Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка
بچه ها یه سوال دارم اونجایی که توی یه مرحله با catwoman میری دو تا کیف پیدا میکنی که نشون نمیده توش چیه ولی فکر کنم طلا باشه بعدش که از اتاق میای بیرون دو تا راه داری یکی اینکه بری به سمت در خروجی یکی هم میره به سمت بتمن که بتمن نجات بدی اگه به سمت در خروجی بری و بتمن نجات ندی چی میشه آیا داستان جور دیگه ای تموم میشه؟

من هم همین سوال دارم

بعد اینجا میگه هلیکپتر ها رو اسکن کنید من هرچی اسکن میکنم باز هم میگه اسکن کن و هیچ اتفاقی نمیوفته چیکار باید کرد؟

من هم همین سوال دارم

بعد اینجا میگه هلیکپتر ها رو اسکن کنید من هرچی اسکن میکنم باز هم میگه اسکن کن و هیچ اتفاقی نمیوفته چیکار باید کرد؟

باید انقدر اسکن کنی تا هلیکوپتری که اسمشو نوشته دیتکتیو کنه
برو همرو اسکن کن

دوستان این علامت سوال های سبز بزرگ که باید از یه زاویه ای بهشون نگاه کنیم که نقطه اش زیرش قرار بگیره ، رو هم باید با نگه داشتن دکمه X فعالشون کنیم و بگیریمشون یا اینکه تو اون زاویه بایستیم خودش می گیره؟

ضمنا این ترافیها که به شکل علامت سوال کوچیک هستند رو خودش تو نقشه مثل آرخام اسایلم برامون مشخص نمی کنه ؟

دوستان این علامت سوال های سبز بزرگ که باید از یه زاویه ای بهشون نگاه کنیم که نقطه اش زیرش قرار بگیره ، رو هم باید با نگه داشتن دکمه X فعالشون کنیم و بگیریمشون یا اینکه تو اون زاویه بایستیم خودش می گیره؟

ضمنا این ترافیها که به شکل علامت سوال کوچیک هستند رو خودش تو نقشه مثل آرخام اسایلم برامون مشخص نمی کنه ؟
حتما باید X رو نگه داری
در مورد سؤال دومت جلوتر که بری یک سری از افراد ریدلر هستن که اونها رو با رنگ سبز برات نشون میده. اگر توی مبارزه همه رو شکست بدی و اون شخص مورد نظر رو برای آخر کار زنده نگه داری میتونی ازش اعتراف بگیری و جای چندتا از علامت سؤال های ریدلر رو روی نقشه برات آزاد میکنه.
از من میشنوی سعی کن همه سؤال های ریدلر رو حل کنی.یکی از لذت بخش ترین لحظات بازی برای من حل کردن همین معماهای ریدلر بود. علاوه بر این
هر چند وقت یکبار که ترافی های ریدلر رو گرفتی یکی از معماهای ریدلر جزو مأموریت های جانبی بازی برات باز میشه و در آخر رویارویی با خود ریدلر!

دوستان من هنوز بخش اصلی رو تموم نکردم. همه معماهای ریدلر و ماموریتهای جانبی رو گذاشتم برای بعد. هیچ اطلاعی ندارم.
یه سری از ماموریتها که با رنگ آبی مشخصه و معلومه باید چی کار کنی. اون علامت سوالای سبزی که تو بازی جمع میکنی که تعدادش 440 به چه دردی میخوره. چ.ن تو منوی اصلی روی اون تعدادی که آزاد کردم کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته. آیا به اون قسمت ریدلر ربط داره که هم میتونی با بتمن بری و هم کت وومن؟ که بیشتر هم مبارزه است؟
این علامت سوالای سبز که توی شهر رو دیوارا میبینی چی هستن که میشه با پرتاب موقتا غیر فعالشون کرد؟ اون علامت سوالای سبز که توی یه قفس نیم کره ای روی زمین یا رو دیوار هستن چطور باز میشن؟
اون علامت سوالای قرمز که نمیشه برداشت تو بازی چی هستن؟
اگه یکی بیاد یه توضیحات کامل از مراحل جانبی و طریق دسترسی به معماها رو بگه کار خیلی بزرگی کرده.
تو رو خدا نگید برو صفحه های قبل رو نگاه کن. یه جمع بندی باشه خیلی خوبه.
پیشاپیش ممنون

