Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка
خط داستانی بازی رو تمام کردم

یه چند تا سوال دارم ....
1-چرا یکی از اسلحه های بتمن توی منوی اسلحه خالیه این همینطوریه یا باید گیرش بیاری ؟
2-گفته بودن که با شخصیت بن میشه جنگید ؟ پس چرا نبودش ؟
1-بله باید پیداش کنی.چیز خاصی نیست.همون بمب یخ زا هست فقط بصورت خوشه ای
2-جنگ که نه ولی جز ماموریتهای فرعی هست.باید پیداش کنی

• Like
Reactions: Saber
آخر شماره قبلی bane رو نشون داد که با یه تایتان از جزیره خارج میشد طوری که انگار به داستان شماره بعد ارتباط داره ولی تو تو این شماره bane اصلا نقشی نداشت تو داستان و تو چنتا ماموریت فرعی فقط بود.
جالب اینکه دنبال تایتان ها هم بود تا نابود کنه.!

آخر شماره قبلی bane رو نشون داد که با یه تایتان از جزیره خارج میشد طوری که انگار به داستان شماره بعد ارتباط داره ولی تو تو این شماره bane اصلا نقشی نداشت تو داستان و تو چنتا ماموریت فرعی فقط بود.
جالب اینکه دنبال تایتان ها هم بود تا نابود کنه.!
اون killer Croc بود (همون که شبیه کروکودیل بود) که یه تایتان پیدا میکنه آخر بازی.
وقتی بر پیدا کردن Ras alGhul بتمن به فاضلاب میره موقه ی برگشت یه جایی اگه با batrang کنترلی یه دکمه رو فعال کنی یه کات سین فعال میشه و killer Croc میاد و بتمن بهش میگه من برای جنگیدن با تو اینجا نیومدم.بقیه داخل اسپویلر.خطر لو رفتن داستان:
کیلر کراک هم که بیماری بوجود اومده در بتمن رو در صورتش میبینه بهش میگه من هم با تو نمیجنگم تا بکشمت. تنها کاری که میکنم صبره تا خودت بمیری.(بر اثر بیماری) بعد هم میره پی کارش :دی

راست میگه منم کراکو تو این قسمت ندیدمش.فقط جای رختخوابشو پیدا کردم با کلی عکس رو درو دیوار.دیگه کات سن ندیدم تو بازی که بخواد با بتمن صحبت کنه
مطمئنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من تو یکی از معماها گیر کردم:
همون مرحله ای که میفتیم دنبال اون دختر نینجا و میریم تو یه راه زیر زمینی، تو یه اتاقک کوچیک 3 تا علامت سوال هست، وقتی اونها رو برمیدارم در بسته میشه و اتاقک رو گاز میگیره، هیچ راهی برای فرار از اونجا نیست، چیکار کنم؟:(

دوستان راهی نداره که این ترافی ها (علامت سوال ها)تو نقشه مشخص بشه مثل بتمن قبلی ؟ حتما باید یکی یکی خودمون پیداشون کنیم و اسکنشون کنیم تا تو نقشه نشون داده بشه ؟
ضمنا این [] چیه ؟ من که تو نقشه چیزی ندیدم.

دوستان راهی نداره که این ترافی ها (علامت سوال ها)تو نقشه مشخص بشه مثل بتمن قبلی ؟ حتما باید یکی یکی خودمون پیداشون کنیم و اسکنشون کنیم تا تو نقشه نشون داده بشه ؟
من که بازیو تموم کردم کل ریدلرهارو تو نقشه برام مشخص کرد
[] هم باید بری پیشش و اسکن کنی.

سلام
دوستان لطفا کمک کنید میخوام این مراحلو برم اما نمیدونم از کجا وارد شم یه در پیدا کردم اما قفله:(

میخوای تایتان هارو از بین ببری؟
باید خط داستانیو ادامه بدی،میبینی که میتونی وارد اون مناطق بشی.

باید از دشمنان سبز رنگ بازجویی کنی. هر منطقه دشمن مخصوص خودش رو داره. اگه سبزها رو بکشی نمیتونی جای ریدلر ها رو بفهمی. اون علامتی هم که گذاشتی علامت ریدل هاست. همون مکان ها و یا عکس هایی که باید اسکن کنی.ا نگه داشتن detective mode میتونی اسکن کنی.

• Like
Reactions: amirpers
راست میگه منم کراکو تو این قسمت ندیدمش.فقط جای رختخوابشو پیدا کردم با کلی عکس رو درو دیوار.دیگه کات سن ندیدم تو بازی که بخواد با بتمن صحبت کنه
مطمئنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره این در واقع یه Easter egg هست که تو بازی قرار دادن. اگه اون دکمه ی مخصوص رو با بترنگ کنترلی فعال نکنی اون صحنه که با بتمن روبرو میشه رو نمیبینی.

• Like
Reactions: batman-love
دوستان کامل ترین سالم ترین و بی دردسر ترین نسخه ی بازی برای دانلود چیه؟
ممنون
اگه کسی لینک هم داره PM کنه خیلی ممنون می شم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or