Batman: Arkham Asylum - X360 Version

اين كه اين مستر جوكر يك كم طراحي اش بد شده يعني همش احساس ميكنم انگار عروسك هست تناسم اندامي نداره كلا تمام شخصيت هاي بازي يك استخون بندي دارن كه حس ميشه بجز جوكر.

اين كه تقريبا يك ماه و نيم ديگست ميوفته تقريبا وسط هاي خرداد خوبه كه !! اميدوارم يك تاخير 2 هفته اي داشته باشه :biggrin1:
به نظر من طراحیش خوبی و خوشگل این بشر اصلا کلا:biggrin1:چی گفتم:biggrin1: در مورد تاریخ انتشار هم در آمریکا جمعه و به تاریخ خودمون 29 خرداد میاد و برای اروپا هم 2 تیر میادش. وسط خرداد نمیاد. شما با خیال راحت بعد امتحانات مدرسه بشین بازی کن ما باید تا 12 تیر امتحان بدیم:biggrin1:

به نظر من طراحیش خوبی و خوشگل این بشر اصلا کلا:biggrin1:چی گفتم:biggrin1: در مورد تاریخ انتشار هم در آمریکا جمعه و به تاریخ خودمون 29 خرداد میاد و برای اروپا هم 2 تیر میادش. وسط خرداد نمیاد. شما با خیال راحت بعد امتحانات مدرسه بشین بازی کن ما باید تا 12 تیر امتحان بدیم:biggrin1:
چه حالی بده ما بازی کنیم بریم جووووکر کشی شوماها برید کتاب ورق بزنید :دی.

درود
به مُبارکی و مِیمَنت نسخه Collector's Edition این بازی هم معلوم شد.ارزش خریدنشو داره:love:
دستی تو اسپویلر نذاشتم , گفتم تو چشم بیاد ( وسوسه کنندست مگه نه ! ):biggrin1:

من بدبخت تا 29 خرداد امتحان دارم :biggrin1:.

چه حالی بده ما بازی کنیم بریم جووووکر کشی شوماها برید کتاب ورق بزنید :biggrin1:.
خيال كردي ، نفرين آمون ميگيره بازي يك هفته دير تر مياد :love:.
Collector's Edition عجب چيزيه!

از همين الان دارم لحظه شماريم يكنم بعد از عمري فكر كنم يك Batman رو به معناي واقعي داريم بازي ميكنيم.

خيال كردي ، نفرين آمون ميگيره بازي يك هفته دير تر مياد :love:.
Collector's Edition عجب چيزيه!

از همين الان دارم لحظه شماريم يكنم بعد از عمري فكر كنم يك Batman رو به معناي واقعي داريم بازي ميكنيم.
خوب خوبه دیگه تا آخرین امتحانت رو دادی بپر برو بازی رو بگیر:biggrin1: جای من رو هم خالی کن:biggrin1: من فکر می کنم این بازی به یکی از بهترین بازی های سری بتمن که تا بحال ساخته شده است تبدیل بشه:biggrin1:

میثم جان ما تازه 23 خرداد امتحاناتمون شروع میشه تا 10 تیر :biggrin1:
البته طبق خبری که هم اکنون به دستمان رسید ==> به درک که پریود امتحانی داریم !!! چون بازی اخر تابستون میاد :d
بدرد فن ها میخوره :دی. بازی واسه V بسازن ارزش داشته باشه کالکتور ادیشنش رو میگیرم :دی حالا 199$ باشه :دی.
پایه ام اساسی :smile: اگه بتونن از V یه بازی در حد همین بتمن بسازن :biggrin1:

خوب پس به سلامتی بازی تاخیر خورد دیگه همه بشینید پای درساتون:biggrin1: ایشالا آخر مرداد یا اوایل شهریور این بازی به دست همه دوستاران میرسه:biggrin1: امیدوارم بازی خوبی از آب در بیاد

خوب پس به سلامتی بازی تاخیر خورد دیگه همه بشینید پای درساتون:biggrin1: ایشالا آخر مرداد یا اوایل شهریور این بازی به دست همه دوستاران میرسه:biggrin1: امیدوارم بازی خوبی از آب در بیاد
برا من که دانشگاهی نیستم خبر بسیار عالیه ... :love: چون هم امتحانام تموم میشه بازی میاد ...
چه پک جیگری ... از اون تیغش خیلی خوشم میاد ... قیمت پکش هم مناسبه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or