بازی arkham asylum از لحاظ داستانی واقعا منسجم تر بود
واقعا رسیدن به جوکر تا اخرین لحظه ارزو بود هم بتمن فوق العاده قدرتمند بود و هم دسترسی به جوکر غیر ممکن بود ولی توی arkham city جوکر همه جا جلوی چشم بتمن هست چه اوایل وقتی رو دستگاهه و ماسک رو صورتشه چه اونجایی که تالیا میاد و چند جای دیگه
بدترین جاش هم به نظرم زمانیه که بتمن میرسه و جوکر اصلی و کلی فورس ( جوکر قلابی) تو ایینه همدیگرو نگاه میکنن و بعدش جوکر میاد تن به تن با چند تا غول و کلی ادم با بتمن میجنگه و کلی هم مشت و لگد میخوره از دست بتمن (تا اون لحظه چون کسی از کلی فورس خبر نداره)
بتمن هم چند بار تا پای مرگ پیش میره و حتی تو یه صحنه اگه تالیا و کتومن نبودن کاری از دستش بر نمیومد
زمانی که بتمن نسخه ی قبل داشت جوکر رو به اعماق زندان میبرد با کلی نگهبان تا شوکی که وارد شد و جوکر فرار کرد دیگه رسیدن دستای بتمن به جوکر ارزو بود برای گیمر
من هم یه سری از بخشای نسخه قبلی رو بیشتر دوست داشتم
1) batman خودش بود و تنها جلو میرفت
2) بخشه دو بعدی مترسک واقعا جالب بود
3) بعضی وقتا بهت شوک وارد میشد توسطه اون روانی ها و یه جورایی ترس بهت القا میشد
4) تعقیب و گریز توی فاضلاب با کراک خیلی حال میداد!
5) اون صحنه آخر که به جوکر مشت قدرتی میزنه خیلی قشنگ و حماسی بود!
اما خب نسخه دوم خیلی پیشرفت داشته!
1) batman تو دویدن طبیعی تر شده (تو نسخه قبلی انگار پاهاش پرانتزی میشد!)
2) جاهای تکراری خیلی کمتر شده (تو قبلی یه جاهایی باید چند بار طی میشد)
3) گرافیک بهتر شده (مثلا بعضی درختچه ها با حرکته batman تکون میخورن و خیلی موارده دیگه)
4) حرکات و فن ها خیلی بیشتر شده مهمترینش توی پرواز کردن هست که واقعا پیشرفته زیادی داشته
5) حالته سینمایی هم خیلی بیشتر شده مخصوصا توی مبارزاته غولها
6) تنوع دشمنها خیلی بیشتره ولی تو نسخه قبل حتی بعضی غولها هم تکراری بودن
7) معماها واقعا سخت و جالب شده که توی قبلی اینطور نبود
8) بارش برف خودش خیلی بازیرو جالب کرده
9) هوش مصنوعی واقعا بالا رفته (حتی با صدا هم دشمنها تحریک میشن و از فاصله دور هم متوجه batman میشن)
و خیلی موارده دیگه
اما چیزی که من خوشم نیومد وجوده کت وومن و بخصوص رابین توی بازی بود!

من هم یه سری از بخشای نسخه قبلی رو بیشتر دوست داشتم
1) batman خودش بود و تنها جلو میرفت
2) بخشه دو بعدی مترسک واقعا جالب بود
3) بعضی وقتا بهت شوک وارد میشد توسطه اون روانی ها و یه جورایی ترس بهت القا میشد
4) تعقیب و گریز توی فاضلاب با کراک خیلی حال میداد!
5) اون صحنه آخر که به جوکر مشت قدرتی میزنه خیلی قشنگ و حماسی بود!
اما خب نسخه دوم خیلی پیشرفت داشته!
1) batman تو دویدن طبیعی تر شده (تو نسخه قبلی انگار پاهاش پرانتزی میشد!)
2) جاهای تکراری خیلی کمتر شده (تو قبلی یه جاهایی باید چند بار طی میشد)
3) گرافیک بهتر شده (مثلا بعضی درختچه ها با حرکته batman تکون میخورن و خیلی موارده دیگه)
4) حرکات و فن ها خیلی بیشتر شده مهمترینش توی پرواز کردن هست که واقعا پیشرفته زیادی داشته
5) حالته سینمایی هم خیلی بیشتر شده مخصوصا توی مبارزاته غولها
6) تنوع دشمنها خیلی بیشتره ولی تو نسخه قبل حتی بعضی غولها هم تکراری بودن
7) معماها واقعا سخت و جالب شده که توی قبلی اینطور نبود
8) بارش برف خودش خیلی بازیرو جالب کرده
9) هوش مصنوعی واقعا بالا رفته (حتی با صدا هم دشمنها تحریک میشن و از فاصله دور هم متوجه batman میشن)
و خیلی موارده دیگه
اما چیزی که من خوشم نیومد وجوده کت وومن و بخصوص رابین توی بازی بود!
آره خوب
من از لحاظ شخصیت پردازی بتمن و جوکر مقایسه کردم وگرنه گرافیک و صداگذاری و موسیقی و ... همه پیشرفت داشتن
یکی از المان های نسبتا بد همین بود که گفتم یکی دیگه هم کشته نشدن زیاد تو بازی قبل و در کل سری بتمن هست
اما تو 2 قسمت اخر بازی این همه کشته داشت
از راش غول تا استرنج و تالیا و جوکر

