Batman: Arkham Asylum - X360 Version

من اخطار دادم روز اول ولی نخواستم خیلی سخت بگیرم از این به بعد کسایی که اسپویلر رو رعایت نکنند پستشون پاک میشه و در صورت تکرار به مرخصی میرن...

دوستان گفتم بد نیستش که این پست رو به جای اینکه توی بخش PS3 بدم اینجا بدم تا دوستان Xboxی هم استفاده کنند:biggrin1: در مورد Joker هستش و توی SP میزارم شاید کسی نخواد ببینه.

خوب همون طور که می دونید Joker الان فقط در اختیار PS هستش و من امروز رفتم که یکی از Challengeها رو باهش برم و یکی که مخفی کاری می خواد رو انتخاب کردم. و به آیتم های جدید اون برخورد کردم که خودم نمی دونستم و گفتم شاید خیلی از دوستان هم ندونند. Joker در کل دارای 3 تا آیتم هستش. 1- یک تفنگ بسیار زیبا که فقط یک تیر داره. 2- یم عینک که وقتی به چشمش میزنه حرارت های اطراف رو برای تشخیص مکان دشمنان نشون میده. 3- یک وسیله شبیه همان دندان ها که مثل یک بمب عمل می کنه و هدایتش به عهده خود شما هست و می تونید دشمنان رو بترکونید:biggrin1: ببخشید وقتتون رو گرفتم

سلام من اونجا موندم که میگه برو نوشته های Dr.Young رو تو Arkham Mansion پیدا کن نزدیک درصد 16 بازی هست هرجا میگردم پیدا نمیشه !؟ لطفا کمک کنید

خوب دوستان عزیز من Guide کامل این بازی رو براتون آماده کردم البته با کمک دوست خوبم احمدرضا و در اختیار شما قرار می دهیم. با تشکر از بازدید شما. در صورت هرگونه سوالی در مورد اچیومنت ها خوشحال میشم که بهتون کمک کنم:smile:

سلام من اونجا موندم که میگه برو نوشته های Dr.Young رو تو Arkham Mansion پیدا کن نزدیک درصد 16 بازی هست هرجا میگردم پیدا نمیشه !؟ لطفا کمک کنید
شما اصلا اونجا دنبالش نگرد. برگرد به main Hall. (همونجایی که یه مجسمه بزرگ وسطش هست) از پله ها برو بالا. برو در سمت چپ. ادامه بده.
با اینش خیلی حال کردم که از این بازیهای run & Gun نیست و قشنگ باید فکر کنی واسه هرکاری.:love: یه مقدار از این تنبلی دراومدیم.:biggrin1: آدمو یاد بازیهای فکری قدیمی میندازه تا حدودی.

پس از مدتها تلاش همه ایتمها رو 2-3 ساعت پیش گرفتم!240-240.
در ضمن بازیرو دیشب خریدم و از دیشب تا امشب کنسول روشن بود تا بازی رو روی درجه سخت تموم کردم و همه ایتم ها رو گرفتم!:biggrin1:
فردا چلنجها!:biggrin1:

آخرین ویرایش:
يكي منو كمك كنه

من اوايل بازي (2%) گير كردم اونجايي كه 7.8 نفرو به صورت مخفي كاري ميكشي كه بعدش ميگه اسكن كن من نميدونم چيرو بايد اسكن كنم اگه كمكم كنيد ممنون ميشم

ااااااا
بچه ها عجب بازي قشنگيه خدايي توي اين چند وقته اولين بازي به اين توپي بود ديدم
منم امشب رسيد دستم ولي گرافيك و گيم پلي و همه چيزش مخصوصن چهره و تيپ شخصيتي جوكر :love: و خود بتمن واقعا عالي بود!!
ايول خيلي خوشم اومد از بازي!!!!
به همه پيشنهاد ميكنم يه بار امتحانش كنن!!! :love::love:

منم همینجا موندم. یکی گفت اونجایی که لوسترو انداختی بگرد دنبالش ولی هرچی میگردم چیزی پیدا نمی کنم.

سلام من یه جا دیگه گیر کردم لطفا کمک کنید اونجا که چند نفر تو هوا زندانی هستند و اگر بفهمن ما اونجا هستیم اونارو میندازن پایین رو رد کردم بعدش دیگه نمیدونم کجا برم درصد 30 بازی هم هستم !؟

سلام من تو بازي ميخوام فنون مخفي كاريم بيشتر بشه مثلا عين نسخه ي قبلي بتمن كه يكدفعه از بالا ميامد پايين از پشت يارو در ميامد بعد حالت فيلم ميشد يارو را ميبرد بالا دارش ميزد و اين جور حرفا لطفا به من بگيد كدام ها را اپگريت كنم؟;)

آقا بد بخت شدم ! داشتم وسط بازی درصد 37 اونجا که شیر های که زیر سقف هستند میپریم روشون بمب گذاشتند رو رد کردم رسیدم به یه دوراهی مه درش برق داشت بعد برقشو قطع کردم از این دوراهی از هرکدوم از راهاش که میرم یه هویی بازی قطع میشه و از اول بازی با جوکر شروع میشه ! یعنی باید با جوکر برم ! آخه مگه این 360 لعنتی جوکر داشت که حالا این همه از بازی رفتم یهویی از اول باید با جوکر بیام !؟ راستی اگه من یه بازی دیگه بگیرم که سالم باشه سیو های این بازیم رو اون بازیه هم هست که ادامشو برم !؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or