Batman: Arkham Asylum - X360 Version

آرکهام آسیلم همیشه از محورهای اصلی داستان ها بتمن بوده ، بالاخره سر عقل اومدن و به جای فیلم ها یه کمیک واقعی رو به بازی تبدیل کردن.

tc_1725_0011.jpg
tc_1725_0009.jpg
tc_1725_0012.jpg
tc_1725_0003.jpg
tc_1725_0001.jpg
tc_1725_0003.jpg

آرکهام آسیلم همیشه از محورهای اصلی داستان ها بتمن بوده ، بالاخره سر عقل اومدن و به جای فیلم ها یه کمیک واقعی رو به بازی تبدیل کردن.
این آرکهام اسایلم یک زندانه ؟ :confused:
آخه تو لگو بتمن ... :-":-":-":-" زندان بود . :biggrin1:
(من 14 سالمه از این بازی ها دوست دارم:biggrin1:)

آخه تو لگو بتمن ... :-":-":-":-" زندان بود . :biggrin1:
(من 14 سالمه از این بازی ها دوست دارم:biggrin1:)
Lego Batman عالی بود :دی به سن هم ربطی نداره :دی.
اره. آسلیوم زندانه و هم مرکز روانکاوی و تحقیقات روی سریال کیلر ها :دی.

لعنت بر این سازندگان این بازی!اسمی گذاشتن برای این بازی شماها هم گیر دادید سر این یه 4 تا کلمه!بس کنید لطفا بجای این کارا خبری عکسی ویدیوی دیدید بزارید اینجا....

لعنت بر این سازندگان این بازی!اسمی گذاشتن برای این بازی شماها هم گیر دادید سر این یه 4 تا کلمه!بس کنید لطفا بجای این کارا خبری عکسی ویدیوی دیدید بزارید اینجا....
تو فرم از این بحثها نباشه خیلی کسل کننده میشه :دی.

Asylum :
[SIZE=+2]پناهگاه‌، بستگاه‌، گريزگاه‌، نوانخانه‌، يتيم‌ خانه‌، تيمارستان‌[/SIZE]

دوستان من قضیه رو نگرفتم !!!
یعنی کل بازی تو این پناهگاه‌، بستگاه‌، گريزگاه‌، نوانخانه‌، يتيم‌ خانه‌، تيمارستان‌:biggrin1: هستش ؟

دوستان من قضیه رو نگرفتم !!!
یعنی کل بازی تو این پناهگاه‌، بستگاه‌، گريزگاه‌، نوانخانه‌، يتيم‌ خانه‌، تيمارستان‌ هستش ؟
خلاصه داستان بگم که جوکر بدونه هیچ درگیریی دستگیر میشه و همه از جمله بتمن شک میکنن که دلیلش چیه!
در نتیجه بتمن تو همین زندان میمونه! چند ساعتی نگذشته که جوکر زندون رو به هم میریزه!
اینم یه خبر خوب : شرکت Edios اعلام کرد که دمو بتمن روز جمعه 7 آگوست بروری XBL قرار میگیرد. البته این خبر شامل PS3 , PC هم میشه.
مرسی خبر خیلی خوبی بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or