Batman: Arkham Asylum - X360 Version

با توجه به محاسبه شما پس باید 50 ساعت باشه ؟!! درسته؟
نه دیگه اشتباه کردی:biggrin1: همه بازی که Story Mode نیستش. مثلا میگم شما با رفتن 50% بازی ممکنه این قسمت رو تموم کنی و برای بقیش کارهای دیگه ای باید بکنی.
سلام اچیومنت دهی بازی چطوریه؟؟؟
شما هم که دیگه خیلی باحالی:biggrin1: بابا بزار یک از بازی کردن بگذره بعدش شروع کنید این چیزا رو بگید:biggrin1:

اخطار اخطار
از اونجایی که بازیه توپیه و ملت میخوان بازی بکنن حالا یکی مثل شما ها زودتر و یکی مثل من به علت امتحان ها دیرتر پس لطفا داستان بازی رو لو ندین ! میتونین از اسپویلر استفاده کنین...
در صورت رعایت نکردن برخورد میشه!

همه رو بد عادت کردی دیگه برهان . :biggrin1:
خوب حرف رو از دو لحاظ میشه برداشت کرد(ایهام):biggrin1: معنای نزدیک: من اینقدر Guideهای خوبی میزارم همه معتادش شدن:biggrin1: معنای دور: چون من خودم سعی می کنم بازی ها رو تا جایی که می تونم کامل بگیرم بقیه رو هم به این راه کشیدم:biggrin1:

پ.ن: امشب لیست انگلیسیش رو توی سایت میزارم و از پس فردا هم با پیشروی در بازی به ترتیب Guide رو میزارم. موفق باشید

قرار بود گیرم بیاد امشب نرسید دستم تا فردا برم بگیرم :(
دوستان کسایی که گرفتن یکم در مورد CHALANGE MODE توضیح میدن :biggrin1:
سلام اچیومنت دهی بازی چطوریه؟؟؟
تا اونجایی که خوندم یه دور بازی رو تموم کنی 500 تا 560 تا بهت اچیومنت میده بقیه هم باید خودت کار کنی برهان گذاشنه تو قسمت اچیومنتا خودت نگاه کنی دستت میاد

آخرین ویرایش:
با توجه به محاسبه شما پس باید 50 ساعت باشه ؟!! درسته؟

من سر چند قسمت گیر کردم و خیلی با حوصله ایتم ها رو گرفتم. برای همین کمی طولانی تر شد. در ضمن بازی یک حالت Open World هستش برای همین ، همش داستان حساب نمیشه.

واقعا دیروز جوگیر شدم و تا ساعت 4 صبح فقط اینو بازی کردم. واقعا تو کف بودم و الان می تونم با 20 نفر همزمان بجنگم. کسانی که این بازی را انجام دادند می دونند که سخته با 10 نفر و یا بیشتر مبارزه کرد. من یک قسمت بود جوگیر شدم ، باید مخفی کاری می کردم و از بالای یک ارتش 20 نفری با مخفی کاری رد می شدم ولی از جایی که خیلی مسلط شده بودم ، رفتم و 20 - 1 جنگیدم. واقعا خودم از مقاومتم خوشم اومد. :biggrin1:

من یجا گیر کردم یه سری ادم دور ماشین بتمن جمع شده بودن داشتن ماشینو خراب میکردم کشتمشون مدرکه رو پیدا کردم اسلحه جدید رو هم ور داشتم بعد گفت برو تنباکو wild country رو که واسه گوردونه رو پیدا کن همه سوراخ سنبه هارو با vision و معمولی گشتم ولی پیدا نمیشه لامسب کمکم کنید دمتون گرم

اسپــــــــویلر !!!!!!!

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or