armin_zidan
کاربر سایت
نه دیگه اشتباه کردی:biggrin1: همه بازی که Story Mode نیستش. مثلا میگم شما با رفتن 50% بازی ممکنه این قسمت رو تموم کنی و برای بقیش کارهای دیگه ای باید بکنی.با توجه به محاسبه شما پس باید 50 ساعت باشه ؟!! درسته؟
شما هم که دیگه خیلی باحالی:biggrin1: بابا بزار یک از بازی کردن بگذره بعدش شروع کنید این چیزا رو بگید:biggrin1:سلام اچیومنت دهی بازی چطوریه؟؟؟
خوب حرف رو از دو لحاظ میشه برداشت کرد(ایهام):biggrin1: معنای نزدیک: من اینقدر Guideهای خوبی میزارم همه معتادش شدن:biggrin1: معنای دور: چون من خودم سعی می کنم بازی ها رو تا جایی که می تونم کامل بگیرم بقیه رو هم به این راه کشیدم:biggrin1:همه رو بد عادت کردی دیگه برهان . :biggrin1:
ها؟امین جون حرفت کاملا درسته اما آخه کیه که داستان رو ندونه:biggrin1:

تا اونجایی که خوندم یه دور بازی رو تموم کنی 500 تا 560 تا بهت اچیومنت میده بقیه هم باید خودت کار کنی برهان گذاشنه تو قسمت اچیومنتا خودت نگاه کنی دستت میادسلام اچیومنت دهی بازی چطوریه؟؟؟
سلام اچیومنت دهی بازی چطوریه؟؟؟
البته کمی بی انصافی هستش که شما همچین حرفی رو میزنی. تمام بازی ها رو میشه با کمی دقت و حوصله به بالای 800 تا اچیومنت یا 65% تروفی رسوندش.به شدت سخت و کوفتی . کلا بازی های درست و حسابی همشون همینجورن .
با توجه به محاسبه شما پس باید 50 ساعت باشه ؟!! درسته؟