god of game
کاربر سایت
ازم سلام اقا من تو اولین باری که کراک ادمکش رو میبینی گیر کردم هر کاری میکنم منو میکشه لطفا کمک
همین که از اب در میاد بهش Batarang بزن اخرشم میاد دنبالت فرار کن .ازم سلام اقا من تو اولین باری که کراک ادمکش رو میبینی گیر کردم هر کاری میکنم منو میکشه لطفا کمک

امروز فردا کاملش میکنن.من خودم تو یکی از Challengeها 25 تا زدم ولی واقعا نمی دونم چه جوری میشه 40 تا Combo زدش:biggrin1: خیلی باید سخت باشه
مرسی فریدون جان ممنون من خودم هم سر میزنم به اونجا. من خودم تاحالا بدون هیچ Guide بازی رو تا 51% رفتم و حدود 130 تا از معماها رو هم پیدا و یا حل کردم. ایشالا امشب یا فردا ظهر بازی تموم میشه تقریبا تمام Achievement Guide رو کامل می کنم. بازم دستت درد نکنه
چه عجله ایه!مرسی فریدون جان ممنون من خودم هم سر میزنم به اونجا. من خودم تاحالا بدون هیچ Guide بازی رو تا 51% رفتم و حدود 130 تا از معماها رو هم پیدا و یا حل کردم. ایشالا امشب یا فردا ظهر بازی تموم میشه تقریبا تمام Achievement Guide رو کامل می کنم. بازم دستت درد نکنه