Batman: Arkham Asylum - X360 Version

سلام.
ببخشید من همون اوایل بازی ام.
این جا رو گیر کردم:اونجایی که به یه جایی میرسیم یه مرده روی یه صندلی مرده و دور برش دندونه.یه در هخم پشتش هست.بعد یه سری صدا توی سالن میپیچه
من بعد سکانسی که مرده رو نشون میده گیر کردم

اونجا رو به رویه نقاشی کوینسی شارپ وایستا و LB رو چند ثانیه نگه دار، جاش دقیقا تویه همون قسمتی هست که جسد بُل رویه صندلی هست

من چطوری به این منطقه دسترسی پیدا کنم خیِـــــــــــــــــــــــــــــــــلی گشتم پیدا نشد دری چیزی . . . فقط یه در بود اینم وقتی وارد میشم بعد کمی راه رفتن جلوم یه درخت میاد که اونجا سبز شده و اجازه نمیده رد شم !

اینم عکس های اون منطقه . . .

عکس 1
عکس 2

اگه درست فهمیده باشم بعد از کشتن کراک هستی. از کدوم راه میخوای وارد بشی؟ یه ورودی هست تویه قسمت شمالی جزیره یه ورودی هم تویه همین عکسی که گذاشتی، اولی الان جلوش درخت هست دیگه؟
تویه همین عکس دومی که گذاشتی در دوم معلومه و نشانه گر هم الان روشه راه دسترسیش هم که معلومه یه دریچه کانال هست

• Like
Reactions: rametzio
دوستان اینجا چه کنم
9gk1sr9laza9nf55mbsf.jpg

بچه ها یه سوال مسخره:
این کنتور برق ها رو باید چجوری نابود کرد؟؟اونجایی که ژل منفجر کننده رو بهمون میده
خوب که میدونی مسخره ـست :d
ژل به کنتورا کاری نداره که، یه دستگاه کوچیک هست که فک کنم بعد از اینکه گوردون رو از دست هارلی نجات میدی بهت میده، باید با تنظیم سیگنالش (با R و L) کنتور رو بترکونی
مکانیسمش هم اینجوریه که اول یکی از آنالوگها رو میچرخونی تا بیشترین نوسان رو توی شکل موج ببینی، بعدش با ثابت نگه داشتن آنالوگ، اون یکی آنالوگ رو میچرخونی تا ماکزیمم نوسان توی شکل موج ایجاد بشه و سبز بشه و کنتور رو بترکونه

• Like
Reactions: rametzio
سلام بعد از عمری اومدیم بازی رو تموم کنیم یک جا گیر کردیم خواهشا کمک کنید

اقا بازی از یک سرد خونه میاد و یکی هم یک حرف هایی می زنه بعد جوکر علامت گذاشته با فلش اون رو دنبال می کنم می رم تو یک اتاق که یک دریچه داره و رو بروش شیشه هست نمیشه رفت جلو کاری نمیشه کرد

بعد به بیرون یک در دیگه راه که بزرگه از اون هم می خوام برم میگه قفله و نمیشه چی کار کنم ؟

مرسی

اقا بازی از یک سرد خونه میاد و یکی هم یک حرف هایی می زنه بعد جوکر علامت گذاشته با فلش اون رو دنبال می کنم می رم تو یک اتاق که یک دریچه داره و رو بروش شیشه هست نمیشه رفت جلو کاری نمیشه کرد

بعد به بیرون یک در دیگه راه که بزرگه از اون هم می خوام برم میگه قفله و نمیشه چی کار کنم ؟

مرسی

اقا یکی کمک کنه دیگه

مرسی

من نمیدونم دقیقا کجا هستی ولی جواب کارت حتما Detective Mode هست، بزن رو مد دتکتیو، احتمالا باید ردی رو دنبال کنی
یه نگه به نقشه هم بنداز ببین جایی رو مشخص کرده یا نه ؟
اگه جایی رو توی نقشه مشخص نکرده احتمالا باید ردی رو دنبال کنی

یه کم به وسایلی که داری توجه کن حتما به جواب میرسی، زیاد هم سخت نیست، رده ی بازی TE3Nـه :d

رد که فقط یک رد با رنگ سبز جوکر گذاشته که اون میره تو یک اتاق که اونجا هم چیزی نیست ...

رو نقشه هم فقط یک علامت سوال سبز رنگ تو همون سر خونه هست ...

یه راهنمایی بکنبد لطفا
من arkham city رو بازی کردم خیلی خیلی با حال بود ولی arkham asylum رو بازی نکردم می خواستم ببنیم مثل Arkham City عالی هست که بگیرم یا نه؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or