Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка
ببخشید حواسم نبود، میشه سه تا Five که اشتباه گفتم 4 تا ناین.
یه نفر بهم قول داده 1-2 روز آینده بازیرو برسون دستم، رسید بهم خبر میکنم بچه ها رو که بازی چجوری هست.
انتظار داری بازی چطوری باشه وحید.نمیدونم دوستان چرا فکر میکنن قراره گرافیک بازی رو Pc ده برابر کنسول باشه و انتظار دارن که تاخیر بازی به خاطر بالابردن گرافیک باشه.باید بگم که از این خبرا نیستش و تاخیر بازی طبق معمول به خاطر فروش کنسولی بازی بوده نه ارتقاع گرافیک بازی.

انتظار داری بازی چطوری باشه وحید.نمیدونم دوستان چرا فکر میکنن قراره گرافیک بازی رو Pc ده برابر کنسول باشه و انتظار دارن که تاخیر بازی به خاطر بالابردن گرافیک باشه.باید بگم که از این خبرا نیستش و تاخیر بازی طبق معمول به خاطر فروش کنسولی بازی بوده نه ارتقاع گرافیک بازی.

شما توی این خیالات باش پسر گل

حتی nfs هم که پورته گرافیک بالاتری داره نه خیلی اما قابل تشخیصه بقیه که بماند این بازی هم هم تکسچرهاش بهتره هم dx11 هست tesselation داره هم فیزیک انویدیا داره که خیلی بهترش می کنه اگه تریلرشو ببینی می فهمی در اخر هم 60 فریم می شه

اینم یه سری عکس از نسخه ی pc به همراه مقایسه (البته نسخه ی اصلی بهترم شده):

[] این هم اولین 20 دقیقه ی روی بالاترین تنظیمات:

[]

آخرین ویرایش:
ببخشید حواسم نبود، میشه سه تا Five که اشتباه گفتم 4 تا ناین.
یه نفر بهم قول داده 1-2 روز آینده بازیرو برسون دستم، رسید بهم خبر میکنم بچه ها رو که بازی چجوری هست.

بی زحمت یک چک بزن ببین گربه ای باز هست یا باید جدا بخریم. ما که آخرش نفهمیدیم مجانی هست یا نه:-s

شما توی این خیالات باش پسر گل

حتی nfs هم که پورته گرافیک بالاتری داره نه خیلی اما قابل تشخیصه بقیه که بماند این بازی هم هم تکسچرهاش بهتره هم dx11 هست tesselation داره هم فیزیک انویدیا داره که خیلی بهترش می کنه اگه تریلرشو ببینی می فهمی در اخر هم 60 فریم می شه

اینم یه سری عکس از نسخه ی pc به همراه مقایسه (البته نسخه ی اصلی بهترم شده):

[] این هم اولین 20 دقیقه ی روی بالاترین تنظیمات:

[]
عجب!!:dکه اینطور.باشه.:dحرفی نیست.اصلا قراره GOTY امسال از نظر گرافیک همین بتمن نسخه Pc بشه.:d:d
بی زحمت یک چک بزن ببین گربه ای باز هست یا باید جدا بخریم. ما که آخرش نفهمیدیم مجانی هست یا نه:-s

اینطور که معلومه کتومن از همون اول تو بازی هستش.

عجب!!:dکه اینطور.باشه.:dحرفی نیست.اصلا قراره GOTY امسال از نظر گرافیک همین بتمن نسخه Pc بشه.:d:d

اینطور که معلومه کتومن از همون اول تو بازی هستش.

یه ماه انتظار ما رو داری زیر سوال می بری:d

گفتن با یه 560 راحت می شه بازی کرد اما احتمالا خالی بستن:d

اشکان جان من هم فکر کنم گرافیک نسخه PC توی یه همچین بازی یی خیلی بهتر از نسخه کنسولی در میاد. یعنی توی همچین شرایطی که سخت افزار کنسول ها مال 7-6 سال پیشه، اصلا اگه خود بازی ساز نخواد هم با دو تا چیز ساده مثل AA درست و حسابی و رزولوشن بالاتر بازی کلی بهتر از نسخه کنسول در میاد. :دی

دیگه چه برسه به این بازی...