دوستان من هنوز بخش اصلی رو تموم نکردم. همه معماهای ریدلر و ماموریتهای جانبی رو گذاشتم برای بعد. هیچ اطلاعی ندارم.
یه سری از ماموریتها که با رنگ آبی مشخصه و معلومه باید چی کار کنی. اون علامت سوالای سبزی که تو بازی جمع میکنی که تعدادش 440 به چه دردی میخوره. چ.ن تو منوی اصلی روی اون تعدادی که آزاد کردم کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته. آیا به اون قسمت ریدلر ربط داره که هم میتونی با بتمن بری و هم کت وومن؟ که بیشتر هم مبارزه است؟
این علامت سوالای سبز که توی شهر رو دیوارا میبینی چی هستن که میشه با پرتاب موقتا غیر فعالشون کرد؟ اون علامت سوالای سبز که توی یه قفس نیم کره ای روی زمین یا رو دیوار هستن چطور باز میشن؟
اگه یکی بیاد یه توضیحات کامل از مراحل جانبی و طریق دسترسی به معماها رو بگه کار خیلی بزرگی کرده.
پیشاپیش ممنون

یعنی خوشم میاد سریع جواب میدیدا...بابا یه استاد توضیح بده دیگه؟

یعنی خوشم میاد سریع جواب میدیدا...بابا یه استاد توضیح بده دیگه؟

اونایی که بتمن نمیتونه برداره مخصوص کتومن هستن
اونایی که تو قفس هستن یا یه سرشون به علامت سوالای بزگی روی دیوار وصل میشه که باید با بترنگ به نقطه ی علامت سوال بزرگ بزنی و تو حالت دیکتیو مد ببین سیمش به کدوم قفس وصله چند ثانیه باز میمونه بعد بسته میشه بعد زدن علامت سوال که اگه خودتو سریع برسونی میگیری( پیشنهاد من اینه که اول شناسایی کنی ببینی سیم به کجا وصله تو دیکتیو مد بعدش کنار قفس وایستیو با بترنگ کنترلی سمت علامت سوال بفرستی)
حالت دوم چند تا علامت سوال هستن که بتمن باید روشون بره اینا هم یه نوبت خاصی دارن و باید سریع انجام بدی مثلا با زدن عدد 8 سریع بری رو دکمه ی بعدی و ... و قفس باز میشه و برشمیداری
برای اینکه علامت سوالا مثل نسخه ی قبل تو نقشه پیدا بشن بعد اینکه بری تو ساختمونی که یه علامت سوال خیلی بزرگ هست و معمای ریدلر رو حل کنی ادمایی تو شهر هستن که رنگشون سبز رنگه و بعد از کشتن دشمنا با زنده نگه داشتن اون و زدن راست کلیک چند تا علامت سوالو واست باز میکنه یا گروگانای ریدلرو ازاد کن
اخرشم یه سورپرایزه که خودت برو میفهمی
کاملتر از این؟

وقتی اینو بازی می کنم دلم می سوره برای سوپر هیری محبوبم Spidey که پتانسیل ِ open World شدنش از بتمن هم بالاتر بود و اومدن open World ـش کنن گند زدن .

