Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка
باس فایت های بازی خیلی بهتر از شماره اول شده.
قشنگترینشون تا به اینجایی که من رفتم
فریز بوده
. بت من از تمامی قابلیت ها و گجت هاش برای شکست دادنش استفاده می کنه
تمام ترینیگ های بازی رو برید بعد که گلاید قلقش کامل دستتون اومد حالا حال میده باهاش آرخام سیتی رو دور بزنید. تا حالا فکر می کردم کول اینفمس بهترین سیستمم رفت آمد رو توی سند باکس ها داره ولی گلاید بت من یه چیز دیگه است

بچه ها یه سوال دارم اونجایی که توی یه مرحله با catwoman میری دو تا کیف پیدا میکنی که نشون نمیده توش چیه ولی فکر کنم طلا باشه بعدش که از اتاق میای بیرون دو تا راه داری یکی اینکه بری به سمت در خروجی یکی هم میره به سمت بتمن که بتمن نجات بدی اگه به سمت در خروجی بری و بتمن نجات ندی چی میشه آیا داستان جور دیگه ای تموم میشه؟

اقا من توی GPDC رسیدم به یه در که دورش یخ زده می خوام برم سراغ مستر فریز . از این دربهایی که با اسلحه الکتریکی باز میشد میرفت بالا . هر چی میزنم یه ذره میره بالا نمیشه از زیرش رد شد . یه جوری باید این یخ رو انگار آب کنم اما هیچی ندارم که این کار رو کنه. لطفا سریع راهنمایی کنید. ممنون

اقا من توی GPDC رسیدم به یه در که دورش یخ زده می خوام برم سراغ مستر فریز . از این دربهایی که با اسلحه الکتریکی باز میشد میرفت بالا . هر چی میزنم یه ذره میره بالا نمیشه از زیرش رد شد . یه جوری باید این یخ رو انگار آب کنم اما هیچی ندارم که این کار رو کنه. لطفا سریع راهنمایی کنید. ممنون

عکس بذار...من که نفهمیدم...ولی فکر کنم از دکمه Wheel موس استفاده کن ببین باز میشه

با همون تفنگ الکتریکی که با 4 فعال میشه ؟ اگه همون باشه باید دور شی یکم بعد بدوی سمت اون در بعد ctrl رو بزن با شیرجه از زیرش رد میشه

---------- نوشته در 06:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:29 PM ارسال شده بود ----------

استفاده میکنم ولی هر چی اسپیس میزنم نمیاد جلو.یعنی از بغل میگیرتش بعد بغلشم یخ بسته.

کدوم منظورته
؟
اگه قایق راستیه رو میخوای باید اول با بترنگ طنابو قطع کنی بعد با بتکلاو خود قایق رو بکشی
وقتی رو قایق هم رفتی با بتکلاو بگیر میله های اطافو بکش قایق حرکت میکنه

باید با کنترل روی کیبورد لیز بخوری.اول بدو بعد سریع کنترل رو بزن از زیرش لیز میخوره.

بازی arkham asylum از لحاظ داستانی واقعا منسجم تر بود
واقعا رسیدن به جوکر تا اخرین لحظه ارزو بود هم بتمن فوق العاده قدرتمند بود و هم دسترسی به جوکر غیر ممکن بود ولی توی arkham city جوکر همه جا جلوی چشم بتمن هست چه اوایل وقتی رو دستگاهه و ماسک رو صورتشه چه اونجایی که تالیا میاد و چند جای دیگه
بدترین جاش هم به نظرم زمانیه که بتمن میرسه و جوکر اصلی و کلی فورس ( جوکر قلابی) تو ایینه همدیگرو نگاه میکنن و بعدش جوکر میاد تن به تن با چند تا غول و کلی ادم با بتمن میجنگه و کلی هم مشت و لگد میخوره از دست بتمن (تا اون لحظه چون کسی از کلی فورس خبر نداره)
بتمن هم چند بار تا پای مرگ پیش میره و حتی تو یه صحنه اگه تالیا و کتومن نبودن کاری از دستش بر نمیومد
زمانی که بتمن نسخه ی قبل داشت جوکر رو به اعماق زندان میبرد با کلی نگهبان تا شوکی که وارد شد و جوکر فرار کرد دیگه رسیدن دستای بتمن به جوکر ارزو بود برای گیمر

باید با کنترل روی کیبورد لیز بخوری.اول بدو بعد سریع کنترل رو بزن از زیرش لیز میخوره.

اقا جان اینو میدونم . از همه درها همینجوری رد میشم اما این یکی یه مقدار یخ زده کم میره بالا تمیشه از زیرش شیرجه زد. با چیزی باید یخ رو آب کنم؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or