البته اون حساب کتابی هم که گفتی توی خیلی بازی ها هست متاسفانه. PC همیشه مورد ظلم و ستمه...
128fs4765852.gif

این تاپیک رو هم ببین.

---------------------------------------------------------------------------------
من نسخه قبلی بازی رو که بچه ها ازش خیلی تعریف می کردند (و به دلیل خرابی دیسک هام تا حالا نبازیده بودم) یه کم بازی کردم. خیلی بازی قشنگی بود، ولی یه کم از اون چیزی که من دوست داشتم و انتظار داشتم ساده تر بود. یعنی به نظرم بازی، حداقل اون اوایلش که من دیدم، بیشتر مناسب بازی کردن با کنسول بود و برای کی برد و ماوس یه خورده زیادی ساده بود. برای من که هیچ آشنایی با بتمن نداشتم، بیشترین چیزیش که تو اون یه خورده ای که بازی کردم تا به حال تو چشم می زنه شخصیت های جالبشه.

امیدوارم این یکی از یکش هم تمیزتر باشه...

درود . برای من و کسایی که بتمن رو چندبار تموم کردن و فیزیکش رو با اون پچ معروف دیدن اینبار انتظار از بازی بیشتر شده .هنوز هم بتمن قبلی منبع قابل اعتمادی برای بنچمارک گیری هست .اگر نسخه قبلی بازی رو نرفتید تو این فرصت کم امتحانش کنید . خلاصه بتمن هم اومد .امیدوارم حسابی سنگین و رنگین باشه :)) ( Noctua NH-D14 (CPU coole
اولین بنچمارک از batman arkham city با مشخصات زیر و تصاویر برگرفته از سایت یوت و ب با کیفیت 1080 می باشد .
Asus Maximus IV Extreme Intel i7 2600k OC 4.5 ghz​
G Skill 8 gb ram​
EVGA GTX 580
به دلایلی گزینه DX11 و متعلقات توسط صاحب ویدئو خاموش است .

http://up8.iranblog.com/viewer.php?file=86d80by3v5xjz5ndpwx.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mahi58
EVGA GeForce GTX 580 Special Edition Batman Arkham City
r62kxh65dvm6ix1gsfm.jpg
q8cgofxjulabxgcyj14.jpg

To play Arkham City, PC gamers will need to meet the following requirementsMinimum System Requirements​
Recommended System Requirements​

• [*=left]Operating System: Microsoft Windows 7
    [*=left]CPU: Dual-Core CPU 2.5 GHz
    [*=left]RAM: 4 GB
    [*=left]Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 460 or ATI Radeon HD 6850 with 768 MB+ of VRAM (DirectX 11 compatible)
    [*=left]Sound: Microsoft Windows XP/Vista or 7 compatible sound card (DirectX 9.0c-compatible)
    [*=left]DVD-ROM: Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
    [*=left]Hard Drive: 17.5 GB free disk space
    [*=left]Input Devices: Windows XP/Vista or 7 compatible mouse and keyboard or Xbox 360 Controller for Windows

بتمن دارد می اید انتظارم سختی کشیدیم و امیدواریم با یک بازی خوب و با کرک سالم کمی سرگرم شیم
فکرم نکنم گرافیک خیلی از کنسول قوی تر باشه قطعا قوی تر هست ولی نه اونطوری

بتمن دارد می اید انتظارم سختی کشیدیم و امیدواریم با یک بازی خوب و با کرک سالم کمی سرگرم شیم
فکرم نکنم گرافیک خیلی از کنسول قوی تر باشه قطعا قوی تر هست ولی نه اونطوری

درود .

مطمئن باشید قویتر از کنسول هست . بازی به تنهایی بدون افکت های DX11 فراتر از کنسول هست .
چه برسه به اینکه تسلیشن روشن شود ! وای به حالمان >:)
کرک هم نهایتا تا 25 نوامبر خواهد رسید .
شما به اون تصاویری که گذاشتم دقت کنید . به آپشن گرافیکی پر و پیمون بازی نگاه کنید . چیزی از نسخه قبلی کمتر نداره بلکه DX11 هم بهش اضافه میشه . دیگه چی میخواهید ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or