Batman: Arkham Asylum - X360 Version

درود.

بچه ها یک سری ایتم هستند که به صورت علامت سوال روی زمین نقاشی شدند یا روی هر چیزه دیگه ، متاسفانه من با هر وسیله ای تلاش کردم تا این آیتم را بگیرم نشد. ( نکته: منظور من علامت سوال توی نقشه یا آیتم علامت سوال نیست )

ازم سلام اقا من تو اولین باری که کراک ادمکش رو میبینی گیر کردم هر کاری میکنم منو میکشه لطفا کمک
همین که از اب در میاد بهش Batarang بزن اخرشم میاد دنبالت فرار کن .;)
فقط حواست باشه جایی بری که عدد اون بالا کم شه .:laughing:

مرسی فریدون جان ممنون من خودم هم سر میزنم به اونجا. من خودم تاحالا بدون هیچ Guide بازی رو تا 51% رفتم و حدود 130 تا از معماها رو هم پیدا و یا حل کردم. ایشالا امشب یا فردا ظهر بازی تموم میشه تقریبا تمام Achievement Guide رو کامل می کنم. بازم دستت درد نکنه

مرسی فریدون جان ممنون من خودم هم سر میزنم به اونجا. من خودم تاحالا بدون هیچ Guide بازی رو تا 51% رفتم و حدود 130 تا از معماها رو هم پیدا و یا حل کردم. ایشالا امشب یا فردا ظهر بازی تموم میشه تقریبا تمام Achievement Guide رو کامل می کنم. بازم دستت درد نکنه

الان میرم توی منو توی کارهایی که باید بکنم زده Search arkham mantion to find dr.young هرکاری میکنم نمیتونم دکتره رو پیدا کنم
توروخدا راهنمایی کنید خسته شدم

فکر کنم همونجایی باشی که باید با استفاده از دتکتیو مود دنباله اثر انگشت های دکتر یانگ بگردی اثر انگشت هاشو دنبال کن تا به هدف برسی

مثل اینکه توی ایران از همه جلوتر هستم ، من 95 % آیتم ها رو گرفتم و بازی رو 90% کردم ، فقط Chalenge ها مونده. البته فقط یک مدل آیتم مونده که هیچکی توی ایران نمی دونه چجوری هستش. این آیتم به شکل علامت سوال هکاکی شده هستش که فقط با LB قابل دیدن هستش. این علامت سوال قابل اسکن نیست و نمیشه هیچ کاریش کرد. من فقط 10 11 تا از این نوع آیتم تا پایان داستان باقی دارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or