کسی لینکی نداره که هر کدوم از پازل های ریدلر رو طبق صفحه ی ریدلر های خود بازی مرتب کرده باشه و جای هر کدومو بگه؟
تو یکی از قسمت های بازی یکی از علامت سوال ها مونده, کل روز رو فقط داشتم دنبال riddler thug ها می گشتم ولی کلا نفهمیدم کجاست!
پیشاپیش ممنون
وقتی اون معما های ریدلر رو باز کنی, برای چلنج های بازی Stage های جدید باز می کنه, تروفی شخصیت های مختلف رو انلاک می کنه, ارتورک های مختلف ازاد می شن, بیوگرافی های شخصیت ها کاملتر می شه و داستان ها ارکام سیتی رو برات انلاک می کنه.ماموریت های جانبی ریدلر هم ازاد می شه.
اون علامت سوال ها همه مکانیزم های حل کردن معما های ریدلر هستن.اون علامت سوالای توی کره های کامل هم یه نوعی از معما های ریدلر هستن که مکانیزم اصلی گرفتنشون استفاده از REC هست.اونایی هم که تو کره ها نصفه هستن رو باید با انجام کار ها مختلف مثل هک کردن, روشن کردن سویچ ها و غیر فعال کردن علامت سوال ها ازاد کنی.
علامت سوال های قرمز مخصوص Catwoman هستن.
برای گرفتن این معماها, اول خودت یه چند تاییشونو پیدا کن و حلشون کن بعد اولین بخش side mission ریدلر برات باز می شه.وقتی این بخش رو رفتی با استفاده از Detective mode یه سری thug ها رو می بینی که با رنگ سبز مشخص شدن, وقتی از اینا بازجویی کنی جای معماهای دیگه رو بهت می گن و رو نقشه مشخص می شن.
اگه تو حل معما های بازی خیلی مشکل داری برو سراغ گاید ها.فکر نکنم گذاشتن لینک دانلود گاید قابل قبول باشه طبق قوانین سایت.اگه می خوای پ.خ می کنم.

آخرین ویرایش:
کسی لینکی نداره که هر کدوم از پازل های ریدلر رو طبق صفحه ی ریدلر های خود بازی مرتب کرده باشه و جای هر کدومو بگه؟
تو یکی از قسمت های بازی یکی از علامت سوال ها مونده, کل روز رو فقط داشتم دنبال riddler thug ها می گشتم ولی کلا نفهمیدم کجاست!

وقتی اون معما های ریدلر رو باز کنی, برای چلنج های بازی Stage های جدید باز می کنه, تروفی شخصیت های مختلف رو انلاک می کنه, ارتورک های مختلف ازاد می شن, بیوگرافی های شخصیت ها کاملتر می شه و داستان ها ارکام سیتی رو برات انلاک می کنه.ماموریت های جانبی ریدلر هم ازاد می شه.
اون علامت سوال ها همه مکانیزم های حل کردن معما های ریدلر هستن.اون علامت سوالای توی کره های کامل هم یه نوعی از معم های ریدلر هستن که مکانیزم اصلی گرفتنشون کردنشون استفاده از REC هست.اونایی هم که تو کره ها نصفه هستن رو باید با انجام کار ها مختلف مثل هک کردن, روشن کردن سویچ ها و غیر فعال کردن علامت سوال ها ازاد کنی.
علامت سوال های قرمز مخصوص Catwoman هستن.
برای رفتن این معماها, اول خودت یه چند تاییشونو پیدا کن و حلشون کن بعد اولین بخش side mission ریدلر برات باز می شه.وقتی این بخش رو رفتی با استفاده از Detective mode یه سری thug ها رو می بینی که با رنگ سبز میخص شدن, وقتی از اینا بازجویی کنی جای معماهای دیگه رو بهت می گن و رو نقشه مشخص می شن.
اگه تو حل معما های بازی خیلی مشکل داری برو سراغ گاید ها.فکر نکنم گذاشتن لینک دانلود گاید قابل قبول باشه طبق قوانین سایت.اگه می خوای پ.خ می کنم.

خب دوست عزیز بگو کجاس شاید ما تونستیم کمک کنیم !!
من احتمال می دم که تو amusent mile باشه ! چون خودم سر یکی از Riddler ها ( از اونایی که باید یه زاویه خاص رو اسکن کنی ) اونجا خیلی گیر کردم و آخر سر فهمیدم که باید از یکی از نقطه های مرزی arkham به سمت gotham نگا کنم تا بتونم اون riddler رو بگیرم !

موفق باشی

خب دوست عزیز بگو کجاس شاید ما تونستیم کمک کنیم !!
من احتمال می دم که تو amusent mile باشه ! چون خودم سر یکی از Riddler ها ( از اونایی که باید یه زاویه خاص رو اسکن کنی ) اونجا خیلی گیر کردم و آخر سر فهمیدم که باید از یکی از نقطه های مرزی arkham به سمت gotham نگا کنم تا بتونم اون riddler رو بگیرم !

موفق باشی
این
رو اعصابم داره راه می ره
درسته توی amusement mile هست.
هر چی ادم سبز بود رو بازجویی کردم ولی جای این یارو معلوم نیست
توی GCPD 4 تا علامت سوال گرفتم فکر نکنم بازم باشه.اونی هم که پیش بین بود رو گرفتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or