه. یه محیط تاریک و سرد که جنایت ازش میباره ...
آره محیطه بازی خیلی تاثیرگذاره!حتی برف هم سنگین نمیباره و هوا نیمه ابری هست و سرد و تاریک و وزش باد و شهر کثیف و بهم ریخته و دود گرفته و --- همه اینها یه حسه غمناک به آدم میده!مطمئنا اگه هوا کاملا برفی بود و همه جا هم برف نشسته بود نمیتونست اون جوه سنگین و سرد رو به بازیکن القا کنه!(نمیدونم منظورمو متوجه شدی یا نه)واقعا سازنده ها حسه batman بودن رو داشتن که همچین محیطی رو طراحی کردن!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or